Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uredjenje zivotnog prostora(saveti)  (Pročitano 558248 puta)
Zvezda u usponu

Juzna pruga,Stara skola...

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung J6
 Smile
IP sačuvana
social share
ride till your legs go numb...
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Hronicar svakodnevice

Klikni na link u mom potpisu!!!

Zodijak
Pol
Poruke 868
Zastava Cuba
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Hvala vam lepo na pomoci,ali ja sam konkretno trazio da sa sada postojecim namestajom napravim nov raspored stvari!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

kad porastem, 'ocu bRe da budem tu-ri-STA!!

Zodijak
Pol
Poruke 26315
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.21
pa .. nije bas da imas neki preveliki izbor .. Smile ....na vratima ne moze nista da stoji, da zatvoris prozor, i to je glupo ..mozes da napravis rokadu ..nisi dao dimenzije, popis stvari ..ima jedna dobra fora: uzmes nacrtas sobu [samo tlocrt, tj pogled odozgo] u razmeri, a onda, takodje u razmeri, i komade namestaja koji mogu da se pomeraju, ali njih iseces, tako da posle mozes da ih setkas po papiru i probas kombinacije
IP sačuvana
social share
imam nešuntave dlanove Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
mob
Samsung J6
pa moze i tako alisam ja sudecji po stvarima koje stoje po patosu i stolicama zakljuci da mu nedostaju ova dva elementa koja sam nacrtao,necje dobiti utisak prenatrpanosti jer ima velike izvore svetla,i mocji ce da se organizuje bolje...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 76
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia E 50
Pozdrav Timu enterijerista. Hteo bih i ja da vas zamolim za pomoc.Upravo sam zavrsio grube radove(zidanje) nove kucice. U osnovi je 9x6, stim sto je prizemlje jedna soba ,hodnik  i stepenice,a iznad su 2 sobe sa kosim plocama. Mala je ali lepa.E sad...
Dimenzije donje prostorije su 9x4 i tu treba da bude dnevna soba, kuhinja i trpezarija. Na zalost jos uvek nemam mogucnosti da to slikam.
Kako bi po vama bilo najbolje da se iskoristi taj prostor i jel treba da odvojim na neki nacin kuhinju i trpezariju od dnevne sobe?Nekim sankom npr. Jednostavno kakav namestaj i raspored istog bi po vama bio idealan? I lep i funkcionalan. Znam da je pitanje suvise opste, ali trebaju mi ideje...
Unapred hvala!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
predator016, ako ti je mali prostor, ja tu ne bih stavljala šank... možeš staviti ugaoni krevet (sad ne znam kakav ti je raspored) čiji će zadnji deo biti usmeren ka toj kuhinji. Znam jednu prostoriju koja je tako isplanirana i baš je fino. Imaš utisak kao da je kuhinja odvojena tj. pažnja onog ko sedi na krevetu je usmerena prema televizoru a ne prema kuhinji  Smile  Smile

A ja bih htela da pitam nekoga za savete. Da imam trilemu Smiley

Da li je tačno da ''Grčke'' boje ''guše'' zid? Koliko su one dobre za bojenje zidova (unutra)?
Pored narandžaste boje htela bih da uzmem još jednu boju - da ih kombinujem za isti prostor (dnevni boravak)  pa razmišljam da li da to bude crvena, da li zelena... Koju biste boju vi uzeli kao kontrast?
Naročito me zanima šta Sarm o tome misli?  Smile

I još jedno pitanje vezano za slavine u kupatilu  Smile Zna li neko na kom principu rade one česme (ala ću sad da lupim) što se postavljaju na lavabo (dakle ne u zid iznad lavaboa nego na lavabo)? Tačnije interesuje me kako spojiti cevi za vodu sa slavinom (hladna/topla voda, cev za toplu vodu). Imate li neku skicu kako to izgleda??  Smile

Pomagajte Smile
« Poslednja izmena: 08. Feb 2008, 11:43:57 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung J6
Kao sto vis slavina je montirana na lavabou montira se pomocju mesinganog polumeseca koji ima gumu na sebi da nebi ostetio lavabo,i na donjoj strani  slavine ima dva prikljucka  na koja se povezuju tzv"pancirna creva" koja se kasnije prikljucuju na ek-ventile koji se montiraju na zid  ili na pvc izvod zavisi sta ti dovodi vodu do lavaboa..

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

SLAVINA-Gmala.jpg
(5.19 KB, 180x235)
ek ventil.jpg
(2.95 KB, 150x152)
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.12
Buco hvala, preneću mom momku - njega je ustvari ovo interesovalo pa neka sam dešifruje  Smile Verovatno će skapirati. Tnx Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 1532
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.25
mob
Samsung J6
np uvek Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 37
OS
MacOS X
Browser
Mozilla Gecko 20071127
paaa...ako nemas previse namestaja,savetovala bih ti da probas kombinacije sa namestajem(koliko namestaja,toliko kombinacija)i da svaku kombinaciju slikas fotoaparatom(sve 4 strane prostora,naravno,digitalnom)i spojis ih u kocku(bez poda i plafona...tako ces najbolje videti koja ti kombinacija odgovara...ili pak,kombinujes danas jednu,gledas kako na tebe deluje,pa sutra drugu,pa opet gledas kako na tebe deluje itd...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 80
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.