Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:46:53
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42814 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
Gottago, ocigledno nemas pojma. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9

ozbiljno! samo ne znam da li je bio diskaveri, histori, explorer.  znači cela emisija posvećena kravljoj balegi. ono, malterisanje kuća, sušenje i priprema za loženje, mazanje poda da se nahrane insekti, i vrhunac... uvode kravu u kuću, ona se izbalega i oni mese sa nekim travama i jedu.
...a,kad je seosko slavlje na trg dovedu slona?
jebote,a ovi nasi ,mudroseri kao cvarci losa hrana?ajde!?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Kravlja balega kad se osusi i ispresuje mirise na vanilu ... pa se koristi na istoku u kozmeticke svrhe  Smile
da. rekoh gledao sam emisiju. naleteo sam na kratko i nisam spomenuo da sve sto ti padne na pamet, oni prave od balege.
mada nisu spominjali garderobu i automobile, ili sam prevideo.

1. Gottago u Japanu ortodoksni hriscani nisu sekta,u Indiji Tomini hriscani nisu sekta jedino su u Srbiji  hindusi i budisti sekta.
2. A dodje mi da se ponasam (povremeni napadi).
3. Mozda si ti patentirao kolace o kojima pises(izgleda da treba da nosis naocare to sto si video sluzi za lozenje vatre).
1. pa zasto pitas kad znas ?!
logicno je da u indiji ima pravoslavaca koji su poreklom Srbi, koji su ostali u indiji od vremena Boga Baka koji je prvi krenuo u osvajanje sveta. stare, ranjene i bolesne je ostavio u indiji da zasnuju svoje porodice, jer ne bi izdrzali put nazad kući. e sad odkud su se opredelili da budu pravoslavci, verovatno su culi da su Srbi postali pravoslavci pa ono kao žal za rodnim krajem.
2. lezi dole i viči ommm ommm ommm, ako ne pomaze, predji na 69gospodi pomiluj96
kako dozvoljavas sebi luksuz da dobijas napade, o ti koji pretendujes na mesto Jagodinskog gurua  Smile
3. bičuj bičuj bičuj meee ... pa ti nemaš pojima  sa hinduismom Smile  pa jesi ti prevarant ???

Gottago, ocigledno nemas pojma. Smiley

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
69gospodi pomiluj96

Surovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gotago pa ti stvarno nemas pojma Tomini hriscani su sledbenici apostola Tome(neverni Toma)koji je posle raspinjanja Isusa na krst otisao za Indiju da propoveda hriscanstvo.Postoji i Tomino jevandjelje koje se smatra apokrifnim.Ne pise se omm,vec aum i ne lezi se dok se izgovara.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
joooj.
vrdaš Živorade samo tako. nisi mi ni na jedno pitanje odgovorio.
pa jel sam ja rekao da Toma nije otišao za indiju ? nisam. dakle, nemoj da me zabedjuješ.
Toma je Srbin koji je otišao u indiju da propoveda pravoslavlje, jer stari, ranjeni i bolesni nisu mogli da dodju u Srbiju da prihvate pravoslavlje. eto vidiš da znam.
piše se om, ja sam stavio tri slova m da bi se znalo da se oteže. da ne ispadne kao lajanje.
nisi ti u toku, ajde batali to, pa dodji kod nas u naš kult. tu se leži dok se meditira kako bi Božanska Svetlost mogla da prožme sve čakre. evo ti sličica u atašmentu kako izgleda om. znači nemoj taj američki aum.

crowz  da ne bude nesporazuma, to citirano nema veze sa šejtanizmom.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

0.png
(47.1 KB, 339x154)
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Живота јебе те готаго ко беба звечку.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gottago izvini ,u proslom odgovoru sam pogresno napisao tvoje ime.Izgleda da imas jako lose misljenje o Srbima kad nevernog Tomu proglasavas za Srbina,da te podsetim da apostol Toma nije verovao da je Isus vaskrsao pa je kad se Isus pojavio medju apostolima gurnuo prst u ranu koju je napravilo Longinovo koplje na Isusovom telu da bi se uverio da je to stvarno On(zate je u narodu poznat pod imenom Neverni Toma).U sledecem odgovoru cu da ti napisem recept kako sam da napravis sapun da ti ne bi uvaljivali nesto sto u sebi ima kravlju balegu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
prvo, Toma je skracenica od srpskok imena Tomislav. dakle nije se zvao Mugabe, nego Toma. dakle Srbin je.
odkud znas da je gurao prst u ranu ? jesi bio tamo ? jel postojao samo jedan Toma ?
inace ja sam seljak čovek, znam kako se pravi sapun od jagnjića.

ps.
jel imaš recept za space-cake, i sapun na tu foru ?
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
mob
Nokia 
oм санскритска реч,која је у  Србском језику,језику потомака древних Аријевац сачаувана као- УМ
Живота јебе те готаго ко беба звечку.  Smile

« Poslednja izmena: 14. Dec 2010, 13:37:19 od Nksamsj »
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 14:46:53
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.