Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 63335 puta)
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Draga Ainhoa,

Znaci po tebi postoje oni sebicni, koje zanimaju samo `uski licni interesi` po principu `bitno je da je meni dobro` i pretpostavljam sa druge strane humanisti koji vole sve i odricu se licnog radi `opsteg dobra`...? Bojim se da tako crno-bele podele postoje samo u stripu ili crtanom filmu ali ne i realnom zivotu.

Navedi mi jednu politicku partiju u Srbiji i lidere kojima na prvom mestu nije licna promocija, zarada, mesta u upravnim odborima, podebeli racuni i dnevnice u skupstinskim klupama. Ili simpatizere jedne jedine politicke partije u Srbiji koji su se pokazali kao  humanisti koji imaju osecaj za opste dobro, ljudsku solidarnost i to stavljaju na prvo mesto? Ja ne znam za takvu...

Sto se tice Srebrenice i `medijske manipulacije`...I neki Nemci i danas tvrde da je Ausvic medijska manipulacija jer im je tesko da se prihvate istinu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Dragi Danilo,  Smile

Vidiš, sve to što si rekao oko ličnih interesa stoji, zato i ja ne izlazim na izbore (zato što nemam za koga da glasam, svi su ista gamad, koju bih rado hranila Raidom). Ali, opet, nije isto. Vidiš, ja mogu da ti garantujem da je dobar broj glasača radikala, recimo, spreman da trpi nove sankcije, pa čak i da se zarati, samo da bi se isterala politika koju podržavaju. A opet, neko je spreman da glasa i za narkića, samo da bi dobio telefonsku liniju. Nije isto: neko je ustanju da žrtvuje i sebe i druge zarad nekih "viših" interesa, a neko druge zarad ličnih interesa. To kažem, a pri tome ne mislim da je ovo prvo u redu, ali ovo drugo svakako nije.
IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Znam, ali to sto su spremni da trpe nove sankcije ih ne cini ni malo vrednijim niti dokazuje da su vrednosti od opsteg znacaja....ako je covek principijelan u gluposti ili psihopatologiji..to svakako nije stvar za postovanje, vec  za psihoanalizu
« Poslednja izmena: 10. Dec 2006, 22:19:38 od danilobg »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 963
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 6630

jedino mi izdajnici?

Da, jedino VI, ali nazalost vecina vas to jos ne shvata jer vam je Ceda postao i tata i mama.
IP sačuvana
social share
Blejanje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Qui desiderat pacem praeparet bellum

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
Zastava Olduvay-naucna kolonija na Marsu :)
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
evo, prvi put citam ovaj topic, i hocu da vristim od kvalifikacija koje se daju na konto glasaca odredjenih stranaka. za jednu znam da je jedan od ucesnika mnooogo pogresio. uostalom, vreme ce pokazati za koga radi Smile
IP sačuvana
social share

Don't take this personal...            Не берите этот персонал...
i'm just doing my job...                я только делаю мою работу...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Dragi Danilo, Smile

Vidiš, sve to što si rekao oko ličnih interesa stoji, zato i ja ne izlazim na izbore (zato što nemam za koga da glasam, svi su ista gamad, koju bih rado hranila Raidom). Ali, opet, nije isto. Vidiš, ja mogu da ti garantujem da je dobar broj glasača radikala, recimo, spreman da trpi nove sankcije, pa čak i da se zarati, samo da bi se isterala politika koju podržavaju. A opet, neko je spreman da glasa i za narkića, samo da bi dobio telefonsku liniju. Nije isto: neko je ustanju da žrtvuje i sebe i druge zarad nekih "viših" interesa, a neko druge zarad ličnih interesa. To kažem, a pri tome ne mislim da je ovo prvo u redu, ali ovo drugo svakako nije.

no,no  Smile
zar ne znas da je pravilnikom burek foruma zabranjeno vredjanje politicara? c,c,c...ni moderatori nisu ono sto su nekad bili. Smile
aj, za sada cu samo da prijavim moderatoru, ali sledeci put ima da te kazem SF-u  Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
mislio sam da je takva praksa izumrla sa nestankom komunizma i partijskih aparatcika, a zbog takvih brzopletih kvalifikacija su neduzni i zavrsavali na mestu zvanom Naked Island Smile
biti tuzibaba ne znaci i biti parlamentaran Smile
primena represije prema politickim neistomisljenicima je odlika slabe vlasti.
uopste me ne interesuje ko je za koga. svako mora da ima pravo da bez straha kaze sta misli, dok god ne iznosi bezocne lazi.
uostalom, uvreda i kleveta funkcionisu kad postoju presumpcija da to nije istina sto neko tvrdi. a i na sudu treba dati kontra argumente.
ko od nasih bivsih/sadasnjih politicara nije naneo stetu ovom narodu? ko je vladao bezgresno? koja to vlast nije imala lopove i oportuniste u svojim redovima? Smile
« Poslednja izmena: 12. Dec 2006, 18:35:58 od colossus1167 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
mislio sam da je takva praksa izumrla sa nestankom komunizma i partijskih aparatcika, a zbog takvih brzopletih kvalifikacija su neduzni i zavrsavali na mestu zvanom Naked Island Smile
biti tuzibaba ne znaci i biti parlamentaran Smile
primena represije prema politickim neistomisljenicima je odlika slabe vlasti.
uopste me ne interesuje ko je za koga. svako mora da ima pravo da bez straha kaze sta misli, dok god ne iznosi bezocne lazi.
uostalom, uvreda i kleveta funkcionisu kad postoju presumpcija da to nije istina sto neko tvrdi. a i na sudu treba dati kontra argumente.
ko od nasih bivsih/sadasnjih politicara nije naneo stetu ovom narodu? ko je vladao bezgresno? koja to vlast nije imala lopove i oportuniste u svojim redovima? Smile
ma ok je to. ali se ne uvazava kada ja isto kazem. nego mi dolazi super/heroj/moderator shone i kritikuje me da ce da me izbaci ako nastavim da kritikujem aneu i krsim sveti pravilnik. ne bukvalno ali u prenesenom znacenju..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 921
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
HTC Touch Pro
rekao sam, od nedavno citam ovaj topic, pa ne znam sta se desavalo ranije.
ali ne treba napadati devojku jer reklamira proizvode Johnsons-a Smile uostalom, procitao sam ovde postove ciji autori mogu da se podvedu pod zakonske mere obaveznog lecenja, ali cak i kad smo suprostavljeni u misljenjima treba da iskazemo postovanje jedno prema drugom. samo tako jednom moze doci do neceg produktivnog.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
ne, ja mislim da ti mene ne razumes...prvo, ona nije devojka...mozda ijeste, ali je pre svega moderator...da sam ja to napisao, u trenu dok bih slao poruku, opomena bi vec stizala. Smile
o tome ti govorim, a evo, ovde niko ni da bekne. drugo, ona je vredjala cedu, a i sve ostale...

mislim da bi prethodnih 3 posta i ovaj trebalo da se obrisu, i naravno, onaj moderatorkin.
IP sačuvana
social share
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.078 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.