Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:42:17
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urezali mu krst na temenu  (Pročitano 42380 puta)
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
@twice

poenta delovanja sekte je - manipulacija. To sto ti pricas jeste u zbilji tako, ali objektivno nisu sledbenici oni sa kojima se treba fizicki razracunavati, vec osnivaci i ljudi na "polozajima" u denominacijama.

Ne treba opravdavati nasilje ni nad kim, jer u tome nema resenja, sem ovakvih usamljenih slucajeva gde je pojedinac premlacen i izboden, a niko nije resio pravi problem - ta zajednica i dalje deluje na tom nekom podrucju, a niko za to ne haje  Smile

Па није реткост да ти обични следбеници далеко догурају. У сваком случају нисам ја ни рекао да се у обрачуну са сектама треба ограничити на следбеницима, све то треба говњивом мотком, од врха до дна ''пирамиде''. А свакако не иде оснивач од врата до врата да паламуди и врбује нове следбенике него овако неке ниже јајаре или ти обични чланови.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sta vas sprecava da se raspitate gde zive ti koji vam dolaze na vrata,uzmete motornu testeru odete na njihova vrata i rastavite ih na delove.Twice procitaj deo Jevandjelja po Mateji koji sam citirao nalazi se negde na forumu ne secam se na kojoj je stranici.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Jeste, ali treba da uzmes u obzir i da su clanovi verskih organizacija uglavnom izmanipulisani slabi ljudi, sa teskim i mracnim sudbinama, zapostavljeni, depresivni, "lutajuci i dokoni" ... ciljano se biraju, a i sami se odazivaju oni koji aj da kazemo i nemaju bas puno opcija u zivotu inace. Gde si video da je clan sekte neki uspesni biznismen, profesor hemije ili reli-vozac ... sve su to uglavnom filozofi, slikari, bespozlicari, otpusteni, tuzni, jadni, pogubljeni i slabi ljudi kojima treba nekakva organizacija u zivotu pa misle da spajaju lepo i korisno - veru ( u budibogsnama sta ) i organizaciju ... i onda dobijes nekog polu-poslusnog zombija koji je sjajno orudje da siri dalje sta je novo saznao ...

Meni je tih ljudi zao, i ma koliko puta mi rekli da ne treba da mi bude zao, da su sami birali, da je svako tvorac svoje sudbine, ja i dalje mislim da manipulator snosi odgovornost, a ne izmanipulisani  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
Sta vas sprecava da se raspitate gde zive ti koji vam dolaze na vrata,uzmete motornu testeru odete na njihova vrata i rastavite ih na delove.Twice procitaj deo Jevandjelja po Mateji koji sam citirao nalazi se negde na forumu ne secam se na kojoj je stranici.

Живота рекох да ми је жао што су те боли и секли, али не и што су те тукли. Дакле не мислим да вас треба сећи, кладти и сл. глупости али батине жицате и то свакодневно.

Jeste, ali treba da uzmes u obzir i da su clanovi verskih organizacija uglavnom izmanipulisani slabi ljudi, sa teskim i mracnim sudbinama, zapostavljeni, depresivni, "lutajuci i dokoni" ... ciljano se biraju, a i sami se odazivaju oni koji aj da kazemo i nemaju bas puno opcija u zivotu inace. Gde si video da je clan sekte neki uspesni biznismen, profesor hemije ili reli-vozac ... sve su to uglavnom filozofi, slikari, bespozlicari, otpusteni, tuzni, jadni, pogubljeni i slabi ljudi kojima treba nekakva organizacija u zivotu pa misle da spajaju lepo i korisno - veru ( u budibogsnama sta ) i organizaciju ... i onda dobijes nekog polu-poslusnog zombija koji je sjajno orudje da siri dalje sta je novo saznao ...

Meni je tih ljudi zao, i ma koliko puta mi rekli da ne treba da mi bude zao, da su sami birali, da je svako tvorac svoje sudbine, ja i dalje mislim da manipulator snosi odgovornost, a ne izmanipulisani  Smile

Па мало батина и пробуди се зомби. Мада превасходно држава треба да их забрани.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
"Ne mislite da sam dosao da donesem mir na zemlju;nisam dosao da donesem mir nego mac.Jer sam dosao da rastavim coveka od njegovog oca i kcer od njezine majke i snahu od njezine svekrve,i neprijatelji covekovi su njegovi domaci.Ko ljubi oca ili majku vise nego mene,nije mene dostojan,i ko ljubi sina ili kcer vise nego mene ,nije mene dostojan;i koji ne uzima krsta svoga i ne ide za mnom,nije mene dostojan.Ko nadje zivot svoj,izgubice ga,i ko izgubi zivot svoj mene radi,naci ce ga."
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
mob
Nokia ispo iz modu
"Ne mislite da sam dosao da donesem mir na zemlju;nisam dosao da donesem mir nego mac.Jer sam dosao da rastavim coveka od njegovog oca i kcer od njezine majke i snahu od njezine svekrve,i neprijatelji covekovi su njegovi domaci.Ko ljubi oca ili majku vise nego mene,nije mene dostojan,i ko ljubi sina ili kcer vise nego mene ,nije mene dostojan;i koji ne uzima krsta svoga i ne ide za mnom,nije mene dostojan.Ko nadje zivot svoj,izgubice ga,i ko izgubi zivot svoj mene radi,naci ce ga."

А ти си због тога отишао у секту и ошишао се ко кретен?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
Zasto stlno potenciranje jevandjelja po Mateji?

Ono je kao i svako jevandjelje individualno, dato je ljudima da ga tumace onako kako ini misle da treba da ga tumace. Da nije tako ne bi sadrzalo toliki broj metafora.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Alcatel One Touch
    E,što meni ne nabasaš na vrata... Smile            
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.9
@twice

poenta delovanja sekte je - manipulacija. To sto ti pricas jeste u zbilji tako, ali objektivno nisu sledbenici oni sa kojima se treba fizicki razracunavati, vec osnivaci i ljudi na "polozajima" u denominacijama.
.................................
...mislim,stvarno mi je zao sto ga tako mrcvare.nije mi jasno sta se postize sa tim?
nikad ne mozes biti na cisto,kad hare-zivota moze,da prevrne i postane e sad ce da kara-zivota!pa izvrne nekoliko onako na oko ¨slucajnih¨ prolaznika,slobodna procena do jucerasnje zrtve?ko ce ga znati,gde se hare-zivoti pale egzistencionalni instikti,kad od svete krave postaje apis?
...mislim,da  nas hare-zivota nije obican popa,sto bi nas narod rekao?vec jedan od visokih svestenika svog reda?ako nisam upravu hare-zivota ti me ispravi.tako da teza nase @MunkaZe,da se zmija mora tuci u glavu,u ovom slucaju je bas u bukvalnom smislu ispostovano to pravilo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.13
ali "knjiga zalbe" ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 29 30 32 33 ... 49
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 00:42:17
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.