Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 556814 puta)
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7
Browser
Safari 534.48.3
mob
I-mate 30 Pro
On sigurno misli na perija od papagaja.... Smile

Pa to je uzas....od svih dekorativnih elemenata u enterijeru...taj je medju 5 najgorih... Smile

A ovo za tecne tekstilne tapete necu ni da komentarisem.... Smile Smile Smile

Garant neka trgovacka fora.... Smile

IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat: stefanboj link=topic=91784. msg1141393#msg1141393 date=1143389620
kako da prefarbam vrata sobe
predjes smirglom*120) samo da ostetis postojecu farbu. prebrises krpom ,,navlazenu ovlas razredjivacem" da bi boja bolje prijanjala.  posle,valjcic mikrofiber, pa uredno ukrstati da bude jednobrazno.  boju razrediti da ne ostaju tragovi valjka pri nanosenju. pozeljno je preci prvu tzv.  ruku osnovnom bojom,a nakon toga jos dve zavrsnom-lakiranje. . ? srecno!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 2
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Citat: magdalenanis link=topic=91784. msg1278397#msg1278397 date=1146349795
kazite mi kako da uklonim zute mrlje od vlage na plafonu?
imas dve opcije.  da kupis sredstvo protiv vlage i budji(ima je skoro svaka ozbiljnija farbara) .  nekada se to zvalo permawhite??? postoji uputstvo pripremanja podloge na ambalazi(varikina,trljanje,smirglanje,itd. . . ) sredstvo-boja koja inace moze da se tonira nije nimalo jeftina(1 700 odprilicno), al kao radi posó.  druga opcija je masna farba,al' to otvara problem skidanja iste pri renoviranju.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Chrome 17.0.963.79
mob
Samsung J6
Prolećno renoviranje stana !!!

Proleće je godišnje doba koje nas podstiče  za sređivanje stana.Pre svega rešite se starih dotrajalih stvari, a zidove  osvežite nekim lepim tonovima koji ce Vam uciniti prostor prijatnijim za boravak!

Belo je boja koja predstavlja čistoću i zato je ljudi često koriste za krečenje ( bojenje) zidova.
Bela boja može  osvetliti prostoriju zato što reflektuje sunčevu svetlost, samim tim prostr izgleda  veći.   
  Bela boja se može kombinovati sa bilom kojom nijasom iz paleta boja i tako zadovoljiti svačiji ukus. 
    Bela i žuta je najbolje rešenje  kod malih  i uzanih prostrija. Bela i narandžasta boja zidova daje efekat letnje atmosvere i vrlo je energična.Narandžasta boja podiže  raspoloženje i leči depresiju. Bela i crna je odlična kombinacija boja,  koja će dati vašem prostoru elegantan izgled. Bela i plava se najviše preporučuje za dečije sobe (soba za bebe ) Zelena  boja je poznata  kao boja koja opušta i smiruje i u kombinacijom sa belom bojom daće osećaj  ispunjenosti. Preporučuje se za spavaće sobe.
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia E72
Našao sam ovu gajbu na netu i zaljubio se odma'! E sad se postavlja pitanje, pošto tokom iduće nedelje renoviram dnevnu sobu, i hteo sam baš ovako, kako bi se drečavo zelena zavesa i lejzi beg, plavi kauč složili sa ovakvim zidovima?

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

home-theater-design.jpg
(54.58 KB, 590x392)
home-theater-room-design.jpg
(45.28 KB, 590x391)
dvd-wall-shelf.jpg
(52.73 KB, 590x392)
soba4.jpg
(183.64 KB, 880x596)
IP sačuvana
social share
...kažu da imamo još samo par godina za nas...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.7.3
Browser
Safari 534.54.16
mob
I-mate 30 Pro
Katastrofalno ....prvo zajedno ne idu....
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Chrome 18.0.1025.142
Našao sam ovu gajbu na netu i zaljubio se odma'! E sad se postavlja pitanje, pošto tokom iduće nedelje renoviram dnevnu sobu, i hteo sam baš ovako, kako bi se drečavo zelena zavesa i lejzi beg, plavi kauč složili sa ovakvim zidovima?

samo batice treba ti i ovaj  hi-fi
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
Zastava Stanujem u... u... ulici... tu gore, gore, kod... kod... Ma, menjaju imena ulica, nikad ne znam gde stanujem!
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia E72
Katastrofalno ....prvo zajedno ne idu....

Šta mi onda predlažeš?

samo batice treba ti i ovaj  hi-fi

Korak po korak Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Apocalypse Now Redux

Zodijak
Pol
Poruke 8213
Zastava 0
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 11.0
Gajba je vise man cave (u tom slucaju  mozes da nakarikas sta hoces i kako hoces  Smile ), nego neka dnevna soba ... jel se tebi svidja raspored namestaja i izbor tehnike sto je po meni ok ili ti se svidja izbor namestaja i boja sto je po meni ovde ocajno ?
IP sačuvana
social share
Smile
Deadwood
ako moze Maradic mogu i  Ja
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Oboleo od T.T. Sindroma

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 11474
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 11.0
mob
Nokia E72
Gajba je vise man cave (u tom slucaju  mozes da nakarikas sta hoces i kako hoces  Smile ), nego neka dnevna soba ... jel se tebi svidja raspored namestaja i izbor tehnike sto je po meni ok ili ti se svidja izbor namestaja i boja sto je po meni ovde ocajno ?

pa šta znam... cela soba mi je nekako ekstra gotivna Smiley Pre će biti boja zidova i izbor tehnike haha
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.106 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.