Imam neki mali avion na daljinski a polupao sam ga ali mi je ostalacitava sva oprema od njega motori, kontrole... sada bi hteo da napravim sam trup i da stavim ovo sto imam sada mi treba neki nacrt nesto po kome bi mogao da napravim...
Hehe, sećam se kako sam pre nekoliko godina (u periodu dok sam se zaluđivao avionima) pravio avion drvene konstrukcije (oko 45 cm dužina trupa, 50 cm raspon krila), s tim da sam sve delove pravio "od nule", a još nije poleteo Nisam ga ni završio, eno ga na ormaru skuplja prašinu
Pa to ti je prosta kutija. Imas nekoliko nogu, sa prednje starne stavljas sper, medijapan [rebrasti], gore plocu sanka od drveta ili sta vec volis i iznutra radna povrsina od istog materijala kao ploca na gornjoj strani.
Pravio bih neku vrstu barske stolice (za garazni sto) posto je dosta visok ! Sta mi predlazete ,metalnim cevima ili drvo ,ako ima neko uputstvo slobodno mi predlozite?
Sa cim bolje baratas. Ako kazem metal onda ti treba, brusilica, stega, ger masina, aparat za varenje... od drveta mozes to da uradis i prirucnim i jeftinijim alatom. To je dosta jednostavno i nije potreban bas neki crtez.