2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:20:24
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: US Open 2006  (Pročitano 15130 puta)
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
US Open: Kraj i za Anu Ivanović

Ana Ivanovi ć završila je učešće na Otvorenom prvenstvu Sjedinjenih Država u pojedinačnoj konkurenciji. Ona je u trećem kolu izgubila od Amerikanke Serene Vilijams sa 2:0 (6:2, 6:4).

Ana je meč izgubila ugalvnom zahvaljujući svojim greškama iako je i Vilijams na trenutke igrala kao u najboljim danima.

U prvom setu Ana je počela nesigurno. Brzo je došla do 0:40 ali je uspela da osvoji svoj prvi svoj servis. Već u trećem gemu Amerikanka pravi 'brejk', a kasnije još jednim oduzetim servisom osvaja set.

U drugom setu Ana je najbliža preokretu bila pri rezultatu 3:3. Nažalost, izgubila je servis i dozvolila protivnici da dobrim servisima osvoji i drugi set.

Serena Vilijams će u osmini finala igrati sa boljom iz duela Morezmo - Santanđelo.

Izvor:B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
e jbg-a...  Smile
nista , ulazemo sve nade u preostalu Jelenu...    Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 53
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Dobro, ipak je Novakov najveci uspeh ove godine to sto je na Roland Garrosu pobedio Gonzalesa, Haasa i Robreda i usao u cetvrtfinale tamo, videlo se na masters turnirima u Torontu i Cincinnatiju da nije bas u formi za US Open, nadam se da ce na preostalim turnirima u sezoni proci mnogo bolje. Jelena moze da dogura mnogo dalje od Ane i Novaka, bar se nadam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Vojvodina Novi Sad

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 3927
Zastava Srpska Atina (Novi Sad)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
HTC HD2
Jelena Janković u četvrtfinalu!

Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Sjedninjenih Država u tenisu. Ona je savladala šestu nositeljku, Ruskinju Svjetlanu Kuznjecovu sa 2:1 (6:7 (5:7), 6:3, 6:2)! Meč je trajao dva sata i 20 minuta. 

Jelena je do 2:2 u prvom setu igrala dobro, uzela 'brejk' pa izgubila servis, usledila je serija ruske teniserke koja je došla do prednosti od 5:2.

Kao i u mnogim mečevima pre ovog, Jelena se vratila posle tolike prednosti protivnice, odbranila jednu set loptu i došla do taj brejka.

Igralo se 'poen za poen' do 4:4, a onda je Ruskinja pokazala snagu i dobila trinaesti gem prvog seta sa 7:5. Set je trajao 57 minuta.

AP

Jelena je izgubila prvi servis u drugom setu, ali se odmah vratila, a pri rezultatu 3:3 naša teniserka ušla je u seriju i dobila set posle ukupno 50 minuta igre.

Obe igračice dobile su svoj prvi servis u trećem setu, a u trećem gemu je Jelena napravila 'brejk'.

Odličnom igrom naša teniserka stigla je do 5:1, a onda je Kuznjecova prekinula seriju od pet uzastopno osvojenih gemova Jelene Janković i smanjila na 5:2.

Sledeći Jelenin servis nije bio dovoljan za pobedu, Kuznjecova je stigla do 40:0, Jelena uspela da 'veže' tri poena i izjednači. Još jednom je povela Ruskinja ali ni četvrtu 'brejk' loptu nije iskoristila.

Reuters

Slede dva dobra servisa Jelene Janković prva meč lopta bila je dovoljna za plasman u osam najboljih. Treći set trajao je 32 minuta.

U četvrtfinalu će Jelena Janković igrati sa četvrtom nositeljkom, ruskinjom Elenom Dementijevom. Ona je u osmini finala bila bolja od Francuskinje Rezai, 7:5, 6:4.

Do ovog plasmana najbolji rezultat naše teniserke na Otvorenom prvenstvu SAD bio je plasman u treće kolo.

Izvor: B92-Sport
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1438
Zastava Fukushima
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
 :srbija:  bravo Jecooo   :srbija:
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

hm...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1557
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
SonyEricsson k750i
 Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Too weird to live, and too rare to die."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
Posle plasmana u četvrtfinale US Opena Jelena Janković dala je izjavu izveštaču B92 Nikoli Oliću.

Ove godine odlično igraš, ušla si u 1/4 finale, da li si nešto promenila u svom treniranju?

"Ne volim puno da treniram, ali volim da se takmičim. Ne volim da treniram 5 ili 6 sati kao druge devojke. Kad sam bila kod Bolitierija na akademiji, išla bih na pomoćne terene i igrala. Kladila sam se protiv drugih momaka koji su bili stariji i viši od mene i izgubili bi pare. Nik Bolitieri i ja bi posle delili pare. Kladili bi se u 10 ili 20 dolara."

Ranije si imala isti broj winnera i grešaka, a sad imaš sve više winnera....

"Ne znam ni sama, ponekad pogledam semafor i vidim da imam mnogo manje grešaka. Ne znam u čemu je stvar. Drago mi je da ne pravim toliko grešaka. Ako imam više winnera nego grešaka, to je dobro. Mislim da igram mudrije nego ranije, ne pokušavam "glupe" udarce. Učiš iz grešaka. Kad gubiš mečeve analiziraš u čemu je problem. Svaki meč te nešto nauči. Mislim da sam i danas nešto naučila, svaki dan postajem bolja igračica."

Mnogo vremena provodiš u Americi, gde više pripadaš kao teniserka?

"100% sam Srpkinja. Ovde sam jer tamo nemamo takve uslove, nemamo mnogo betonskih terena. Skoro svi srpski igrači imaju neke baze van zemlje. Ja sam 100% Srpkinja, odande sam i tamo pripadam."

Da li si gledala Agasija?

"Plakala sam u svlačionici. Govor je bio fenomenalan. Stvarno je legenda. Trebalo je da igram dublove, a imala sam suze u očima. Vrlo sam emotivna i to je jedna od stvari koju ne volim kod sebe. "

Kako je Kuznjecova danas igrala?

"Mislim da je igrala dobro ali je teško imati winners protiv mene. Mislim da je stvar u tome što sam brza, ponekad je previše pokušavala i nervirala se pošto sam stizala lopte. Posle nekih udaraca sam se smejala kako je loptica ušla u teren. Protiv Dementijeve u četvrtfinalu će biti osveta. Izgubila sam u Kaliforniji, bio je odličan meč. Danas sam igrala dva i po sata. Igrala sam najjače što sam mogla, osećala sam da će
da mi ispadne reket iz ruke. Daću sve od sebe da se odmorim i spremim za sutra. Čak i kad sam umorna, samoj sebi ponavaljam da mogu da izdržim i da treba dati sve od sebe. "

Reci nešto o taj-brejku na kraju današnjeg prvog seta?

"To me je zabolelo, ali posle mi je krenulo. Udarala sam fenomenalno...ponekad zatvorim oči i vidim posle da je lopta dobra. "

Da li osećaš da možeš da osvojiš US Open?

"Da. Ne volim da razmisljam daleko unapred, treba igrati jedan po jedan meč. Sad razmisljam o Dementijevoj, pa ću onda videti kako dalje. Druge igračice me se plaše, znaju da mogu bilo koga da pobedim ako odigram kako znam. Imam potencijal da budem među najboljima na svetu. Mogu da pobedim bilo koga. Svi u svlačionici me se plaše. Ranije su govorili da imam potencijal ali je uvek nešto nedostajalo. Sad imam tu motivacaju da se borim do kraja i da stvarno pokažem svoj kvalitet. "

www.b92.net
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung 
Svaka čast Jelena  Smile
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 356
Zastava Singidunum
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Siemens c72
Svaka cast za Jelenu, u dobroj je formi, mozda prodje i u polufinale. Svaki njen mec sa Dementijevom dosada je bio vrlo atraktivan (ko je gledao finale izmedju njih dve pre mesec dana zna o cemu se radi), tako da ce i sada sigurno biti opasan duel.

Sto se tice ostalih, Djokovic nije mogao dalje u ovom trenutku (cini mi se da je imao povoljniji zreb dok je bio slabije plasiran, nego sada kada je nosilac). A za Anu Ivanovic je steta sto se susrela sa S. Williams, s obzirom da obe praktikuju vrlo slican stil igre. Pretpostavljao sam da ce mec biti skoro revolveraski (koja prva ostvari dobar prvi servis, ta ce i dobiti mec), sto se na kraju i pokazalo tacnim (igra u polju je bila podjednako dobra, jednostavno % uspesnosti prvog servisa je odlucio konacan ishod).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

ako mislis pobediti ... ne smes izgubiti

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2529
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
mob
Motorola 
da u pravu si @winter_demon mislim da je % prvog servisa kod ane u prvom setu bio 38 sto je premalo za nacin igre koju igra serena a i u opste to je slab procenat....mogla je mnogo bolje...
IP sačuvana
social share
"Samo su dve stvari bezgranicne: Univerzum i ljudska glupost. Mada za ovo prvo nisam siguran." - A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 23:20:24
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.