Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Da li smo zaista lenji ili imamo lose vodje?  (Pročitano 5403 puta)
Legenda foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 41361
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Citat
Оно што Србији мањка су индустријски погони и индустријски предузетници. У 21. веку они не настају преко ноћи и на ледини, нити настају у систему који је уништио оно што је постојало и чији је царински систем широм отворио врата страној роби.

Pa sad, malko se okasnilo za to, drzava nema kintu da to subvencionise, investitori ce pre u Kinu, Vijetnam, Banglades, Indiju, jeftinije, brze, bolje a koji ce Srbin da radi po kineskom, korejskom i slicnim sistemima.
Te nordijske i zapadne zemlje su pre dosta godina subvencionisali svoju industriju koja je dostigla zavidni nivo.
A danas poceti nesto da proizvodis, neki low tech, samo odes na stranicu Alibaba.com i narucis za 25% cene koju si planirao.

Citat
Драма Србије није у непредузимљивости и лењости њених грађана, већ у неспособности, непрофесионализму и очајном квалитету њене безидејне политичке, и не само политичке, елите. Нема реторике иза које се та основна чињеница може сакрити.

Drama Srbije je mlacenje prazne slame, kao sto i ovaj doticni radi da bi se profilirao i ucario nesto od politike, posto je to izgleda jedina uspesna privredna grana, pored uvoza...
IP sačuvana
social share
Ako te uhvati bes ako stojis ti sedi,ako sedis ti lezi,ako lezis ti se polij vodom,voda ce da odnese tvoj bes...

Svest nije samo materijalna manifestacija, potrazi na interenetu

Dzoni, ne budi Kristal.

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svedok stvaranja istorije

Your tears don't fall They crash around me

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 18496
OS
Windows 7
Browser
Chrome 52.0.2743.116
mob
Ericsson jeste
odakle ti da sam ljut  Smile
IP sačuvana
social share
Ljudi i danas mogu da zive bez straha i mrznje ako mogu da shvate da nisu kreatori svoje sudbine
nego su kreacije svoje sudbine, odnosno da nemaju odgovornost ili zaslugu za sve sto im se desava.
Emotivni strah i mrznja su emocije koje su rezultat neshvatanja zivota.
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
smiri se
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 45.0
Sve ok tekst i to nego nema potrebe za kontraargumentima na besmislene tvrdnje tipa od koga već ljudi moje generacije imaju više radnog staža u realnom sektoru,a radi se o višestruko starijem čoveku.I to aj što nije radio u realnom sektoru,nego bar da je obavljao nekakve odgovorne funkcije u državnoj administraciji i imao neke rezultate i to bih pozdravio,umesto toga su mu u CV-ju od radnog iskustva sledeće stavke-potrčko na Palama,Šešeljev štitonoša,direktor Pinkija i PREMIJER?!Mogao je na primer to Norvežanima da pokaže da se lepo ljudi prekrste i levom i desnom rukom i tako bi i njih na trenutak vratio svojim protestantskim korenima.

Jebeni frustrirani kompleksaš nekome da deli lekcije,more marš!

IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
  Pod titom je bilo famozno radničko samoupravljanje i društvena svojina. Dobra stvar je bila da je radnik bio zaštićen kao beli medved i bez posla je mogao da ostane samo ako je bio u zatvoru duže od pola godine. Srpski komunisti su takođe ružili narod ali ne kao svi ovi posle 2000-te. I to od političara pa do običnih činovnika koji Srbe časte epitetima najgori na svetu, ološ, neradnici, stoka...Kao da su pripadnici nekog drugog naroda. Čovek prosto mora da se zapita kako su svi oni tako dobri nastali iz ovog naroda. Uz dobru platu ali i disciplinu postižu se rezultati ali to nije tako u većini slučajeva gde se od čoveka očekuje da plati zato što je negde nešto radio. Pa čak ni onda "elita"ne bi bila zadovoljna.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows 7
Browser
Chrome 53.0.2785.90
Citat: zoranjurkovic5@gmail.com 18. Sep 2016, 10:56:38
I to od političara pa do običnih činovnika koji Srbe časte epitetima najgori na svetu, ološ, neradnici, stoka...Kao da su pripadnici nekog drugog naroda.

Lepo je BS opisao takve u pesmi Svedok saradnik.

Ovaj grad i zemlju ja nikad nisam voleo
ovde sam ziveo samo ato sto sam morao

Ovde sve je na prodaju e, vidis to mi se dopalo
za bas male pare kupis sve sto je propalo

Srbijom upravljaju ljudi koji su oduvek čeznuli za zapadom i belim svetom, ali su svesni da tamo ne bi dogurali ni do upravnika WCa. Pa im je draže da ostanu ovde i da bar imaju od čega da žive, nego da odu tamo i crknu. Al naravno ma koliko oni ovde bili uspešni, opet ih jede to što nisu otišli i stoga ne mogu očima da vide Srbiju i Srbe.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 87602
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 48.0
  Postoji ime za takve ljude danas i oni su kompradorska elita. Pojam je nastao u J.Americi i označavao je ljude koji su došli ili su ih doveli na vlast da bi upropastili državu. Konkretno, kod nas se na vlasti smenjuje naizmenično ista grupa ljudi i oni mogu da budu desničari, levičari ili pekinezeri ako se to od njih traži. Ovo ubijanje u pojam nije slučajno jer se nabijaju kompleksi i osećaj krivice da smo samo mi jedini i isključivi krivci za sve. Galopirajuća beda im pomaže u tome.

Najbolji reper je kultura. Na primer, ne postoji neki srpski film u kom Srbi nisu manijaci, alkosi ili tome slično. Paradoks je da su se i šojići i pikiljići materijalizovali i postali realnost.
IP sačuvana
social share
Ako se neko i prepozna u mojim porukama to nije do mene već do njega  Smile
Pogledaj profil GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.132 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.