Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:16:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42605 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
To smo vec ustanovljavali na temi o sektama  Smile 

http://forum.burek.com/sekte-t323989.html   Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 10:50:45 od MunkaZe »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
To smo vec ustanovljavali na temi o sektama  Smile 

http://forum.burek.com/sekte-t323989.1040.html   Smile
Link ne radi, ali znam na koju temu mislis. Tu smo se samo slozili da se ne slazemo oko bilo cega.  Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 10:49:59 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
evo probaj sad,   Smile

pa tu smo se slozili da se ne slazemo i bili smo (relativno) kulturni u tome  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

...члан секције младих трезвењака...

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 37274
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
Momak je hindu, hindu nije nikakva sekta ma sta to znacilo vec organizovana religija.
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 11:02:59 od Raven_Claw3190900 »
IP sačuvana
social share
Prefer a feast of friends to the giant family
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
!
Licimure 1! Smile
Postrado si na Kaleniću?
...ja ti se izvinjavam,ali nisam sposoban,da iz tvojih kratkih,ali nadasve dubokoumnih postova izvucem pouku.
zato te molim,prosiri i pojasni,ako nije problem?
A da vi sa mudima i oni bez njih prestanete da djubrite temu? ..........
...samo ato sto se osecam prozvanim,da kao neko sa mudima djubrim temu,moram da protestujem.
u cemu je problem,sa mojim postovanjem sa Srbinom  zivadinom milanovicem?to sto zivadin nije pravoslavac,za mene nije problem.ja sam mu se cak u prvom postu i zacudio.pa sam ga i pitao,sta je po sredi.ogromna ljubav prema domovini iz koje ne zeli da pobegne iako zivotno ugrozen,ili mazohizam?
najtoplije sam mu preporucio,da posto drzava ne radi svoj posao kako treba,kupi lepo prangiju(pistolj) i oplete po napadacima.cak u jednom svom postu konstatujem,da je zivadin patriota,jer neki su samo zbog pojacanog vetra bezali iz Srbije i po svetu trazili azile.a vidi naseg Srbina zivadina,lupaju ga i bodu kao da je rodjen samo za to,a zivadin sa nista manjom verom u drzavu od vere u Hare Krisnu,kad god ga izmlate u policiju.gde sam to ja davao paralelu izmedju zivadinove i moje vere?moje misljenje o Hare Krisni je moje misljenje,jeste u pitanju stereotip,ali je moje.covece mene je zivadin odusevio,moze nas zivadin da bude i vrhovni vrac nekog amazanskog plemena,saman!ali!moze nas zivadin da bezi od pravoslavlja,da bude veci Hare od najveceg,ali taj Srbin koji cuci u nasem zivadinu ne ide iz njega.to je taj inat,prkos i polaganje licne zrtve zarad drugih.sta je lose,u tome sto sam predlozio,da forum stane iza naseg zivadina,da se pokrene akcija zastitimo naseg Hare zivadina?sve ovo vazi,samo ukoliko se iza zivadinove price ne krije neki dug,ili skrnavljenje?
mislim,da temu ne djubrim,vec naprotiv.pokrecem inicijativu:stanimo iza naseg Hare-zivadina!zastitimo naseg Gandija!
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19

radi za iskrene vernike  Smile 

Kad dobijes sportsku ili loto, moci ces da dokazes, il hebi ga, ne zelis da dobijes sportsku, mislim, budi iskren Smile
ja ti kazem da sam dobio, no izgleda da treba da ti nacrtam.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Nisam Zivadin ,zovem se Zivota R Milanovic zasto vam je toliko tesko to da zapamtite.Nemam nikakve dugove od konzervacije i od slikarstva zivim sasvim pristojno o cemu pricate.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
Nisam Zivadin ,zovem se Zivota R Milanovic zasto vam je toliko tesko to da zapamtite.Nemam nikakve dugove od konzervacije i od slikarstva zivim sasvim pristojno o cemu pricate.
zivota izvinjavam se,u pitanju je moja nemarnost.ne tvrdim,da si duzan,kao ni da si oskrnavio necije dostojanstvo.naveo sam kao neke od mogucih razloga,verujem da si posten covek.
u prici o tebi mene je odusevila tvoja odlucnost i doslednost,kao i taj sad vec Srbin Hare.
da li shavtas da ti se divim?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
...ipak kupi onu utoku.dok se murija pokrene,eto na tebi jos nekoliko rupa.
gruvaj siledzije,ko ih jebe!pa na sudu nek objasnjavaju sta su hteli.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12
mob
Samsung 
Funny facts: Da li ste znali da je izmedju 1929. i 1940. godine u Beogradu postojao budisticki hram, i to jedan medju prvima u Evropi?

Не међу, већ први, ако не рачунаш Русију.

Сандра, ако желиш да заиста научиш нешто више о сектама, та књига ти једино може бити неко почетно, лако сварљиво штиво, где ћеш видети које уопште секте постоје и то је отприлике то. За озбиљно бављење тематиком, потражи неке озбиљније књиге или прочитај нешто на нету.

Већ сам навео да је писац под секте сврстао и старе монофизитске цркве Блиског истога, попут јерменске, као и етиопску и коптску цркву. Затим на ко зна колико страна пише о медитацији и другим источњачким егзибицијама, што му отприлике значи, да ако упражњаваш те технике онда си секташ. Секта му је и стари ебионитски покрет, који је водио нико други, до Исусовог брата, након његове смрти.

Наравоученије књиге је да си секташ ако ниси православне вероисповести.

Ni muslimani, ni pravoslavci, ni katolici mi nikada nisu kucali na vrata da mi podele po koji prirucnik, da se malo opismenim.

Да не испадне да браним неке будале попут Јеховиних сведока, али шта мислиш како су се ти које си побројао проширили на цео свет, ако нису претходних векова куцали на врата? Smile
« Poslednja izmena: 09. Dec 2010, 14:59:33 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 15. Sep 2025, 10:16:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.