Pa ne znam vise, totalno sma sludjen, posto ne znam da radim skoro nista oko obrade slika, a sada me bombarduju sainformacijama, od kojih su vecina neupotrebljive.
Ajde ako ti nije problem, pokusaj i ti da zumiras, kako kazes samo glavu, pa mi onda objasni ako ti nije frka kako si to uradi, NADAM SE U PHOTOSHOP-u, a ne u to ULEAD PHOTO IMPACT :mad: .
Stavi foreground boju crnu. Koristi filters\sketch\graphic pen
Menjaj parametre u okviru tog filtera dok ne dodjes do pravog resenja. Ako ti se ne svidja ni jedan rezultat probaj sliku pre toga malo da "cackas". Probaj malo da je zamutis pa onda graphic pen. Ili probaj da izostris...
Pokusavaj.
Fajlovi prikačeni uz poruku(kliknite na slike za punu veličinu)
Nisu malo, mnogo su mi pomogli. Sada tacno znam konkretno sta treba raditi, stim sto meni opet slike ispadnu malo jadne, ali dobro, to je sada vec valjda zato sto su moje slike mutne ili sta ja znam sta, uglavnom vrovatno je to to. Hvala svima na pomoci.
Promeni prvo svu pozadinu u belo, ostavi samo tvoju facu, uradi CROP nad tvojom facom tako da se samo ona vidi i uradi to sto ti je ovaj stranac rekao: Image->Mode->Indexed Colors tamo izaberi 4 boje, black& white mode i dodaj jos jednu nijansu sive boje znaci da imas Belu, Crnu i Sivu..(a moras upisati 4 u polje colors) onda menjaj DIFUSION i eto, gotova slika!
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
E hvala vam ljudi. Uradio sam kako ste rekli, medjutim da li su moje slike sve tako lose ili sta, ali slika na kraju ispadne tkao losa da nemoze uopste da se vidi ko je.
Evo vam slike mog ujaka, pa ako nije frka uradite to sto mislite, da vidim da li ja to neumem ili je stvarno slika tako losa.
Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati! Preporuke za clanove:Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Za ovo je koristen samo PAINT i externi NOISE... a ona tvoja slika, dao si ocajnu sliku za primer onoga sto ti treba, za to se koriste, ciste jasne slike, slikane po normalnom svetlu i sl, ali evo otprilike ovako to izgleda.
P.s. Ja imam isti wallpaper na fonu kao i na makini i to bez jebavanja sa bojama i sl