Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 17:26:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Urbane predrasude - Imamo li ih?  (Pročitano 29266 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
@Philosopher, ja samo znam iz mog iskustva...A to je da slusam mnogo toga i da podjednako uzivam u svemu sto slusam, jer u svemu tome nalazim neki delic sebe...To sto je tebi nepojmivo da neko ne moze u jednoj stvari potpuno da se nadje - druga je stvar.

Ne samo ja, znam jos gomilu drugih ljudi.Prosto...Uzivaju ljudi u muzici, nebitno koja je ona...
to bi bilo to  Smile
Napiti se sa najboljim prijateljima, smejati se celo veche onako iskreno i zapevati najshugaviji narodnjak je divine feeling u odnosu na bilo shta drugo shto slushash sam kod kuce.
osim u situacijama kada si skenjan pa upalis neku tuznu pesmu  Smile onda se bude malo jaca osecanja Smile

@Goa Svi oni koji ostaju na ulici posle 12h su drgeri i kriminalci  Smile Smile evo sad je moderno i huligani mozemo i to da uvedemo Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Jedno znam : da sam se u nekim situacijama zabavljala nikad bolje sa nekim shabanima(na prvi pogled) u shuskavcima za koje nikad na prvi pogled ne bih rekla da su takvi gotivci mnogo bolje nego sa nekim rockerima kako na sav glas trube kako su posebni, razliciti, kako je sve sto nisu oni bezveze...

Mislim...Moj dobar ortak iz osnovne je isao po tim trance i psy zurkama, a lik voli i tu muziku ali u isto vreme otkida na EKV...

Inace, blejala sam stvarno sa raznoraznim ljudima na raznoraznim mestima - Mnoge predrasude po tom pitanju ko je i kakav sam totalno izbrisala jer sam shvatila ko je i kakav u odredjenoj situaciji...

Moja ''iskustva'' obuhvataju sirok dijapazon ljudi pocev od skinsa, pankera, metalaca, nekih ljudi sa psy zruka, ljudi koji slusaju narodnjake,opijaju se po kafanama, ili idu na splavove, ljudi koji slusaju Irsku muziku, Jazz i Funk, Rock(to je posebna grupa...imamo ljude koji vole rock i imamo ljude koji su opsednuti time da zive takav zivot)...

Ja sam sigurna da ne govorim napamet i iz predrasuda, vec iz iskustva, o onome sto sam videla o raznoraznim ljudima. Koliko tako moze govoriti neko ko u startu ima kategoricki odbijacki stav prema ljudima koji isu na splavove ili slushaju Ajsa, nisam bas sigurna..To su predrasude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.15
pa sto sabani koji nose suskavce? Smile Smile

sve to sto si ti rekla mogu da potvrdim isto tako iz licnog iskustva.... jednostavno ljudi koji se iskljucivo ogranicavaju na jedan pravac muzike su nezanimljivi (iz mog iskustva) i smrde Smile Smile

mi smo imali jednu igraonicu (na zalost zatvorena je) gde se skupljala cela ekipa iz kraja... to je bukvalno skup svakakvih likova, budala, rokera, trensera, psihopata svakakvih .... ta atmosfera kada se pusti bilo sta, i kad pocnu svi da kuvaju i da skacu ne moze da se objasni Smile nije bitna muzika bitni su ljudi Smile

link je bespotreban
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 16:20:55 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Samo mi nadjite zrelu osobu od 50 godina da slusa Ajsa  Smile
Ne mogu ni da zamislim. Moje misljenje je da se takva muzika veze za izvesni period zivota. Jbt pa secam se da sam 90-ih slusao Gru-a  Smile

@Orf

Mislim da mu se nece svideti klip Wink
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 13:58:23 od ThePhilosopher »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 
Citat
Urbane predrasude - Imamo li ih?

Da, imamo, ocigledno.

@Philosopher, stvarno ne znam zasto si se uhvatio za tog Ajsa toliko...Ajs pa Ajs! Cak i da je ta osoba sto sa 50 godina slusa istog tog Ajsa nezrela, to opet ne znaci nista za ovu temu...To samo govori da mi jesmo puni predrasuda.

Ne znam, nikad nisam srela osobu koja u 50-oj slusha Ajsa, i zato ne mogu da tvrdim kakve su takve osobe. Kada sretnem tako nekog - javicu ti sta mislim o njemu, a do tada mislim da je polemisanje o tako nekome bespredmetno.

Ljudi, govorite iz svojih iskustava, a ne iz stereotipa!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Onen i-Estel Edain ... U chebin Estel anim.

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4131
Zastava The Middle-Earth
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia N-shurnaest
Heheh ,fala ali stvarno ne znam shta bi sa tim !  Smile  Smile
Ajs je cool, mada ne slusham to, razumem bunt na taj nachin potpuno.
@Osmosmerka
 Opet zamena teza. Ko je opsednut, gluposti , ko je rekao da su ljudi manje vredni ako ne slushaj rock&metal ?
Tvoje iskustvo, koliko ti imash godinica i koliko vremena provodish na forumu u proseku, jel to syber iskustvo ?  Smile
Nemoj me pogreshno shvatiti ali ja bih rekao da se ti sad tu borish sa vetrenjachama. Smile

link bespotreban
« Poslednja izmena: 06. Nov 2009, 16:21:40 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share

J.R.R TOLKIEN GEEK   
I think ... therefore you are.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Wildfire S
Moje misljenje je da se takva muzika veze za izvesni period zivota.

Ali zašto... ja i moja drugarica koja ima 33 godine smo pevali pre neki dan sa oduševljenjem:   Smile

Smile
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 

Tvoje iskustvo, koliko ti imash godinica i koliko vremena provodish na forumu u proseku, jel to syber iskustvo ?  Smile

Najvise se raznih ljudi svakakvih kalibara upoznaje upravo u ranim godinama, sta ti nije jasno?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Samsung Galaxy SII
Citat
Urbane predrasude - Imamo li ih?

Da, imamo, ocigledno.

@Philosopher, stvarno ne znam zasto si se uhvatio za tog Ajsa toliko...Ajs pa Ajs! Cak i da je ta osoba sto sa 50 godina slusa istog tog Ajsa nezrela, to opet ne znaci nista za ovu temu...To samo govori da mi jesmo puni predrasuda.

Ne znam, nikad nisam srela osobu koja u 50-oj slusha Ajsa, i zato ne mogu da tvrdim kakve su takve osobe. Kada sretnem tako nekog - javicu ti sta mislim o njemu, a do tada mislim da je polemisanje o tako nekome bespredmetno.

Ljudi, govorite iz svojih iskustava, a ne iz stereotipa!

Haha. Pa ti si ga Putnice pomenula Wink Eto pogledaj svoj post. Meni je odmah na pamet pala asocijacija coveka koji sa 50 godina slusa Ajsa pa sam to prokomentarisao!

Da, u tom slucaju imam velike predrasude.  Smile Kad se covek tripuje na Ajsa sa 50 i govori "Brate Minli " i sl.  Smile

Sto se iskutva tice, takve nisam sreo.
Neko je pomenuo trance. Po mom misljenju za zurke i jeste takva mjuza. Ta nije sigurno Nile ko sto kaze Mrgec. Odmah bi zurka bila pokolj i sutka  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 29778
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.4
mob
Nokia 

Da, u tom slucaju imam velike predrasude.  Smile Kad se covek tripuje na Ajsa sa 50 i govori "Brate Minli " i sl.  Smile

Prvo, uopste ne mora da znaci da neko ko slusha Ajsa govori ''brate Minli'' ili da se uopste shabanski izrazava. To je predrasuda broj jedan. Znam brdo ljudi koji slushaju rap i njihovo izrazavanje je krajnje normalno, to nema veze sa vezom.
A drugo, ako vec nisi upoznao coveka koji ima 50 godina i slusha Ajsa kako mozes da kazes ovo:

?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 12 13 15 16 ... 19
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 17:26:43
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.34 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.