Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Savet oko konvertovanja slika  (Pročitano 6270 puta)
31. Maj 2003, 21:49:03
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Potrebno mi je da neku fotografiju koju imam konvertujem da izgleda kao ova slika, koja inace nije moja da nebi bilo pitanja nego sam je uzeo kao primer.

Probao sam da preko ACDSEE prebacim u black and white i u 2 color, ali to vise UOPSTE nelici na sliku i neizgleda kao ova.

Ovo je objasnjenje jednog tipa sa stranog foruma kako je on to uradio, pa ako bi neko mogao malo da mi pojasni, bio bih zahvalan.

Citat
I converted the Face picture to Black + White (1Bit) whit diffusion <-- thats the important part !!

I used Ulead Photo Impact for that.

Here is a template for Photo Impact....

http://mindsolutions.org/temp/callerid.ufo

Sta je diffusion i sa cime drugim mogu to da uradim posto je ovaj program koji je on naveo preko 30 mb pa mi se neskida bas sa neta
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
Diffusion je efekat koji ima u svakom ozbiljnijem programu za obradu grafike. Verovatno imaš neku verziju Photoshopa ili Corel Photo Paint-a. Probaj u njima, pa javi ako se zaglaviš.
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Znam da me neces vise gledati istim ocima posle ovoga ali nemam ni photoshop ni nista slicno. Menjao sam komp tako da sam sada instalirao samo osnovne stvari koje stalno koristim, a posto ovo nekoristim nisam ga ni instalirao. Posto nemam instalaciju, moracu da je pronadjem negde pa da probam onda. Do tada, imas li neku drugu ideju, nesto preko acdsee-a?
IP sačuvana
social share
Prljavi plagijator, strani placenik, domaci izdajnik i najveci bludnik grada Cikaga.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2028
mob
Nokia N73me
Nema u ACDsee-u...moze da se nesto smuva, ali nije to to...instaliraj photoshop, kako mozes da zivis bez njega uopste...
IP sačuvana
social share
: : m a r i o
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 286
Zastava Beograd
Pa može i u ACDSee, ali mislim da to nije to. Dobija se sličan rezultat ako u Photo Enchancer-u (v3.1) ili FotoCanvas Lite (v5.0) konvertuješ sličicu u crnobelu pa primeniš efekat "emboss" (weight staviš na maximum, elevation na 0 a azimuth podešavaš kako ti odgovara). Ne znam da li može bolje u ACDSee-u:DDD

U ove programe ulaziš tako što desnim tasterom klikneš na sliku u ACDSee Browseru i izabereš Photo Enchancer (ili FotoCanvas Lite, u zavisnosti od toga koja ti je verzija ACDSee-a).
IP sačuvana
social share
Look, but don't touch.
Touch, but don't taste.
Taste, but don't swallow.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Moraces da to uradis u Photoshopu, pitaj nekog ima li instalacionu verziju... U drugim programima nece uspeti...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
E ljudi evo instalirao sam photoshop 7.0 i uzasno se nerviram jer nemam pojma kako sa njim da izvedem da dobijem sliku koja izgleda kao ona koju sam naveo.

Ajde neko ako moze, MOLIM VAS, uzmite ovu moju sliku pa mi napravite da izgleda kao ona koju sam poslao, znaci da bude 101x65 ili uza, ali nesme da bude veca od ovih dimenzija jer mi treba za mobilni telefon, da bude 2 colors, 1 bit i black and white. Onda, ako uspete, zamolio bih vas da mi korak po korak objasnite kako ste to uradili posto ja definitivno nemogu da se snadjem u ovom photoshopu a hitno mi je.

Hvala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950
Ajmo ljudi, pomoc mi je vise nego potrebna. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1127
Zastava Vladimirci, Srbija
mob
Nokia N70
Treba ti Serbian Fighter ja mislim da je on negde napisao kako to moze da se odradi... Ili je drdrksa... Ja sam pokusao i jedino sto sam uspeo je da prebacim sliku u Gray mod ali to nije to... Probaj na Serbian cafe forumu tamo ima ljudi koji su to vec radili...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2950

Evo napravio mi je tip sa stranog foruma, ali nikako nemoze lepo da mi objasni kako je to uradio. Pazi sta on kaze, pa ajde ti to pokusaj da protumacis.

Citat
U have to go to format -> data type -> black + white (1bit)

and here u can select diffusion on the upper right.

8O  8O  8O
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.074 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.