Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Димитрије Љотић је био:
Највећи Србски политичар свих времена
20%  (11)
Истински православни хришћанин
9.1%  (5)
Обичан квислинг
40%  (22)
Православни фанатик
1.8%  (1)
Ултрадесничар али не и фашиста
3.6%  (2)
Фашиста
10.9%  (6)
Клерофашиста
5.5%  (3)
Националсоцијалиста
9.1%  (5)
Ukupno glasova: 55
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ускоро рехабилитација Димитрија Љотића  (Pročitano 47570 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3215
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Citat
a pokazali su svoje pacovske njuške i po Bosni, Sandžaku i Hercegovini
прво то НИЈЕ Санџак,већ Стари Рас или Рашка област,Немањина земља,срце Немањићке Србије!

Ma ajde, a jel možeš da mi sa turskog prevedeš toponime Kalemegdan, Tašmajdan, Torlak, Topčider, Dorćol, Neimar, Bulbuder....

Pitanje za milion juana glasi - turska reč džep se na srpski prevodi kao ________________ (upisati tačan odgovor)

Momče, nisi ni svestan koliko si zbunjen i neupućen u otomanske dubine prosečne srpske duše.  Smile.

Постоји нешто што је Цвијић звао ''рајинска'' нарав. Smile

Postoji, ali kako to da u Srbiji, prepunoj opšteprihvaćenih otomanskih toponima, samo smeta naziv Sandžak i ništa više. Sve tursko, za Srbe je dobro (sarma, pilav, gibanica, baklava, tulumba i tufahija, jelek, anterija i čakšire, dalje neću da pišem jer bi izgubio celu noć i sutra dan do podne). Znači sve pusto tursko Srbi baštine i prisvajaju kao svoje, samo im ne valja jedan jedini toponim.

Meni to malo smrdi na akutnu manijakalnu šizofreniju, ali opet nisam stručnjak za psihijatriju, već ja to sudim onako amaterski....  Smile

Ne seri, SS-ovci su harali Srbijom u kaznenim ekspedicijama, po zlu je čuvena 7. SS-Freiwilligen-Gebirgs-Division „Prinz Eugen“. U crno su zavili Srbiju, a pokazali su svoje pacovske njuške i po Bosni, Sandžaku i Hercegovini.

ne seri ti , oni nisu delovali u nedicevoj srbiji ,a ljoticevci nisu delovali izvan nediceve srbije .

Jadniče maleni, a selo Skela kod Obrenovca se nalazi u Petenovoj Francuskoj ili Nedićevoj Srbiji?

Nisi ni svestan svoje nesvesti, ponekad mi je žao što Hitler nije zavladao i od takvih niže rasnih bića kao što si ti, napravio sapun sa ukusom maline, kako je čovek dugoročno planirao sa slovenima.
IP sačuvana
social share
Nacionalizam je, pre svega, paranoja.  ~  Danilo Kiš (1935 - 1989)

Patriotism is the last refuge of a scoundrel.  ~  Samuel Johnson
Pogledaj profil GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
Ja uopšte ne branim komuniste, već samo ne želim sve da pripisujem njma, s druge strane, na moju veliku žalost i komunisti su bili bolji od današnjih kapitalista, u svakom pogledu.

Tvoje bizarne priče o sisama su pune preterivanja. Ono što ti ne shvataš, ta otimačina , to je kapitalizam. Možda ti se to ne sviđa , ali to je to. Tako se počinje. Posle pete generacije, pošteno. Smile Boli, škorpi, ali je tako, nema idealnih sistema, niti poštenih bogataša.
rekao sam ti otvori drugi topik, recimo da li u Srbiji vlada jos komunizam i imas me za musteriju, a milism da ce se i Kamaro prikljuciti kao i mnogi drugi naravno.Inace zanima me, koliko si ti ziveo u nekom bilo kom kapitalizamu, da tako kvalifikujes?
Svakako da su komunisti bili bolji. To bolji placas danas, njihove dugove.
Necu vise offtopik, pusti ljude da pricaju o Miti Ljoticu.
Bolje o Kosti, Drazi, Ljoticu, Nedicu nego o Hebrangu i Koponichu.
Volim vas ovu kategoriju Srba za koje su svi Srbi ovoga sveta bili pokvarenjaci, samo ste vi iz Titovih suma bili pravi, al su vas zajebala braca sa kojima ste nas poubijali. Ali ako imate udbaske popove, koji vec znaju da su svi poslati u nebesku Srbiju. tebi bi tamo namenio Borku Vucic.Ti ces biti metla. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Vld4, i u pravu si i nisi. Nisam mogao ni pretpostaviti da ću braniti komuniste, jer sam mislio da samo oni nisu imali morala. Međutim , vidim da su antikomunisti još gori, jer nemaju elementarnog morala. Mišković je bio komunista , ali je bio i Nikola Pašić, pa je diskusija besmislena. Vi ste gospodo ostrašćeni, ili možda napujdani od novopečenih gospodara? Oni su vaš problem, komunisti su samo prošlost. Okrenite se sadašnjosti, izborite se za mesto u društvu, nemojte da deca vaša pljuju po vašim delima, kao što vi pljujete po vašim očevima i dedovima, jer oni su bili deo socijalizma, zato što su hteli ili zato što su morali, svejedno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Подавите либерале

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 3937
Zastava Србија,Београд,Звездара
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
SonyEricsson k530i
Vld4, i u pravu si i nisi. Nisam mogao ni pretpostaviti da ću braniti komuniste, jer sam mislio da samo oni nisu imali morala. Međutim , vidim da su antikomunisti još gori, jer nemaju elementarnog morala. Mišković je bio komunista , ali je bio i Nikola Pašić, pa je diskusija besmislena. Vi ste gospodo ostrašćeni, ili možda napujdani od novopečenih gospodara? Oni su vaš problem, komunisti su samo prošlost. Okrenite se sadašnjosti, izborite se za mesto u društvu, nemojte da deca vaša pljuju po vašim delima, kao što vi pljujete po vašim očevima i dedovima, jer oni su bili deo socijalizma, zato što su hteli ili zato što su morali, svejedno.

Никад се нисам бавио посебно ликом и делом Николе Пашића,али све и да је био комуниста,нема то никакве везе јер комунизам није био систем.Ја бих највише волео да су комунисти прошлост али није тако.Можда су променили маске али све је то и даље у суштини исто.Понављам док не дође до отварања архива,нема ништа од пропасти комунизма.

И молим те,немој те форе о пљувању по очевима и дедовима.И дедови и бакутанери,и ћале и кева су ми само обични људи,који црнче цео живот.Немам ја шта по њима да пљујем.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Nedić je ratni zločinac , kao i Ljotić.

ako su za tebe oni zlochinci ti si onda komunista , dakle - smrtni neprijatelj srpskog naroda    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ಠ_ರೃ

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3824
Zastava Ratkovac - Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.13
Ne moras da budes komunista da bi imao oci i usi.
IP sačuvana
social share

┌─┐
┴─┴
ಠ_ರೃ
┌─┐     ┌─┐
┴─┴     ┴─┴
ಠ_ರೃ     ಠ_ರೃ
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
nemoj se izvinjavati te da nisi ovo, te da nisi ono. Pogledaj samo sta pises? Novopeceni gospodari. Tipicno.
Ja ne mogu da prisirim tvoju ograncenu pamet. O tome se radi, o borbi za mesto u drustvu.
Mesta mladih ljudi su vec zauzeta. Njemu koji hoce nesto korisno da radi, vec je zauzeo mesto gambino, remst+ein(karikiram primere).
Prisjamci se gazdi, gazda mu kaze: lazi kao ja, pa ces dobiti da kraduckas.
To ti je moralno politicka podobnost. Nista drugo.
Tvoj je problem sto si jako ogranicen. Ako radis u ovom sistemu (dao sam ti primer) delis onih 20 dinara od otkupa, ako se prisljamcis gazdi delimo ostalih 80. To je cela filozofija.
gde si ti Perudji ovde? Kladim se u onih 80. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4858
Zastava negde u srpskim brdima
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
BlackBerry bold
e zaklao si vise sa tim nikolom pasicem!

procitaj nesto vise o njemu! videces da je bio populisticki gad koji je pretezno bio protiv kralja i koji je na racun politicke moci koju je crpeo iz mnogobrojnih glasova radio to sto je radio.
jbg, takva ti je demokratija!

socijalizam nas je unistio! to nam ne treba vise!

IP sačuvana
social share
red zivot
nered smrt
nametnuti red, nered
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14
mob
Nokia 6230
e zaklao si vise sa tim nikolom pasicem!

procitaj nesto vise o njemu! videces da je bio populisticki gad koji je pretezno bio protiv kralja i koji je na racun politicke moci koju je crpeo iz mnogobrojnih glasova radio to sto je radio.
jbg, takva ti je demokratija!

socijalizam nas je unistio! to nam ne treba vise!

Neke nije, pa zato vidis i ova cuda od postova.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Po kome onda pljuješ? Shvati čoveče, to što neko čuva arhive, ne čuva zbog komunista , već zbog sebe, jer je bio šut u onom , a i ovom sistemu. Ako je Mišković danas komunista, sa milijardama u džepu, onda ja stvarno ne znam šta su komunisti. Da li ti znaš da je imovina u socijalizmu bila društvena i da to što su najjači među komunistima imali danas ima svaka šuša. Oni su imali vlast i moć, pare su ih manje ineresovale, jer im je sve bilo dostupno bez para. Normalno da su neki od njih pri promeni sistema u kapitalizam maznuli imovinu koju su mogli. Nemojte maštati da je kapitalizam idealno društvo, daleko je čovečanstvo od idealnog društva. Zapad sam upoznao za vreme kako vi kažete komunizma u Jugoslaviji i bio sam pobornik zapadnog sistema, jer sam smatrao da kao inženjer imam prava na mnogo bolji status, od radnika komunista i dupeuvlakača. Ne znate vi šta znači kad vas neko zove tehnokaratom , živite kao podstanar , a trosoban stan dobije čistačica. Osetio sam jo to na svojoj koži. Da mi je neko rekao da ću braniti te iste komuniste , koji su me morodavili, rekao bih mu da je lud. Međutim dođoše neki čudni kapitalisti, pljačkaši, bitange, još gore od prethodih. Ove ne samo da nedaju stanove, ovi hleba ne daju, vazduh ne daju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 24
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.