Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:22:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42633 puta)
Zvezda u usponu

broj dva se raduje što je neparan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
...zivota,ukoliko u tvojoj veri postoji sveta knjiga,kao sto je nase sveto pismo.zasluzio si da kao sto u nasem svetom pismu,postoje delovi pod nazivima muke po mateju i sl.,i ti bi trebao u vasoj svetoj knjizi da dobijes poglavlje muke po harezivoti.kad me totalno prevedes u tvoju veru obavesti me,da se izbrijem i obucem haljine i pocnem sa:
Hare Krisna,Hare Krisna,
Krisna,Krisna,Hare,Hare,
Hare Rame,Hare Rama,
Rama,Rama,Hare,Hare...

Smile
samo zivota pozuri,primetio sam ove iz bhagvan sri radjnis  Smile
Zašto su tebi ti stihovi toliko inspirativni te ih boldiraš svako malo još od juče?
Znamo to kaogod i  očenašižejesinanebesisvjatisjaimetvojedođecarstvotvojekakonanebutakoinazemljihlebnaš nasušnidajnamdanasioprostinamdugenašekakoimiopraštamodužnicimanašiminevovedinasvoiskušenijeno izbavinasotlukavagoamin  Smile
IP sačuvana
social share
Ništa verbalno, samo rečima!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 8.0.552.215
indijske i istocnjacke  filozofije su destruktivne po pojedinca i drustvo  nemaju nikakvo uporiste u nauci i kose se sa zdravim razumom i  pamecu, vera u vise bozanstava vera u reinkanaciju ,okultizam,rituali gde se otvaraju magijski portali ka demonskom svetu,zrtvovanje ljudi (boginja kali),obozavanje pacova,kravlje balege i slicnih govnarija nam govore o tome da su ove filozofije zastranile u praktikovanju besmisleno ogavnih stvari

poznavao sam jednog clanba te vase zajednice koji je presao u hriscanstvo tj covek je shvatio svoju zabludu

moze li nam pripadnik ove sekte reci ko je njihov glavni guru za srbiju
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...zivota,ukoliko u tvojoj veri postoji sveta knjiga,kao sto je nase sveto pismo.zasluzio si da kao sto u nasem svetom pismu,postoje delovi pod nazivima muke po mateju i sl.,i ti bi trebao u vasoj svetoj knjizi da dobijes poglavlje muke po harezivoti.kad me totalno prevedes u tvoju veru obavesti me,da se izbrijem i obucem haljine i pocnem sa:
Hare Krisna,Hare Krisna,
Krisna,Krisna,Hare,Hare,
Hare Rame,Hare Rama,
Rama,Rama,Hare,Hare...

Smile
samo zivota pozuri,primetio sam ove iz bhagvan sri radjnis  Smile
Zašto su tebi ti stihovi toliko inspirativni te ih boldiraš svako malo još od juče?
Znamo to kaogod i  očenašižejesinanebesisvjatisjaimetvojedođecarstvotvojekakonanebutakoinazemljihlebnaš nasušnidajnamdanasioprostinamdugenašekakoimiopraštamodužnicimanašiminevovedinasvoiskušenijeno izbavinasotlukavagoamin  Smile
...@ptah,ne javljas nista oko merenja?
nego,da se vratim na temu.
ja boldujem stihove,jer me zivadin peca nekim zracima?tako on barem kaze.
posto su zraci mocni,ja sam izgleda uveliko pripadnik pokreta Hare Krisna?
a,dragi moj @ptah,tebe niko ne vrbuje za prelazak iz toga gde si ili na cemu si u hriscanstvo.tako da ti bez veze boldujes oce nas?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Hare Krisna,Hare Krisna,
Krisna,Krisna,Hare,Hare,
Hare Rame,Hare Rama,
Rama,Rama,Hare,Hare...

Smile
a,dragi moj @ptah,tebe niko ne vrbuje za prelazak iz toga gde si ili na cemu si u hriscanstvo.tako da ti bez veze boldujes oce nas?

Šta oko merenja, nisam to vido... Smile
Usput, očenaš sam stavio kao notu kitnjaste veselosti, inače sam u OTO.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 21:40:56 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
Hare Krisna,Hare Krisna,
Krisna,Krisna,Hare,Hare,
Hare Rame,Hare Rama,
Rama,Rama,Hare,Hare...

Smile

...ma nema veze.
sad kapiram tvoj profil.
opustena setnja Beogradom sa macetom u dzepu?znao sam da pripadas nekim mracnjacima.

« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 21:54:08 od hozeombre »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1270
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Hare Krisna,Hare Krisna,
Krisna,Krisna,Hare,Hare,
Hare Rame,Hare Rama,
Rama,Rama,Hare,Hare...

Smile

...ma nema veze.
sad kapiram tvoj profil.
opustena setnja Beogradom sa macetom u dzepu?znao sam da pripadas nekim mracnjacima.

Rekoh ti da mi je suđeno za UUP pomoću četkice za zube  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
...a mozda i vi iz OTO mlatite zivotu,na terenu se vodi borba za svaku dusu.
a ovi zivotini su rasprostranjeni,i nekako najlakse zavedu ovcice iz naseg stada.
za nase ovcice bori se vas dosta,pa je veoma moguce,da vi cepate zivotuSmile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
a rodjen si kao pravoslavac ili katolik .. ?  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 22:34:00 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
vi ste odpadnici plemena i zato vas treba proterati kao u stara dobra vremena.

Ja sam za stari drevni obicaj, hranjenje lavova u Areni. Samo steta sto Rimljani u tadasnje vreme nisu bili pametniji da nabave vise ovakvih macki posto se sektasenje u to doba brzo sirilo, nije bilo dovoljno lavova da svare to  Smile

zato vas sada karamo u gastarbajterski mozak samo tako      Smile  Smile  Smile

Citat

valjda znas da oni ostaju na mentalnom nivou na kom su bili kada su otisli  Smile

Curica se javila, evo cvetic  Smile
priznaj da te uzbudjuju mlade devojcice. a? a? a? jao pedofilčiću znam ja tebe  Smile  baš si nestašan.  Smile

Gottago jel to onaj isti recept kao sto su u srednjem veku u Srbiji istrebljeni Bogumili?
Živorade bekrijo ... u jednoj ruci držim jevandjelje u drugoj mač. imaš slobodu izbora.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 21:22:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.101 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.