nema vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine
Imam Ribnjak, i neko mi je ubacio ( mamicu mu jareću ) u ribnjak one male crne američke somiće koji su se nakotili i nemožeš pecat od njih...došao sam na ideju da ih izlovim strujom jer sam sve načine isprobao bezuspješno. Eh sad, ne bih želio da poubijam svu ribu u ribnjaku nego samo kad bi ju mogao nekako ošamutiti da izađe na površinu i onda da meredovom pograbim te napasti koje mi upropaštavaju ribnjak... Pitanje, kako da napravim sistem pomoću auto akumulatora i nekakvog trafoa i to spojim na meredov koji će emitirati elektricitet u vodu u zbunit ribe pa će doći na površinu. ičuo sami da je opasno jer te može udarit struja...ja se u struju kužim ko mara u krivi k.... pa Vas molim za pomoć, da mi predložite kako da to napravim da nije opasno
tony nabavi bubnjeve to su ti mreze kao kosare, valjak (od mreze, skuplja se) a levo i desno kao dva levka okrenuta jedan prema drugom, riba udje, a ne zna da izadje, samo napunis hlebom
Prijatelj koji je u upravi SRD "Duboki potok", na taj nacin je potamanio 85% cverglana, vadio je po 50-60 kila
e a da znas, mnoogo dobro meso, kad se prze za corbu, za sve... a i sve ga jede, psi, macke, guske patke, svinje (samo odseces bodlje makazama vocarskim kad dajes svinjama), kokoske, curke.... al ozbiljno.. on tako donese gomilu, pa onda probremo krupnije za zamrzivac i kotlic, a ostalo psima, mackama zivni,.....
ako treba jos informacija, ovde ili na pm me kopntaktiraj, javicu ti sta i kako, raspitacu se i ko pravi bubnjeve
za lejzi beg ili kako vi vec tu fotelju nazivate, punjenje nije od stiropora, nego od komadica sundjera. ako mi navedete broj ili godiste sam-a lakse cu pronaci. od skora sam prisutan, pa ako je problem resen javite da se ne mucim bezveze