Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:24:03
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urbane predrasude - Imamo li ih?  (Pročitano 29264 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Hahahah, WarBoss...Ne citas, decko, ne citas...

Ja nisam o tim ljudima pricala napamet, to su ljudi/deca koje znam vec jedno 5 godina i 5 godina su konstantno u istom fazonu...Vectio izlaze sa jednim te istim ljudima, ne daj Boze da poslushaju jos nesto pored Rocka i eventualno metala, ne daj Boze da sednu u najobicniji kafic sa ostalim obicnim ljudima uz obicnu muziku, ne daj Boze da piju nesto sto nije propisano Rock kulturom...Vecito, jedno te isto, vec 5 godina. Naravno da jesu siromasni - oni godinama ne upoznaju nove ljude koji su drugaciji od njih, oni ne znaju kako ljudi koji nisu drugaciji od njih funkcionisu, oni ne znaju da funkcionisu na ostalim mestima koja nisu u njihovom tripu.

Ja nisam rekla da je za sve tako, rekla sam za ove koje ja znam(a to je citavo jedno brdo ljuid, jedna mreza) koji su takvi. Pa ako ih znam i ako sam blejala sa njima i videla kakvi su, kako to mogu biti predrasude?  Smile

Predrasude bi bile da su to neki tamo ljudi pored kojih ja prolazim vecito i nikad nisam pricala sa njima...A ovako...Znam ih jednostavno..
I ti matorci sa kojima se oni druze...Ma molim te...Likovi imaju 40 godina, druze se sa klincima, nemaju ni zenu ni decu ni devojku, jadan posao..Neki valjaju i drogu, ali bitno je da se oni zive Rock&Roll nacinom zivota, cirtkaju svako veche i zajebavaju se u kuglashu i oblace se kao da imaju 17 godina...A to se kao ne prevazilazi sa godinama?

Ne kazem da su svi u tom tripu, nisu. Ali ove koje ja znam, a nisu jedini, su duboko zaglibili u svemu tome, i zive u nekom svom malom mikrokosmosu. Meni je to tuzno i siromasno, jbg.(ne zbog muzike, nego zato sto su se igranicili od svega sto nije u njihovom tripu)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Znam brdo ljudi koji slushaju rap i njihovo izrazavanje je krajnje normalno
Smile

Ја рецимо не могу да функционишем са људима који фурају фолк суботом у граду. Самим тим што допуштају себи да се проводе на то се дисквалификују. Могу да се зезам са њима и тако то, али за пријатељство и тако то... јок!
Поштујем људе који су се одупрли свему томе, и уопште ме не занима шта слушају. Има толико врста музике па нек слушају шта оће. Озбиљне и квалитетне музике има и у року и у репу и у блузу соулу фанку регеу неким електроникама итд итд..

Ето, нека је и предрасуда, али преко фолка не могу да пређем Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Eeeej moram da pitam ljude koji ne vole narodnjake ; Uz koju muziku se vi napijete i opustite ,ono kao treba nesto da proslavite ...sta slusate tada i sta osecate ? Smile
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
Jebo te, to nisu rockeri , hellooo.  Smile To je vetj neka druga pricha, samo molim te nemoj generalisati.To je sve shto mi treba.
To je kao kada bih ja rekao da su svi likovi koji idu na narodnjake ortodoksni seljosi sa mozgom pigmejskog marmozeta, i jebachi komshijske dece.

@ EmtyClip

Potpisujem.  Smile  Smile
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 14:41:29 od *WarBoss* »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
Eeeej moram da pitam ljude koji ne vole narodnjake ; Uz koju muziku se vi napijete i opustite ,ono kao treba nesto da proslavite ...sta slusate tada i sta osecate ? Smile
Не напијам се уопште Smile (бар не намерно Smile)
Ево само раздвој народно и турбофолк, па одбаци фолк и задржи народно. Е то је за кафану. Додуше говорим општо, пошто сам у последње време нкако огугалао на то па сам остао чврсто прикован на тамбурашима.

Треба знати кафанисати се. Кад одеш у кафану да се налочеш то је дебилизам по мом резону. Треба имати стила и знати се бећарити, није то за сваког.
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 14:42:12 od EmptyClip »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Pa zar ovde ne pricamo o ljudima koji slusaju odredjenu vrstu muzike/raznoraznu vrstu muzike? Tipa reperi, rockeri, metalci, ovioni?To se provlaci kroz citavu temu, ta imena i te etikete, kako sad to nisu ''rockeri''?
To su ljudi koji slushaju tu vrstu muzike, i oni sami sebe tako deklarisu. Zasto bih ih ja gledala drugacije?
Ja inace ne delim tako, za mene postoje ljudi koji slushaju rock i oni koji su rockeri, oni koji slushaju rep i oni koji su reperi, metal i metalci i tako to...Oni su ovo drugo zato sto se za to izdaju, ja nemam nista sa tim.To je vec ono cuveno pozerisanje - ja sam mislila da se te etikete prevazidju jos u 17-oj, 18-oj, ali pogresila sam jer ljudi i dalje imaju obicaj da tako ukalupljuju ljude...Ne samo po muzici, vec i oblachenju...
Mislim, to kad cujem''fenseri''...Iskidam se. Sta to uopste znaci?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
mob
Nokia N97

Ja petkom idem na rok, a subotom na narodnjake. Obichno bude tako, mada narodnjake umem i da preskochim.
Poenta je da se podjednako dobro provodim sa svojim prijateljima gde god da sam, i podjednako dobro mogu da se napijem, jer Dunja i Kajsija 'vataju shta god da slushash.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Записи из подземља

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 15650
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.27
mob
Samsung S8
Ljudi danas vole razlicite stvari i u drugacijim stvarima uzivaju. Boze moj, sta bi bilo kada bismo bili svi isti.  Smile

Citat
Eeeej moram da pitam ljude koji ne vole narodnjake ; Uz koju muziku se vi napijete i opustite ,ono kao treba nesto da proslavite ...sta slusate tada i sta osecate ?

Lolana Turbo - folk i narodno nije isto. Smile
IP sačuvana
social share
Ako je nesto ocigledno, ne mora biti istinito.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 

Far  -Sta spada u taj rok ,koja muzika ,koje grupe ? Smile

Ja iskreno nemam pojma sta vi sve podrazumevate pod tim turbo folkom (to je izmisljen termin )ali znam sta je narodna muzika .Imas i starogradsku i narodnu .Naravno kica i sunda i glupih tekstova ima u svakoj vrsti muzike,pa tako i u narodnoj .
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 14:46:50 od lolana »
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
Pa zar ovde ne pricamo o ljudima koji slusaju odredjenu vrstu muzike/raznoraznu vrstu muzike? Tipa reperi, rockeri, metalci, ovioni?To se provlaci kroz citavu temu, ta imena i te etikete, kako sad to nisu ''rockeri''?
 To su ljudi koji slushaju tu vrstu muzike, i oni sami sebe tako deklarisu. Zasto bih ih ja gledala drugacije?
Ja inace ne delim tako, za mene postoje ljudi koji slushaju rock i oni koji su rockeri, oni koji slushaju rep i oni koji su reperi, metal i metalci i tako to...Oni su ovo drugo zato sto se za to izdaju, ja nemam nista sa tim.To je vec ono cuveno pozerisanje - ja sam mislila da se te etikete prevazidju jos u 17-oj, 18-oj, ali pogresila sam jer ljudi i dalje imaju obicaj da tako ukalupljuju ljude...Ne samo po muzici, vec i oblachenju...
Mislim, to kad cujem''fenseri''...Iskidam se. Sta to uopste znaci?

Pa jbt shto generalishesh, ti znash koliko takvih ljudi 10? Ta karakteristike koje si nabrojala nisu determinante jednog rockera a njihivo ponashanje je njihovo, ne ponashaju se svi tako.LOL ti nisi upoznala prave rockere ochigledno.  Smile

Fenser=choban sa roze majicom
deo posta obrisan
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 16:24:51 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 15:24:03
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.358 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.