Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 08:16:22
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42481 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sandra 80 pustite  nas starce da se sami borimo sa svojim nevaspitanjem a vi bi ste za pocetak mogli da citate sve tekstove(nadam se da to ne predstavlja veliki napor za vas)da bi ste otkrili u kom kontekstu je bio ovakav odgovor.                                                                                                                                               Crowz izvini za ovaj deo odgovora(nisam video da je primedbu na moje vaspitanje imala uvazena Sandra80)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
@harezivota milanovicu,
...nesto razmisljam?
zasto ti lepo ne nosis kacigu?mislim,ako ti se ne kosi sa verom,koristilo bi ti?  Smile
e,sad za bodenje,to je problem.ali,ako upises trbusni ples,pa naucis da radis kukovima.velike su sanse da eskiviras te ubode,a?  Smile
brinem brate harezivota brinem!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Zivota, zanimljiva vam je galerija  Smile

Posebno mi je interesantan period kad ste slikali aktove, vidim da svaki akt ima na sebi tetovazu crvene ili ljubicaste ruze, a muskarac skorpiju na preponi  Smile  Jel to neka posebna inspiracija ili produkt telesnog i culnog, sto vasa zajednica veoma postuje i zagovara  Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 18:49:31 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Crowz izvini sto nisam obavesten da se hriscanstvo danas ne siri propovedanjem, nisam dobio nikakav odgovor o ortodoksnim hriscanima u Japanu da li su oni u Japanu sekta ili Tomini hriscani u Indiji.A taj celavi debeljko da to nije mozda Zen Buda (ne znam na kog drugog debeljka mislis).Najveci ti je biser ono o ruralnim sredinama,imam 50 godina(a oni tvoji zraci za koje trba da upotrebim mastu,nadam se da je u pitanju mentalna masturbacija u suprotnom pregorece ti monitor) Edukuj se malo o tantrickim ucenjima da nebi ubuduce lupetao o bludnicenju s bozanstvima.Nisam razumeo kakve veze ima tvoj tata sa temom sem sto je malo fusario pri izvidjenju radova.

uuu... pa ti si dobro prosao sa malo bockanja nozem. ja bih ti zbog ovakvog ponasanja napravio šalter na stomaku.
sramota. mator čovek, što bi naš narod rekao "jednom nogom u grobu", a ovako se ponaša. idi u indiju da se stidiš.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hozeombre da li si ti poceo da nosis kacigu pa ne mogu vise na tebe da delujem sektaskom energijom na daljinu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
LG Nexus 5
This thread will be lo...... wait for it...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MunkaZe davno sam radio pop-art ne secam se detalja(svrha pop-arta jeste provokacija),to su veliki formati po nekoliko kvadratnih metara.Faza u brut-aru je bolja(ovo sto sad radim).Moje versko opredelenje mi ne ogranicava umetnicku slobodu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Svidja mi se poslednji period  Smile  Ova prva dva su mi ipak previse naivni, ovaj drugi sa aktovima previse provokativni za moj ukus  Smile
« Poslednja izmena: 10. Dec 2010, 19:18:48 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Gottago danas je medjunarodni dan ljudskih prava srecan praznik...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Hozeombre da li si ti poceo da nosis kacigu pa ne mogu vise na tebe da delujem sektaskom energijom na daljinu?
...ma samo izbacim krst koji nosim i ne osecam nista.
mozda kad bi i ti poceo da nosis krst,resio bi ove svoje probleme?
ali,ipak,kacigu na glavu,na kurs trbusnog plesa,i utokuza pas,pa mozda docekas duboku starost? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 22 23 25 26 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 08:16:22
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.