Prvo, sta je EXTERNI NOISE? Drugo sta si mu to uradio tacno u paintu? Trece, ocigledno da su moje slike jadne, zato sto mi je jadan fotoaparat, tako da cu morati da nadjem neke normalne slike da bi mogao da uradim to kako treba.
E sada posto vas verovatno zanima zasto ja to uopste radim, da vam objasnim.
Kao sto rekoh, kupio sam SL45. Neki mnogo pametni ljudi su uspeli da provale totalno flash i menjaju ga po potrebi, praveci patcheve koji su vise nego zanimljivi i korisni. Konkretno oko ovoga, napravili su patch CALLING IMAGES, koji omogucava da ubacite neku sliku, koju prethodno treba da obradite, sto ja pokusavam da uradim ovde zajedno sa vama i onda kada vas neko zove sa odredjenog broja, vama izlazi ta slika. Super stvar, samo sto nikako da napravim sliku da izgleda lepo. :mad: :mad: :mad:
Znaci koristio sam noise u nekom od programa tipa photoshopa ili photoimpactas, malo doterao contrast i odradio sta treba tj snimio u black and white .
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!