Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 63323 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.54
hteo bih da sad ozbiljno pitam LDP-ovce : ko vam je smislio taj slogan od nas zavisi. to je toliko glupo uzimajuci u obzir chedinu (nadam se izlechenu) narkomaniju ,da kad sam ga prvi put video mislio sam da je u pitanju neka negativna kampanja ...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
HTC One
Ja sve mislim da je to bila stamparska greska kod prvog promo plakata, a onda ih bilo sramota da promene, kad je ugledao svetlost dana. Cuo sam da je prvobitni slogan bio "Od nas zavisni"  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia E50
Auuuuu.....sta bi ovo???.... Smile

coolrunneru......

zavuce ga ti, onako, pravo.....moderatorski.... Smile

DS.... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Siempre contra la corriente ;)

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
Zastava na izvoristu informacija!
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Aihnoa, izvini..da li je greh da covek u 21. veku ima fixni telefon? ili treba da zivi u pecini i jede korenje u ime Kosova? Ili da kaze - ma `nema veze sto ja nemam telefon, drago mi je sto je nas Telekom kupio za pola milijarde Evra nesto u bratskoj Republici Srpskoj`??   Mogu da se kladim da imas PCM kutiju ili dvojnika i da ne mozes normalno da koristis internet da bi itekako bila ogorcena i da bi ti to bilo prilicno vazno pitanje...ili da nemas broj uopste `jer nema tehnickih uslova`

Daleko od toga da je greh da neko u 21. veku ima fiksni telefon, ali činjenica da neko gleda samo svoje uske interese prilikom izbora ograna upravljanja državom, i, na kraju, svima nama... mislim da je izraz koji to opisuje samoživost.
Što se same kupovine Telekoma Srpske, ne vidim problem. Ako pogledaš parametre i izveštaje o firmi, videćeš da ona ima čak i veću godišnju dobit po korisniku, te da posluje uspešnije od srpskog Telekoma, gledano u srazmeri sa brojem pretplatnika.
Uostalom, u čemu je problem? Što je u pitanju firma u R. Srpskoj? Da je, recimo, u Mađarskoj ili Poljskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji, ne bi vas to toliko žuljalo, zar ne? Verujem da vas (govorim o LDPu "an ženeral") žestoko žulja sve što je srpsko, a zapadno od Drine.
"'Beš Srbe, 'beš izvoz srpskog kapitala, 'oću telefon!"

IP sačuvana
social share
Credidi me felem vidisse!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Jako je zanimljivo sto se samo Cedisti bune protiv te kupovine. Niko drugi.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Aihnoa, izvini..da li je greh da covek u 21. veku ima fixni telefon? ili treba da zivi u pecini i jede korenje u ime Kosova? Ili da kaze - ma `nema veze sto ja nemam telefon, drago mi je sto je nas Telekom kupio za pola milijarde Evra nesto u bratskoj Republici Srpskoj`??   Mogu da se kladim da imas PCM kutiju ili dvojnika i da ne mozes normalno da koristis internet da bi itekako bila ogorcena i da bi ti to bilo prilicno vazno pitanje...ili da nemas broj uopste `jer nema tehnickih uslova`

Daleko od toga da je greh da neko u 21. veku ima fiksni telefon, ali činjenica da neko gleda samo svoje uske interese prilikom izbora ograna upravljanja državom, i, na kraju, svima nama... mislim da je izraz koji to opisuje samoživost.
Što se same kupovine Telekoma Srpske, ne vidim problem. Ako pogledaš parametre i izveštaje o firmi, videćeš da ona ima čak i veću godišnju dobit po korisniku, te da posluje uspešnije od srpskog Telekoma, gledano u srazmeri sa brojem pretplatnika.
Uostalom, u čemu je problem? Što je u pitanju firma u R. Srpskoj? Da je, recimo, u Mađarskoj ili Poljskoj ili bilo kojoj drugoj zemlji, ne bi vas to toliko žuljalo, zar ne? Verujem da vas (govorim o LDPu "an ženeral") žestoko žulja sve što je srpsko, a zapadno od Drine.

Draga Ainhoa,

Tekuca voda, struja, kanalizacija i telefon se jos od proslog veka smatraju elementima neophodnim za normalno funkcionisanje civilizovanog ljudskog bica.  Kvalifikovati nekoga da gleda `svoje uske interese` jer mu je nesto od osnovnih elemenata za funkcionisanje u zivotu uskraceno je u najmanju ruku neukusno.

Savrseno dobro razumem ogorcenost svakog gradjanina u Srbiji koji godinama bije bitku sa vetrenjacama da dobije najobicniju telefonsku liniju, a onda sazna iz novina da ta ista neuspesna vetrenjaca firma koja nije u stanju da radi svoj posao kako treba ulaze pola milijarde evra u inostrane investicije?!

Sto se tice navodnog antisrpstva, nisam primetio da je bilo ko kritikovao kada je kompanija Delta pocela da investira u Republiku Srpsku, kada je Komercijalna banka pocela da otvara svoje ekspoziture. To su uspesne srpske kompanije koje posluju po trzisnom principu.
Medjutim kada javno preduzece koje Srbiju i dalje drzi u telekomunikacionom srednjem veku i koje ne posluje po trzisnim principima ulazi u megalomanske kupovine po regionu onda je to nevidjani skandal i sramota.

Ako si ti ovu kupovinu dozivela kao humanitarnu pomoc Republici Srpskoj..onda mi nemoj spominjati price o `izvozu srpskog kapitala`..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
hteo bih da sad ozbiljno pitam LDP-ovce : ko vam je smislio taj slogan od nas zavisi. to je toliko glupo uzimajuci u obzir chedinu (nadam se izlechenu) narkomaniju ,da kad sam ga prvi put video mislio sam da je u pitanju neka negativna kampanja ...

jel si procitao text na kraju strane 17 ovog texta. pa ako je ocajan slogan, onda treba da slavite, sami sebe ukopavamo...

Jako je zanimljivo sto se samo Cedisti bune protiv te kupovine. Niko drugi.

jedino mi izdajnici?
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730

Draga Ainhoa,

Tekuca voda, struja, kanalizacija i telefon se jos od proslog veka smatraju elementima neophodnim za normalno funkcionisanje civilizovanog ljudskog bica.  Kvalifikovati nekoga da gleda `svoje uske interese` jer mu je nesto od osnovnih elemenata za funkcionisanje u zivotu uskraceno je u najmanju ruku neukusno.

Savrseno dobro razumem ogorcenost svakog gradjanina u Srbiji koji godinama bije bitku sa vetrenjacama da dobije najobicniju telefonsku liniju, a onda sazna iz novina da ta ista neuspesna vetrenjaca firma koja nije u stanju da radi svoj posao kako treba ulaze pola milijarde evra u inostrane investicije?!

Sto se tice navodnog antisrpstva, nisam primetio da je bilo ko kritikovao kada je kompanija Delta pocela da investira u Republiku Srpsku, kada je Komercijalna banka pocela da otvara svoje ekspoziture. To su uspesne srpske kompanije koje posluju po trzisnom principu.
Medjutim kada javno preduzece koje Srbiju i dalje drzi u telekomunikacionom srednjem veku i koje ne posluje po trzisnim principima ulazi u megalomanske kupovine po regionu onda je to nevidjani skandal i sramota.

Ako si ti ovu kupovinu dozivela kao humanitarnu pomoc Republici Srpskoj..onda mi nemoj spominjati price o `izvozu srpskog kapitala`..

Ja ovo svakako nisam doživela kao humanitarnu pomoć R. Srpskoj, zaista ne znam otkud ti takva ideja. Ovo je svakako izvoz srpskog kapitala, i to u zemlju koja nam je izuzetno bliska (ajoj, znam da je to bolna činjenica). Upravo u tome je i problem. Nije ovde stvar u tome što dotična dama nema telefon u svom "selu" (Bože moj, toliko sela i prigradskih naselja još uvek nema ni struju ni kanalizaciju rešenu), već je problem u tome što je u pitanju Telekom, firma sa jakom državnom crtom sa jedne, i R. Srpska, kao država koja kod ogromnog broja glasača LDPa budi neprijatne asocijacije, kao što su Srebrenica, Karadžić, Mladić i sl. Problem LDPa je u tome što je time država pokazala da itekako ima političke i ekonomske interese u R. Srpskoj, što očito vama nije po volji. Znači, ovde nije u pitanju humanitarna pomoć, već kupovina uspešnog preduzeća u bratskoj zemlji, ali i stvar spoljne politike.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Trajanje Hijerarhija Živina

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 5665
Zastava Автономное территориальное образование Гагаузия
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.7
Draga Ainhoa  Smile

Nema potrebe da mi persiras i svrstavas proizvoljno u bilo koje partijske boje.

Moram da priznam da nikada nisam gajio simpatije prema propagiranju filozofije osrednjosti i trpljenja loseg "Boze moj, tako je kako je" tj  "Lose je, al` nema veze" koju ovde navodis. Nasuprot tome - mislim da narod kome pripadam zasluzuje i bolje i vise i pametnije i da treba da se bori za to a ne da cuti.

Da si malo pazljivije pratila detalje oko kupovine, primetila bi da ona ne predstavlja izvoz srpskog kapitala jer Telekom Srbija prema sopstvenom priznanju nema novac da kupi Telekom Srpske vec to rade neke strane banke cija imena nisu objavljena. Kapital dakle uopste nije srpski. Da li je moguce da se nisi zapitala odakle Srbiji pola milijarde evra za investicije po inostranstvu kada ovde nemamo para ni da popunimo rupe po putevima, zakrpimo crepove na bolnicama i skolama i nabavimo dovoljno hleba za domove za beskucnike i izbeglice?

Mislim da je uvredljivo da glasace LDP ili bilo koje druge stranke predstavljas kao srbomrzce, a sto se tice Srebrenice to valjda budi neprijatne asocijacije svakoj normalnoj osobi bez obzira na partijsku, versku, seksualnu ili bilo koju drugu pripadnost. Ili mislis da je to samo stvar neke politicke partije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 2634
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung e730
Dragi Danilo,  Smile

ako si pažljivije čitao moj post, uvideo bih da nisam rekla da su svi glasači LDPa srbomrzci "po defaultu", već da veliki, tj ooogroooman broj njih prvo stavlja usko lične interese na prvo mesto, što je OK kada su neke lokalne stvari OK, ali ne i kada je upravljanje državom u pitanju. Ta se filozofija najbolje može opisati onim "bitno da je meni dorbo".

Što se tiče filozofije osrednjosti, nađi mi jednu zemlju u Evopi koja je 100% pokrivena, što elektro-energetskom mrežom, što fiksnom ili mobilnom telefonijom. Uvek će se naći jedan broj stanovništva koji će biti lišen tih stvari, i razmišljanje da će se konkretan problem rešiti time što će LDP dobiti vlast je u najmanju ruku infantilo. Jeste, sad će da posmenjuju sve žive u Telekomu zato što dotična gospođa nema rešeno pitanje fiksnog telefona. A to prodavanje magle tipa "sve će da se sredi, samo da mi dođemo na vlast" je ofucana demagogija, koju je naš dragi i voljeni dramaturg Čeda odlično specijalizirao.

Uostalom, meni je uvek iznova fascinantno kako političke figure tipa Vuka Draškovića i Čedomorca uopšte sebi daju zapravo da se pojave pred kamerama, a kamoli da se bekelje sa bilborda. Kad smo već kod bilborda, ne kapiram šta Čeda radi na bilbordu? Ovo su parlamentarni izbori. Za Dinkića znamo da je narcis, ali šta Čeda ima da maše u košulji, to mi nije jasno. I posle kaže da ne želi sebe da stavlja u prvi plan. Yeah, right.

Eh, da, da ne zaboravim, iako je off topic... O Srebrenici je već skoro pa sve rečeno na ovom forumu, i nemam nameru da se kopi&pejstujem, samo bih rekla da Srebrenica svakako budi neprijatne uspomene kod svih normalnih ljudi, stim što kod mene budi uspomenu na jednu od najvećih medijskih manipulacija ljudskim žrtvama, a dobrom delu čedista na "genocidnu politiku ancien regime-a". Razlika je bitna.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.