Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 556428 puta)
Svakodnevni prolaznik

u tom je tajna...

Zodijak
Pol Žena
Poruke 418
OS
Windows XP
Browser
Chrome 22.0.1229.79
Veliki pozdrav prijatelji,

Treba mi pomoc oko (meni) veoma bitnog pitanja.

Ukratko, planiram da kupim ugaonu garnituru (nije jeftina nikako) koja ce devojci i meni sluziti i za redovno spavanje.  Interesuje me da li koje su prednosti i mane kozne garniture i stofane garniture uzimajuci u obzir spavanje, drustvo, deca itd itd, dugorocno.

Izuzetno hvala svima koji pomognu na osnovu licnog iskustva ili sl. !
Kupuj samo Simpo jer oni jedini pored Francuza koriste zdravu spužvu.
Koža je lakša za održavanje, imaš kod Hemela kremu za kožu i kad prebrišeš s tim onda zasija a ujedno i štiiti. Štof i pliš su malo osjetljiviji na nešto prosuto, postoji mogućnost da ostane fleka međutim Simpo ti pravi ugaone koje su na rajfešlus ili čičak trake pa kad se uprllja skineš u veš maišinu i na pranje. To je recimo ekonomično. S druge strane te tako perive (kako ih ja zovem) ispod nemaju klasičnu spužvu jeć madrac, postoji mogućnost da kad nešto se desi možeš da kupiš novi madrac, naručiš u Simpu novu presvlaku i imaš novu garnituru. Garancija za njihove proizvode je vječna, što će reći i nakon isteka uvijek će doći i besplatno popraviti nešto ukoliko se pokvari.
Ja sam kupovala samo njih i prezadovoljna sam. Malo skuplje ali isplati se.
IP sačuvana
social share
"Hiljadu puta se pokajes za ono sto kazes, retko za ono sto precutis."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Mac OS X v: 10.8.2
Browser
Chrome 22.0.1229.79
mob
Apple 15
Dom u plavo-zelenim nijansama
M. D. P. | 01. oktobar 2012. 12:05    | Komentara: 0
Aktuelne su sve nijanse plave, od svetle, preko tirkizne i one sa ljubičastim odsjajem, do kraljevske plave i teget

Dom u plavo-zelenim nijansama

PLAVA boja je već nekoliko sezona neopravdano potisnuta sa zidova, a prednost su uglavnom imale jarke nijanse.

Ipak, dekorateri su je kroz tirkizne tonove tokom ovog proleća i leta stidljivo uveli u domove, ali će, sudeći po novim trendovima u enterijeru, u jesenjim i zimskim danima zasijati u punom sjaju.

Aktuelne su sve nijanse plave, od svetle, preko tirkizne i one sa ljubičastim odsjajem, do kraljevske plave i teget. Bez obzira na to u kom je tonu, uvek emituje hladnu energiju i kreira otmenu atmosferu, ali stručnjaci ne preporučuju tamne boje na velikoj površini nego samo na jednom, eventualno dva zida.

Osim plave, narednih sezona biće moderna i pastelno zelena, koja dominira već nekoliko godina, a izuzetno pomaže protiv stresa.
Kada je krečenje zidova u pitanju, novitet je kombinacija dve boje ili dve različite nijanse iste boje. Sa pravim izborom kolorita, prostorija dobija autentičnost i deluje prostranije.

Plavo-bela kombinacija idealna je za dnevni boravak i dečje sobe, kao i plavo-zelena. Za spavaću sobu odaberite svedenije kombinacije.

Međutim, ukoliko ste tokom jesenjih i zimskih dana skloni depresiji, pravo rešenje za vas je kombinacija jarko žute i kivi zelene, ali samo na jednom ili dva zida.

Izvor: Novosti
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Kako da dodjem do saveta, rubrike, stranice, Clana koji ima veze-iskustva sa farbanjem stolarije i da preskocim citanje 71 stranice doticne teme.  I kad sam vec kod doticnog radi se o eksplicitnom farbanju stolarije alkidnog svojstva.  Naime, farbe na nitro bazi i pitanje njegovog razredjivanja, tj.  koji maximum smem da primenim, da bi dobio sto tanji nanosni sloj? Nadam se da cu biti opskrvljen svojim zahtevima.
Pozdrav.  Hvala.  
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Znao sam , i,  mozda je bitno ali radi o nematiranoj farbi, odnosno visok sjaj je u potraznji ).
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
Kako da dodjem do saveta, rubrike, stranice, Clana koji ima veze-iskustva sa farbanjem stolarije i da preskocim citanje 71 stranice doticne teme.  I kad sam vec kod doticnog radi se o eksplicitnom farbanju stolarije alkidnog svojstva.  Naime, farbe na nitro bazi i pitanje njegovog razredjivanja, tj.  koji maximum smem da primenim, da bi dobio sto tanji nanosni sloj? Nadam se da cu biti opskrvljen svojim zahtevima.
Pozdrav.  Hvala. 

Daj konkretno...koja farba...u kakvom je stanju stolarija....da li je vec farbana...ili je ovo prvo farbanje...koje drvo je upitanju...sta tacno hoces da postignes...znaci neka slika...recimo...ovako bi to trebalo da izgleda... Smile

Ima tu milion opcija...imas ti boje za 130% sjaja...svako razredjivanje smanjuje kvalitet bojenja...znaci...a debljina sloja ne zavisi samo od zitkosti...zavisi i od viskoznosti...od nacina nanosenja...od vida nanosenja...u neke boje se dodaju aditivi da bi se poboljsalo razlivanje boje...mislim...ono...ako je rec o recimo nekim unikatima...pa se tu gleda i najmanji detalj...ako imas stolariju koja je klasicne izrade...bez duboreza...dekora...onda to nema svrhe raditi...jel bojenje ispadne skuplje nego sama stolarija... Smile

Pitaj ti...ako te nesto zanima... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
http://youtu.be/KY1IZZKoTMs
 Vidi se lepo gde ima vise mata tu sam namerno prskao deblji sloj... a recimo da sam radio garniture, po sistemu - nitro emajl bela i razredjivaca cak duplo vise od propisanog - sta je moguce- sta je moglo da doprinese takvo orozavanje boje visokog sjaja , sto je do sad bilo moguce, a da nije vlaga!?? (poludje od ovog tempiranja).
« Poslednja izmena: 14. Okt 2012, 18:04:59 od seticuse »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Smile
  Smile
Zbog zena su se ratovi vodili ...uzdrzan... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Browser
Safari 536.26.14
mob
I-mate 30 Pro
 Smile Smile Smile

Imas ti jos dosta da vezbas....i ucis.... Smile

Srecno...
« Poslednja izmena: 14. Okt 2012, 22:37:23 od inicio »
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 7
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.07.0
Smile Smile Smile

Imas ti jos dosta da vezbas....i ucis.... Smile

Srecno...
Bolje da pocnem da vatam beleske ... Hvala inico... Cenim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 69 70 72 73 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.07 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.