Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 21:52:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uskoro nuklearna elektrana u Kostolcu  (Pročitano 26810 puta)
Krajnje beznadezan

Samo sport spaja ljude a politika ih razdvaja

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Ma vidi se njihova demaokratija. Berza je odmah reagovala i evro se ponovo vrtatio na 80 i malo vise. Zbog polticke nestabilnosti u Srbiji-objasnjenje bankara-i zbog politickih razmirica.
Eto kako trziste reaguje odmah.
pricamo price o svemu i svacemu a zivot zbog njihovih svadja prolazi pored nas. Samo ce nas obradovati pocetkom izgradnje NE na pepelistu Kostolca, Obrenovca ili gde vec.
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Cetrdest stranice izvestaja o regenerativnoj moci zemlje. Jedini nacin da se uspostavi energetska ravnoteza sveta koji trosi za godinu dana ono sto se talozilo u 14 miliona godina.

We are running up an ecological debt which we won't be able to pay off unless governments restore the balance between our consumption of natural resources and the earth's ability to renew them."

Ovo se odnosi na celu planetu. Za desetak godina zemlje kao Srbija ce biti smatrane najbogatijim na svetu. Cak i u evropi imamo najbolji polozaj (milsim posle Madjarske).
Sa ovim braniocima bicemo sluge na nasoj zemlji.I jos strucno nepripremljeni. Jedino cemo imati viska diplomirane cekace Rusa i ruskih bombi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 89
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
kao u Iraku.
Kad su shvatili da vise nisu vlasnici svoje zemlje,bogatstava,.......i kad su odlucili da okrenu list dobili su maericke bombe.

Sad se vracamo na pitanje uglja na Kosovu i Metohiji!!!!!
IP sačuvana
social share
Razmenjujuci pozitivnu energiju stvorimo perpetumobile!!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1459
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.23
kao u Iraku.
Kad su shvatili da vise nisu vlasnici svoje zemlje,bogatstava,.......i kad su odlucili da okrenu list dobili su maericke bombe.

Sad se vracamo na pitanje uglja na Kosovu i Metohiji!!!!!
'ebes ugalj. Tona uglja ko rucak u restoranu.
Dajte nam atomsku centralu!!! Dajte nam protone i neutrone! Dajte nam obogaceni uranijum da ga osiromasimo i stavimo u bombe!
Ja vam kazem, ako dobijemo nuklearku bice i vise struje.. a bice i ponesto da zasladimo bombice  Smile
IP sačuvana
social share
"Svi oni jednako misle.To nisu ljudi na čiju se reč možeš osloniti. To je najodvratnija fukara na svetu, koja se ne može zajaziti ničim što bi joj se ponudilo. Ja sam duboko uveren da se s njima nećemo usrećiti. Ti su ljudi, svi odreda, prozirni kao čaša, nezajažljivi, i u takvom meri lažni i dvolični da sumnjam da na kugli zemaljskoj ima većih podlaca, prevaranata i samoživih ljudi." - Zivojin Misic o Hrvatima uoci stvaranja Kraljevine SHS
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol
Poruke 7487
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Amrika ima samo 2 % svetske rezerve nafte
amirika trosi 25% od ukupne kolicine svetski prizvedenog petroleja
naftini derivati se koriste kao 98% energije za prevoz bilo kojim sredstvom od ponudjenih
kopno ,vazduh,okean
naucnici su izracunali da bi jedan covjek prozveo kolicinu energije dobijene od jednog barela nafte( jedan barel 159 l)
mora da radi 25 000 sati e zamislite samo koliko je to vremena a zamjenio bi samo jedan barel
pa vi sad vidite koliko je znacaja nafta ona je sve danas
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
Citat
Dajte nam obogaceni uranijum da ga osiromasimo i stavimo u bombe!
или га још више обогатимо, па добијемо нуклеарне.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Đelić protiv izgradnje nuklearki u Srbiji
Autor: Tanjug | 22.11.2007 - 12:39
Potpredsednik Vlade Božidar Đelić izjavio je danas da je protiv izgradnje nuklearki, jer Srbija ima druge opcije. On je Televiziji B92 rekao da Srbija još nije iskoristila ni ceo lignit koji poseduje, a ima i mnogo hidropotencijala.

Obrazlažući zašto je protiv izgradnje nuklearki, Đelić je dodao da "nismo ni dotakli pitanje obnovljivih energija". On je dodao da Srbija troši skoro četiri puta više energije od drugih zemalja za istu proizvodnju. Čak i neke zemlje koje su dugo bile protiv nuklearki - na primer, Velika Britanija, sada to pitanje razmatraju, "jer nema druge opcije", rekao je Đelić
IP sačuvana
social share
"Ne vredi se nama boriti,mi isterasmo Turke, a nase nam age i begovi zasedose za vrat .Pobedismo i Nemce i Bugare, a nase nam ulizice slobodu opogane. Nista nam ne vredi kada mi sami dusmane radjamo-ne treba nam neprijatelj sa strane, lakeji ce upropastiti i opoganiti sve . "  Danko Popovic -Knjiga o Milutinu
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.4;M
mob
Nokia 
Postoje obnovljivi izvori koji se ne mogu integrisati u sadašnji sistem monopolističke distribucuje, postoje ogromne mogućnosti uštede energije kao što je fasadiranje betonskih zidova Novog Beograda. Takve investicije se neuporedivo više isplate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 10646
Zastava Srbija, svemir
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 2610
Za sanaciju pepelista TE Kostolac A i B potrebno je negde3 oko 25 miliona evra. rekultivacija zemljisat ne ide najbolje a moze se pepeliste ozelenjavati samo zimzelenim drvecem ili bagremom ali ni to ne garantujer da ce se sadnice primiti.
kolioo bi kostalo skladistenje nuklearnog otpada u jednoj NE -na godisnjem nivou a ovo je iulagamnje za nartednig 10-15 godina??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
mob
Nokia 6230
Slusam juce dva diletanta, kako jedan preti (Toma) drugi se pravda (Djelic).
Kaze imaaaaa uglja, Za 30 godina.On nije normalan. Ovaj drugi vice: nuklearni lobi. Pa lobi je sve u energetici. Oni koji rade znaju sta je ABB, Siemens, Alsthom, Chevron i stotine drugih. Bez lobija nema ni posao da dobijes.
Pitanje je Tomo kurtonchino, gde smo mi u tom lobiju? Minel, Termoelektro, Energoprojekt, Hidrogradnja itd.
Sve njihove poslove si bio na vlasti, kad ste davali Karicima i drugim Jaricima da prodaju po svetu.
Kako su Drakulic, Lazarevic i ostali uspeli ako sve na stare veze i tendere?
Onda kaze za etanol (Toma), necemo imati sta da jedemo ako pravimo etanol. Pa jeste to svetsko pitanje i zato je Srbija buducnost energetike. Regenerativna moc zemlje ovde je daleko jaca nego kod drugih. Bolje da se pita zasto se ne obradjuje nego da brine o etanolu.
Sa 30% obrade etanola od nase zemlje imamo svo energetsko pokrice. Sa jos 20% smo svi siti. Ostaje 50% da se izvozi.
Ali samo i samo privatnom inicijativom. To je to sto jebe i Tomu i Bozu. Svakog na svoj nacin.Jer samo bogat seljak ce da ti radi.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 23
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 09. Sep 2025, 21:52:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.