Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 62805 puta)
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Cedaji! Smile Smile Smile
Sta ces sa recimo starijim ljudima. Kako ih prepoznati? Generalno imaju male penzije. Siguran je da je mala zato sto kradu Smile
Njegova psiha izgradjena za vreme drugova :mrgreen:I cuje radikale kako vicu: drzte lopova. Smile
Stalno vade neke papire, koje veze nemaju sa cim pricaju, ali deluju ubedljivo. Smile
Cuje leba za tri dinara i glas je pao. To su pravi ljudi kaze u sebi. Smile
A recimo LDP, ces prepoznati medju mladima ili starima koji znaju da razmisljaju. Puno je starih ljudi prosto zelelo da cuju da neko govori kao Ceda. I dali mu glas. Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 1001
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia ?
Jesu SRBOMRSCI i ANTISRBI!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Eno Toma Nikolic, danas brani Republiku Srpsku. Sam je nasao da je ugrozena i sada verovatno su potrebni ljudi da brane.
Patriote, bice posla. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Ova tema zivi zbog vas,zbog kojih je i zapoceta.Ako nastavite sa jednoumljem i zadrzite staru dobru vama i nama prepoznatljivu retoriku tema ce trajati jos minimum ovoliko strana. Smile
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 6230
Ova tema zivi zbog vas,zbog kojih je i zapoceta.Ako nastavite sa jednoumljem i zadrzite staru dobru vama i nama prepoznatljivu retoriku tema ce trajati jos minimum ovoliko strana. Smile
Pa forum ima siroke mogucnosti, a to koliko ce trajati, moze se i nastaviti nekom drugom uvijenom temom ili tako.
Hajde da definisemo tog glasaca?
Po mom misljenju, to su glasaci iz svih slojeva ljudi, koji imaju svest da je tu neki napredak u pravom smislu, da se odnosi i na licni i pojedinacni napredak. Smile
Ti glasaci, svakako ne veruju u macevanje, ili druge parole izbacene bez ikakve veze, vec imaju svet da se mora raditi, i jesti svaki dan, ne samo kada politicari kazu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
znate sta ja primecujem kod cedera.

da su izuzetno selektivni.
gomila dvostrukih standarda. sto se toga tice, gori su od svih stranaca.

primer:
svi nasi u hagu osudjeni do maximuma, dok su bosanci i  srbi uglavnom dobijali neke simbolicne kazne...
oni to vide kao potpuno pravedno, i ne treba se mesati u odluke suda i ostalo,
a zatim, kada ljudi sa vlasti uz gomile napora uspeju da odbrane drzavu od krivice na sudu za ratni zlocin i genocid u bosni, oni su zacudjeni, ganuti,zgrozeni...
kako sad od jednom, sud ne donosi dobre odluke??
zakljucak: sud donosi dobre odluke kada su na stetu srbije, a kada odluci da srbija nije kriva, onda sud gresi?

ti ljudi su sve nade polagali u to da budemo osudjeni dok oni nisu na vlasti.
boli njih...nemaju ni trunku odgovornosti.
nisu oni ti koji ce kreirati budzet.
garant se nadaju da ce jelic ili dinkic pri kreiranju budzeta lupati glavu odakle da stvori jos gomilu miliona za ratnui odstetu!
mi smo siromasna zemlja koja nema para ni za sta, a oni se mole da nas osude da moramo jos svima da dajemo kesh.

dakle, vanja, picvajz, vradovic, stanko....
kako sad to da sud ne donosi dobre odluke kad su u korist srbije, a jedino su dobre kad druge pomiluje a nas kinji?????
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.2
Марко, опа, изненађујеш ме!  Smile
Шта ти се десило док те није било?
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
Prepoznaju se tako shto "glasaju za chedu i primaju u pedu".
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
to je moje misljenje uvek bilo, isto kao i misljenje da bez pogovora treba da odemu o EU, ali bar da budemo svesni da to radimo iz licnih interesa, i da ne treba nikoga da volimo, isto kao sto ni niko ne voli nas.
nervira me LDP utopija, kao, kada udjemo u EU, svi nas vole, cvece, lale, pravda...
nema pravde, a mi smo slabi da bi se odupreli nepravdi.
EU nije dobra, al nema bolje...
slicno je i cercil rekao: demokratija je losa i ne funkcionise u praksi, al nema bolje...

sta se desilo?
ucio sam za ispitni rok...
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 7723
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
dosta je mladih glasalo za LDP
pogotovo onih koji prvi put glasaju
to ipak nesto znaci
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 91 92 94 95 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.