2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:40:19
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: US Open 2006  (Pročitano 15074 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Bice joj veoma tesko da pobedi,ali ima sanse.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
Juznji rasturio malog papka sto se cese po dupetu pre svakog servisa Smile

ako ga je ubio ...svaka mu cast.... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

GoNe WiTh ThE WiNd

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11180
Zastava Makedonija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
HTC Desire HD
Janković: Bole me ledja, ali spremna sam!

Srpska teniserka Jelena Janković ima problema sa povredom ledja uoči polufinalnog meča na Otvorenom prvenstvu SAD, saopštio je u četvrtak Teniski savez Srbije.

Jankovićeva je ledja povredila u sredu, ali je posle lekarske intervencije ovaj problem saniran tako da će ona izaći na teren da odigra polufinale poslednjeg Gren slema sezone sa Belgijankom Žistin Enan-Arden.

"Povredila sam ledja na treningu. Napravila sam nagli pokret i osetila bol. Jedva sam izdržala da odigram u dublu. Nisam htela da predam meč zbog partnerke, ali mislim da smo i u takvom stanju imale priliku da pobedimo", navela je Jankovićeva u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ona je dodala da nije znala šta da radi, jer svi od nje očekuju dobru igru u polufinalu.

"Francuskinja Ameli Morezmo mi je pritekla u pomoć i zahvalna sam joj na tome, jer mi je njen doktor pomogao. Nadam se da ću biti spremna i zdrava za meč u petak", rekla je Jankovićeva.

Teniserka Srbije je istakla da su gotovo svi mediji u SAD ispratili njene igre na najlepši mogući način i da se njene slike nalaze svakodnevno u većini novina.

"Psihički sam spremna za naredni meč. Daću sve od sebe, svoj maksimum da pobedim i nadam se da će moje telo to propratiti. Ako govorimo o Žistin Enan, znamo da je ona jedna od najkompletnijih igračica i da je fizički potpuno spremna. Biće to odličan meč", rekla je Jankovićeva.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share

Enjoy life today, yesterday is gone, and tomorrow may never come!!!!

Život je kratak, umetnost duga, prilika brza, pokušaj opasan, odluka teška.     Hipokrat, grčki lekar, otac medicine (460–377. p. n. e.)
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Krah u dublu
A. P., 7. septembar 2006

DVOSTRUKI poraz Nenada Zimonjića i kiksevi Jelene Janković i Ane Ivanović, kompletirali su "crni dan" za srpski dubl na "Ju-es openu" (ukupan nagradni fond oko 19 miliona dolara) . Posle eliminacije u četvrtfinalu dubla (u tandemu sa Francuzem Fabrisom Santorom, naš teniser je poražen od kombinacije Henli/Ulije sa 3:6, 6:3, 6:4), srpski reprezentativac je poražen i u četvrtfinalu miksa.
Zimonjić je sa Slovenkom Katarinom Srebotnik, posle velike borbe, izgubio od američke kombinacije Megan Šonesi/Džastin Gimelstob sa 7:6 (7:5), 3:6, 12:10!
U osmini finala dubla zaustavljene su Ana Ivanović i Jelena Janković. Najbolje rangirana teniserka Srbije je sa Ruskinjom Marijom Kirilenko poražena od desetih nosioca, legendarne Martine Navratilove i Ruskinje Nađe Petrove i to posle dva sata igre - 6:3, 6:7 (1:7), 6:4.
Jankovićeva je u dublu igrala u tandemu sa Amerikankom Betani Matek, ali nije uspela da pobedi desete nosioce Slovenku Katarinu Srebornik i Ruskinju Dinaru Safinu - 3:6, 4:6.
Rus Mihail Južnji plasirao se u polufinale Otvorenog prvenstva SAD u tenisu pošto je savladao drugog nosioca Rafaela Nadala iz Španije sa 6:3, 5:7, 7:6 (7:5), 6:1. Drugi polufinalista poslednjeg ovogodišnjeg Gren slem turnira je Amerikanac Endi Rodik, koji je savladao Lejtona Hjuita iz Australije sa 6:3, 7:5, 6:4.

JELENA ZA ŽASTIN
POLUFINALNI meč Jelene Janković sa Belgijankom Žastin Enan-Arden, koji je trebalo da se odigra u četvrtak, pomeren je za petak, dok će se u drugom polufinalnom duelu sastati Ruskinja Marija Šarapova i Francuskinja Ameli Morezmo.
- Dobro mi je došao dan odmora, iako sam igrala dubl. Daću sve od sebe da se plasiram u finale - poručuje Jelena.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
Nikolay Davydenko(7)   def.   Tommy Haas(14)   4-6, 6-7 (3-7), 6-3, 6-4, 6-4

Men's Doubles Quarterfinals -- Complete

Martin Damm/Leander Paes(6)   def.   Leos Friedl/Mikhail Youzhny   6-4, 4-6, 6-1
Ashley Fisher/Tripp Phillips   def.   Paul Goldstein/Jim Thomas   7-5, 6-4

Women's Doubles Quarterfinals -- Complete

Lisa Raymond/Samantha Stosur(1)   def.   Martina Navratilova/Nadia Petrova(10)   7-6 (7-1), 6-3
Dinara Safina/Katarina Srebotnik(Smile   def.   Cara Black/Rennae Stubbs(3)   6-4, 7-6 (7-3)
Nathalie Dechy/Vera Zvonareva   def.   Virginia Ruano Pascual/Paola Suarez(7)   7-5, 6-3

M. Sharapova       7   7           
T. Golovin         6     6

Roger Federer(1)   def.   James Blake(5)   7-6 (9-7), 6-0, 6-7 (9-11), 6-4
« Poslednja izmena: 08. Sep 2006, 08:06:59 od aleksabravo »
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Federer i Davidenko u polufinalu

U toku noći izmedju četvrtka i petka odigrana su preostala dva meča četvrtfinala na uS Openu u konkurenciji tenisera.

Svetski broj 1 Rože Federer pobedio je sa 3:1(7:6(7), 6:0, 6:7(9), 6:4). Džejmsa Blejka, dok je u fantastičnom meču Rus Nikolaj Davidenko nadoknadio 0:2 i pobedio Nemca Hasa sa 3:2 (4:6, 6:7 (3), 6:3, 6:4 i 6:4).

Davidenko (koji je tek četvrti put u karijeri uspeo da nadoknadi 0:2 i pobedi) pridružio se svom sunarodniku MIhailu Južnjiju u polufinalu, što je tek drugi put u istoriji gren-slemova da dva Rusa igraju medju 4 najbolja. Davidenko je umalo prokockao veliki preokret, jer je u petom setu vodio sa 5:2, a onda dozvolio Hasu da uzvrati i približi se na 4:5, pre nego što je ipak došao do pobede u kojoj je "ispalio" 53 vinera. Sa druge strane, Has koji je u finišu meča bio izuzetno nervozan imao je čak 54 neiznudjene greške, što je za Davidenka koji je jedan od najzaposlenijih igrača u ATP karavanu, bilo previše.

Federer je protiv petog nosioca i ljubimca domaće publike odigrao najbolji meč do sada u Njujorku. Švajcarac je tako došao do 10.uzastopnog polufinala na gren-slem turnirima, i izjednačio rekord Ivana Lendla.Osim drugog seta u kome je rasturio Blejka koji je imao fenomenalnu podršku sa tribina, preostali setovi doneli su mnogo uzbudjenja i veliku borbu. Švajcarac je do prvog seta došao spašavajući tri set lopte Blejka, a Amerikanac je "pokazao zube" u trećem setu u kome je gubio 5:3, ali je uspeo da "brejkne" Federera i odvede meč u novi "taj brejk" koji je kasnije i osvojio:

"Nadam se da mu ovaj meč nije bio samo "šetnja po parku". Ili bih ja tako voleo da mislim.Ponosan sam na način na koji sam se borio, i verujem da sam mu pokazao da znam tenis" rekao je posle meča Blejk, koji je po prvi put u poslednjih 5 susreta sa Švajcarceom osvojio set.

Podsetimo, preostala dva učesnika polufinala su takodje Rus Mihail Južnji i Amerikanac Endi Rodik.

U polufinalu će se sastati Federer (1) - Davidenko (7) i Rodik (9) - Južnji.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
US OPEN (polufinale): Janković - Enan 1:1

Srpska teniserka Jelena Janković u polufinalnom meču US Opena protiv drugog nosioca, Žistin Enan Arden, igra nerešeno 1:1, po setovima 6:4, 4:6.

Jankovićeva je u prvom setu iznenadila favorizovanu protivnicu igrom bez ikakvog respekta, o čemu najbolje govori podatak da je na putu do pobede u tom delu meča, čak četiri puta uspela da osvoji gem na servis Belgijanke!

Enan je na samom početku napravila "brejk" i povela sa 1:0, da bi Jelena osvojila četiri gema zaredom i potpuno preuzela kontrolu.

Belgijanka je, doduše, uspela da smanji na 4:3 i 5:4, ali je mlada Beogradjanka u oba navrata smogla snage za pravu reakciju. Uzela je još dva gema na servis rivalke i to je bio kraj seta.

U drugom setu su teniserke čuvale svoj servis do rezultata 2:1 u korist Jankovićeve, a onda su usledila četiri "brejka", po dva na obe strane. Pri vodjstvu od 4:2 Jelena je imala gem-loptu, ali je posle dosudjenog auta na prvi servis počela da se raspravlja sa sudijom, izgubila je nerve, a vrlo brzo i gem - 4:3.

Ispostavilo se da je to bio početak njenog kraja u drugom setu, jer je Enan izjednačila na 4:4, potom je naša teniserka propustila čak pet gem-lopti za 5:4 i treći put zaredom izgubila gem na svoj servis. Enan je "omirisala krv" i sigurnom igrom završila posao na svoj servis - 4:6.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Imala ju je,ali...Steta,na 4:2 u drugom setu je mogla da prelomi...
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
neverovatan pad u drugom setu.  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Jankovićeva bez dovoljno snage

Jelena Janković nije uspela da se plasira u finale US Opena. Posle velike borbe ona je poražena od druge nositeljke Belgijanke Žastin Enan-Arden sa 2:1 – po setovima 4:6, 6:4, 6:0 u meču koji je trajao dva sata.

Naša teniserka je sjajno otvorila meč i jednim brejkom stigla do vođstva od 4:1. Naredna dva gema Ardenova je rešila u svoju korist, da bi u sledeća tri obe teniserke pravile brejk. U prvom setu Jankovićeva je po procentu imala bolji servis, ali je u isto vreme imala čak 12 vinera, za četiri više od svoje protivnice.

Snaga je veoma dobro služila našu teniserku i u drugom setu. Jankovićeva je vodila sa 4:2, kada je do izražaja došlo i iskustvo i snaga Belgijanke. Dogodio se totalni preokret i Ardenova je sa 10 uzastopno osvojenih gemova stigla do pobede i finala US Opena.

Na pad u igri sigurno je uticala i povreda koju je Jankovićeva doživela pre dva dana i koja je delimično sanirana posle lekarske intervencije.

Ardenova, koja je osvojila US Open 2003. godine servirala je čak 12 duplih servis grešaka. On je postala prva teniserka od Martine Hingis iz 1997. godine koja je igrala četiri gren-slem finala u istoj sezoni.

"Stigla sam srećno do finala. Bila sam nervozna na početku, jer je Jelena vršila veliki pritisak i nisam uspela da uđem u ritam. Borila sam se i uspela da se vratim. Ovo je meč koji bi sigurno izgubila pre jednu ili dve godine", rekla je Enan-Arden.

U svom prvom gren-slem polufinalu karijere, 21-godišnja Jankovićeva igrala je agresivno sve do sedmog gema drugog seta. Naša igračica pri rezultatu 4:2 i svom servisu, promašila je poen za vođstvo od 5:2, što joj je donelo veliku dekoncentraciju u igri.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 20. Jul 2025, 23:40:19
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.355 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.