Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 556604 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X (iPhone)
Browser
Safari 7534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
Prilicno... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 13.0.1
Extra sajt, hvala na odgovoru.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 20.0.1132.47
mob
Samsung J6
ma nema frke sto bi vi mladi rekli...!!!

tu smo da pomognemo!
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 3
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 20.0.1132.57
Stvarno hvala na informacijama
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.4
Browser
Safari 534.56.5
mob
I-mate 30 Pro
 Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 14
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
SonyEricsson j10i
Evo jedno pitanjce Smile Smile Smile
Sa koje strane vrata bi trebao da je krevet???
Par "poznavalaca" feng suija mi daju suprotne odgovore, pa sam moroao da svoju glad za znanjem utolim ovde Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika![size=1]
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 21.0.1180.79
mob
Samsung J6
Spavaća soba
Od posebne važnosti je feng šui spavaćih soba, jer ima izuzetan uticaj na kvalitet odnosa sa voljenom osobom, a tada se ta harmonija manifestuje na sve oblasti vašeg života. Uživaćete na poslu i u svim vezama sa drugim ljudima.
Dizajn, ravnoteža i harmonija su neprikosnovena pravila feng šuija, tako da kada isključite sve što je u suprotnosti s njima bićete na dobrom putu.
Poznato je da oko trećinu života provedemo u snu, tako da ona mora da bude prostorija u kojoj možemo sigurno i duboko da uživamo.
Po lokaciji najbolje da je najudaljenija od ulaznih vrata, ulaz ne bi trebao da bude u direktnoj liniji sa ulaznim vratima, jer to odnosi intimnost, isto tako ne bi smela da budu u direktnoj liniji sa kupatilom, ili kuhinjom.
Od izuzetnog je značaja položaj kreveta. On treba da se nalazi na takvom mestu da osoba koja leži može da vidi svakog ko ulazi na vrata. Obično je najbolji položaj dijagonalno u odnosu na vrata.
Možete da odaberete pravac koji želite, shodno vašim povoljnim pravcima definisanim vašim kua brojem, u zavisnosti od svojih ličnih težnji, ali nikada ne spavajte u krevetu koji je previše mali za vas, tako nešto vam ozbiljno ograničava napredovanje u karijeri i biznisu.
Najčešće se krevet postavlja na polje zdravlja ili dugovečnosti.
U svakom slučaju krevet ne bi trebalo da stoji na mestu koje deluje neskladno ili čudno bilo kome ko pogleda unutra. Ukoliko ne možete postaviti krevet na mesto koje želite, postavite bar uzglavlje usmereno u pravcu shodno aspiracijama vaših pozitivnih pravaca. Uzglavlje treba da bude u dodiru sa zidom što simbolikom stvara potporu vašim željama, i ne bi trebalo da se nalazi direktno ispod prozora jer vam to može doneti osećaj nesigurnosti. Ukoliko želite jedna strana kreveta može da dodiruje zid, u cilju dodatne potpore, uz napomenu da je takva postavka odgovarajuća samo ako želite da spavate sami.
Dok ste u krevetu trebalo bi da kada se probudite ugledate neki prijatan prizor. To može biti privlačan pogled kroz prozor ili slika na zidu koja vam pruža svojom tematikom ono što želite prvo da vidite kad počne novi dan. Svako od vas ima spoznaju šta je to što mu pruža blagonaklonu suštinsku energiju.
Proučavanje vaše sobe, dakle svih premeta, slika i drugih ličnih stvari mora biti zasnovano na zdravom razumu, a ako pri tome imate osećaj da vas nešto uznemirava oslonite se na svoje osećaje i uklonite ga.
Boje treba da budu u skladu sa ličnim elementom osobe ili u kombinaciji sa gamom boje koja prethodi ličnom elementu u produktivnom ciklusu.
Ogledala u spavaćoj sobi mogu biti veoma inspirativna, a po feng suiju gotovo tabu,no ako je to nešto čega ne želite da se odreknete potrudite se da nakon što ispune misiju budu prekrivena, dajte svojoj kreativnosti nek se razmaše svilom, čipkom, bitno je da ostane sakriveno!
Lampe iznad uzglavlja takođe nisu povoljne, bolje je da se nalaze sa strane.

izvor  Svet stanova...
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 15.0.1
Veliki pozdrav prijatelji,

Treba mi pomoc oko (meni) veoma bitnog pitanja.

Ukratko, planiram da kupim ugaonu garnituru (nije jeftina nikako) koja ce devojci i meni sluziti i za redovno spavanje.  Interesuje me da li koje su prednosti i mane kozne garniture i stofane garniture uzimajuci u obzir spavanje, drustvo, deca itd itd, dugorocno.

Izuzetno hvala svima koji pomognu na osnovu licnog iskustva ili sl. !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.8.1
Browser
Safari 536.25
mob
I-mate 30 Pro
Ja sam uzeo u Simpu...ono nekad kad sam bio kuci....meni se svidja...ja volim kozu...inace kod nas sad imas milion nekih "koza"...medjutim to je sve kineska neka kopija...vrlo brzo izgubi formu...i dosta podseca ka skaj....sto se kvaliteta tice ja sam za Simpo...bar kod nas...ako si u BG imas dosta dobrihi salona sa italijanskim proizvodjacima koji su tu negde sa cenom...koza se lako odrzava....i efektna je...ne menja oblik,boju...ono...izgledace isto i posle 5 godina...ja sam zadovoljan sa ovom...jeste da je cena dosta veca....ali merak nema cenu... Smile
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.137 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.