2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 10:57:11
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: US Open 2006  (Pročitano 15101 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
More, mislim da je i manje od 38%, ako se ja dobro secam bio je negde oko 26% (mada moguce da gresim). Cak ni u drugom setu nije bilo mnogo bolje, ali je zato i Serena odigrala slabije tako da je Ana ipak imala kakvu takvu sansu.

Inace Serena se dosta promenila u odnosu na period pre povrede, daleko joj je slabije kretanje ali zato je udaracki raspolozenija nego ikad (pre svega servis i forhend).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Jelena Jankovic odvalila Dementievu sa 6:2 6:1 i plasirala se u polufinale US Opena. RTS-u ne pada na pamet da pusti bar snimak nekog meca , a kamoli da direktno prenosi , kao sto nisu prenosili ni finale koje je osvojila Ana Ivanovic. Bitno je da strpaju u dzep svaki mesec po 300 dinara puta 2,5 miliona domacinstava. Sramota , olosi !!!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Apple iPhone 6s
Jelena Janković u polufinalu!

Jelena Janković plasirala se u polufinale Otvorenog prvenstva Sjedinjenih Država u tenisu. Ona je, sjajnom igrom, savaldala četvrtu nositeljku Elenu Sementijevu iz Rusije sa 2:0 (6:2, 6:1)!

Jelena Janković je od samog početka igrala bolje. Osvojila je svoj prvi servis, imala dve 'brejk lopte' u drugom gemu, a pri vođstvu od 2:1 oduzela servis protivnici.

Jelena je još jednom servirala odlično, prepustivši samo jedan poen protivnici, osvojila i sledeći gem na servis Dementijeve i stigla do 5:1. Četvrta nositeljka i peta teniserka sveta 'probudila se' u sedmom gemu i uspela da, posle tri izjednačenja i dve propuštene set lopte za Jelenu Janković, osvoji gem za 5:2.

Jelena je u sledećem gemu odigrala sjajno, iskoristila sve greške Ruskinje (odnos neiznuđenih grešaka 18:Smile i iskoristila prvu od dve meč lopte za 6:2. Prvi set trajao je 29 minuta.

I prvi servis u drugom setu naša teniserka je lako iskoristila. Prvi servis Dementijeve 'uzela', ali je posle toga Ruskinja uspela da osvoji gem na Jelenin servis i vrati 'brejk.

Izgubljeni servis nije uticao na našu teniserku, brzo je došla do 0:40, odnosno tri prilike da osvoji servis Dementijeve. Tri poena osvojila je Dementijeva, a posle tri izjednačenja Jelena je iskoristila loptu za novi 'brejk' i vođstvo od 3:1. Četvrti gem drugog seta trajao je osam minuta.

Jelena je nastavila sa briljantnom igrom i osvojila dva gema, pri 5:1 došla do dve meč lopte, nije ih iskoristila i rezultat je izjednačen. Prvu 'brejk' loptu Dementijeva nije iskoristila, a posle tri izjednačenja Jelena je došla do nove meč lopte zahvaljujući greški Ruskinje. Nije uspela da je iskoristi, slede još tri 'đusa' i posle šest izjednačenja Jelena dolazi do četvrte meč lopte.

Iskoristila ju je, plasirala se u polufinale i došla do, za sada, najboljeg rezultata u karijeri! Priredio: Miloš Šaranović

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows 98
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung i5700 + D880
Swiftly and with style!, sto bi rek'o msje Alfons Smile

I slazem se s Tribianiem,ako ne mogu da otkupe 4 jebena Grand slama sad kad nam je tenis u procvatu,do kurca,onda je stvarno sramota  Smile
« Poslednja izmena: 05. Sep 2006, 18:28:19 od Falzone »
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Jelena odlicno igra .

Svaka cast Jelena  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 18999
Zastava Beograd-Vračar
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
Nokia E72
Imate Eurosport valjda ljudi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC Touch Cruise
Ma svaka cast, idemo do kraja Jelena!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ma imamo Eurosport, i to na srpskom, ali sta je sa ljudima koji nemaju kablovsku?! Dok je bio 3.kanal, jos su i nesto pratili... Inace, svaka cast Jankovicevoj, stvarno je odigrala bez greske. Jos i zavrsila pre kise tako da ce imati puno vremena za odmor...   Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Janković:"Želim da osvojim US Open"

Posle plasmana u četvrtfinale US Opena Jelena Janković dala je izjavu izveštaču B92 Nikoli Oliću.

Ove godine odlično igraš, ušla si u 1/4 finale, da li si nešto promenila u svom treniranju?

"Ne volim puno da treniram, ali volim da se takmičim. Ne volim da treniram 5 ili 6 sati kao druge devojke. Kad sam bila kod Bolitierija na akademiji, išla bih na pomoćne terene i igrala. Kladila sam se protiv drugih momaka koji su bili stariji i viši od mene i izgubili bi pare. Nik Bolitieri i ja bi posle delili pare. Kladili bi se u 10 ili 20 dolara."

Ranije si imala isti broj winnera i grešaka, a sad imaš sve više winnera....

"Ne znam ni sama, ponekad pogledam semafor i vidim da imam mnogo manje grešaka. Ne znam u čemu je stvar. Drago mi je da ne pravim toliko grešaka. Ako imam više winnera nego grešaka, to je dobro. Mislim da igram mudrije nego ranije, ne pokušavam "glupe" udarce. Učiš iz grešaka. Kad gubiš mečeve analiziraš u čemu je problem. Svaki meč te nešto nauči. Mislim da sam i danas nešto naučila, svaki dan postajem bolja igračica."

Mnogo vremena provodiš u Americi, gde više pripadaš kao teniserka?

"100% sam Srpkinja. Ovde sam jer tamo nemamo takve uslove, nemamo mnogo betonskih terena. Skoro svi srpski igrači imaju neke baze van zemlje. Ja sam 100% Srpkinja, odande sam i tamo pripadam."

Da li si gledala Agasija?

"Plakala sam u svlačionici. Govor je bio fenomenalan. Stvarno je legenda. Trebalo je da igram dublove, a imala sam suze u očima. Vrlo sam emotivna i to je jedna od stvari koju ne volim kod sebe. "

Kako je Kuznjecova danas igrala?

"Mislim da je igrala dobro ali je teško imati winners protiv mene. Mislim da je stvar u tome što sam brza, ponekad je previše pokušavala i nervirala se pošto sam stizala lopte. Posle nekih udaraca sam se smejala kako je loptica ušla u teren. Protiv Dementijeve u četvrtfinalu će biti osveta. Izgubila sam u Kaliforniji, bio je odličan meč. Danas sam igrala dva i po sata. Igrala sam najjače što sam mogla, osećala sam da će
da mi ispadne reket iz ruke. Daću sve od sebe da se odmorim i spremim za sutra. Čak i kad sam umorna, samoj sebi ponavaljam da mogu da izdržim i da treba dati sve od sebe. "

Reci nešto o taj-brejku na kraju današnjeg prvog seta?

"To me je zabolelo, ali posle mi je krenulo. Udarala sam fenomenalno...ponekad zatvorim oči i vidim posle da je lopta dobra. "

Da li osećaš da možeš da osvojiš US Open?

"Da. Ne volim da razmisljam daleko unapred, treba igrati jedan po jedan meč. Sad razmisljam o Dementijevoj, pa ću onda videti kako dalje. Druge igračice me se plaše, znaju da mogu bilo koga da pobedim ako odigram kako znam. Imam potencijal da budem među najboljima na svetu. Mogu da pobedim bilo koga. Svi u svlačionici me se plaše. Ranije su govorili da imam potencijal ali je uvek nešto nedostajalo. Sad imam tu motivacaju da se borim do kraja i da stvarno pokažem svoj kvalitet. "

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6212
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
Imate Eurosport valjda ljudi...

Nemam! Molim SBB vec godinu i po dana da me prikljuce ( u sred Beograda) , ali ... ovo je Srbija.
Ali to nije tema, vec:
Napred JJ
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 22. Jul 2025, 10:57:11
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.