1. Ne stekovati carape svugde 2. Ne kaciti stavljati prehrambene proizvode na police sa knjigama 3. Prati pod jednom u 4 meseca 4. Ne ubijati komarce po sveze okrecenim zidovima 5. Ne kaciti garadarobu na luster 6. Ne drzati cipele u lavabou
da ali pre svega mora da se ukloni razlog pojavljivanja mrlja one se javljaju zbog prodora vode kroz zid boja reaguje sa vodom i kvari se zato su to zute mrlje.
ako nemozes da pokrijes sa akrilnom bojom slobodno pre disperzije namazi sinteticki emajl on ce to resiti zasigurno nakon njega mozes da naneses boju za zid on ce takodje usporiti prodor vlage iz zida jer pravi nepropusnu foiju.
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Da li je tačno da se zbog raznih podloga stvaraju mrlje ili ti budj, jer zidovi ne mogu da ''dišu''? Mogu li se te podloge izbeći tj. samo koristiti boju ? (kod mene je u pitanju kupatilo)
Da li je ta�no da se zbog raznih podloga stvaraju mrlje ili ti budj, jer zidovi ne mogu da ''dišu''? Mogu li se te podloge izbeći tj. samo koristiti boju ? (kod mene je u pitanju kupatilo)
ti moras prvo da "izlecis zidove "sa nekim fungicidom koji se nanosi na zidove pre krecenja pa tek kad ih ubijes onda sisigurna da se nece pojavljivati. ne to nema veze sa podlogom.podloga je vazna samo zbog boljeg vezivanja boje,tj da ne dodje do ljustenja. ta prica o disanju zidova je notorna glupost.
ima veze samo sa redovnim provetravanjem tj dobrom ventilacijom pogotovo zimi kad je velika razlika u temp zida i spolnje atmosvere. znaci kad sve to lepo uradis ubijes alge i funge onda se pozabavi ventilacijom. sretno
Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 1.5.0.3
Kupi farbu - boju koju želiš, jednu malu četku i mali valjak. Koristi valjak za ravnomerno nanošenje farbe a četkicu za farbanje teško pristupačnih mesta U kutiju sa farbom stavi malu letvicu - kad umočiš valjak u farbu predji nekoliko puta preko te letvice da bi se skinula suvišna farba. I onda kreneš sa farbanjem, mnogo je prosto i lako, videćeš
Sama možeš i da obojiš zidove, samo koristiš boju za tu svrhu i veći valjak. Sama možeš sve