Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 62862 puta)
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
u vecini slucajeva se ne postaje peder ili lezbejka, to je odredjeno u genima Wink
da, naravno da bih ga podrzao. ti znaci ne bi podrzao svoje gay dete?

to sto u Srbiji jos dugo biti gay nece biti normalno je samo znak nase nazadnosti, a ne napretka Wink

ako moje dete bude koristilo marihuanu necu mu je zabranjivati, ali isto cu tako paziti da ga je ne koristi preterano, bas kao i alkohol.

ukoliko bude bolja skola u Pristini, i ukoliko moje dete to bude zelelo, naravno da cu ga pustiti.

IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
не да га не бих подржао, него бих га прво убио као вола у купусу а онда би га избацио из куће или бих га послао на психијатрију...

да ли ти мислиш да шиптари разликују добре и лоше србе, ми смо њима сви исти...па тебе би првог убили када би отишао тамо да им причаш да подржаваш независно косово...само кад би проговорио српски...шта ћеш, много су толерантнији од нас...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
hm... ima organizovano besplatno da se ide na Kosovo. dosta ljudi iz LDPa su isli, i super su iskustva. da, ljudi u Pristini se iznenade kada cuju srpski, ali nisam cuo da ijedna grupa je imala problema. naravno prvo moras da prodjes interview da bi ti platili put i smestaj, i da ne ides sa pricom da posetis "svetu srpsku zemlju" ili "srz, srce i nukleus Srbije". ako hoces reci da te uputim na link...

jadna tvoja buduca deca.
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ево зато мало лепе књижевности.
Прича која је добила другу награду на Алмином конкурсу

[glow=red,2,300]ТЕЛЕТАБИСИ[/glow]
У почетку беше реч. И реч беше у говорника. И реч чуше слушаоци. И слушаоци пожелеше да и они имају своју реч. И почеше да копирају Узор, мислећи како ка-пирају. И од оригиналне речи, преузеше само један њен део. И додаше неке своје упадице. И не приметише ка-ко се њихова реч лагано, па све брже, одваја од реално-сти.
Битно да је њима лепо.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ми ништа не обећавамо - и то испуњавамо!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4672
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
чисто да те упутим, ја сам био на Косову, нашој светој земљи, али сам обилазио наше манастире и цркве и био са напаћеним српским народом, нисам ишао на Косово и Метохију да се сликам са шиптарима и са Никол Кидман, мени никаква шиптарско-шлихтарска дозвола није требала...

ја нећу гајити децу педере и лезбијке, ако се одлуче на тако нешто, неће више бити моја деца - просто...

видео бих те ја да си сам ишао Приштином, без оружане пратње да ли би причао српски тако лако и без последица...
IP sačuvana
social share
И данас кад дође до последњег боја, неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот,  отаџбино моја, знајући шта дајем и зашто га дајем.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.4
mob
Nokia 
Ubedjen sam da za LDP moze da bude samo:

2. neobrazovan (najvise srednja skola)
4. neinteligentan, da ne kazem glup.
5. placen (iz koristi)
6. indoktriniran, isprali mu mozak.
Smile
pa ko ce ond da glasa za radikale???

neka mi neko objasni sta je LDP i iznecu svoje misljenje..... Smile

Liberalno demokratska partija

Ceda Jovanovic je u DSu napravio Liberalno demokratsku frakciju, nakon sto nije izabran na mesto podpredsednika DSa, ali posto po statutu te stranke frakcije nisu dozvoljene oni su ga izbacili (decembar 2004). Za manje od godinu dana on (i jos, je li, dosta ljudi) je organizovao LDP, tako da sad LDP postoji godinu i 17 dana Smiley Cim se osnovala imala je podrsku od oko 3% stanovnistva, dok se sada procenjuje oko 6% (bez koalicije). Ima oko 27000 clanova. Na predstojecim parlamentarnim izborima izlazi u koaliciji sa Gradjanskim Savezom Srbije, Socijal Demokratskom Unijom i Ligom Socijaldemokrata Vojvodine.

Zagovara liberalnu, trzisnu ekonomiju, postovanje ljudskih prava i gradjanskih sloboda, zagovara sukob sa prosloscu kao jedini put za uspesnu buducnost, jedna od malobrojnih organizacija u Srbiji koja govori realno stanje da Kosovo nije srpsko jos od Kumanovskog sporazuma, hteli smo gradjanski, a ne partijski Ustav u Srbiji, jednake sanse za sve (hendikepirane, nac. manjine, (cak nam i reklama ima titl za gluve)...)...
ceda je izbacen jer nije postovao volju vecine.a postovanje volje vecine je demokratija Smile
a ovo za 6%...sta to znaci da ce LDP koalicija+batic(njega si zaboravio) da osvoji 10%???
mozes da mi posaljes na pp da li to stvarno mislis, da li u to verujes???
btw. podrzavam trenutno sve stavove LDPa, ali ovo sto su radili sa ustavom je ljigavo...
живели и испод цензуса били... Smile

1. за велеиздају се иде на робију (некад била смртна казна), а за параф на независно Косово, метак у чело од стране бар једног србина коме је цела фамилија без разлога побијена на косову, човека ће прогласе лудим а издајица ће да мирише љубичице одоздо...

2.и ја се слажем за аутономију, али ваш коалициони партнер у свом статуту се залаже за Републику!!!!

3.децентрализација да, али твој коалициони партнер опет тражи федерализацију....

4.легализација дрога, никако, само нам још и то фали, ионако смо сви блесави...

5.неће нико да их дира ако се они не љубе на улици и не држе за руку (ни у Хрватској нису добро прошли они енглези на мору, а хрвати су на вратима ЕУ, па нису кажњени због тога) и ако не усвајају децу и не венчавају се јавно... шта неко ради у кревету у свом стану, никога не интересује....

vanja, ajde prokomentarisi boldovano..

не да га не бих подржао, него бих га прво убио као вола у купусу а онда би га избацио из куће или бих га послао на психијатрију...

evo me u racunarskom centru fakulteta, i jako mi je neprijatno jer sam se zaista na sav glas nasmejao...keve mi... Smile Smile
stvarno si car...ne ironisem, iako se ne slazem sa ovim stavom...
ja bih bio skroz sjeban, mozda bi me i bilo blam, ali bih dete podrzao jer se to ne leci, kao da se rodi sa velikom glavom i ja ga sad mrzim zbog toga... Smile
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Nokia ispo iz modu
hm... ima organizovano besplatno da se ide na Kosovo. dosta ljudi iz LDPa su isli, i super su iskustva. da, ljudi u Pristini se iznenade kada cuju srpski, ali nisam cuo da ijedna grupa je imala problema. naravno prvo moras da prodjes interview da bi ti platili put i smestaj, i da ne ides sa pricom da posetis "svetu srpsku zemlju" ili "srz, srce i nukleus Srbije". ako hoces reci da te uputim na link...

jadna tvoja buduca deca.

Zasto neko treba da mi placa put da bih obisao Srbe na Kosovu i zasto ne smem da kazhem da idem da posetim svetu srpsku zemlju? To sto je tebe sramota svoje istorije i svog porekla to je samo tvoja sramota. Ti ides dole da lizes guzicu onima koji spalili i srushli srpske manastire i crkvei verovatno ce te u tome podrzati jedna Amerika cija je kompletna istorija 8 puta mladja od bilo kog srpskog manastira. Zalazete se za sve bolesti modernog drustva, pederluke narkomaniju sekte i sve to uvijate pod "moderno gradjansko drustvo". Lider tvoje partije je posmrkao vise kokaina od 3 pabla eskobara i ti nama ovde palamudis o gradjanskom drustvu?! Dozvolices detetu da se drogira ali ces paziti da se ne drogira jako, pa kakav li ces ti to jadan roditelj biti? Podrzaces ga u pederluku, bas me zanima kako?! Oces ti otici da mu kupis vazelin i podmazes bulju kad mu dodje decko u stan?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 219
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia E72
u vecini slucajeva se ne postaje peder ili lezbejka, to je odredjeno u genima Wink
da, naravno da bih ga podrzao. ti znaci ne bi podrzao svoje gay dete?

to sto u Srbiji jos dugo biti gay nece biti normalno je samo znak nase nazadnosti, a ne napretka Wink

ako moje dete bude koristilo marihuanu necu mu je zabranjivati, ali isto cu tako paziti da ga je ne koristi preterano, bas kao i alkohol.

ukoliko bude bolja skola u Pristini, i ukoliko moje dete to bude zelelo, naravno da cu ga pustiti

:chainsaw:
« Poslednja izmena: 22. Nov 2006, 21:46:02 od strazevica »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Qtek 小米
Ma gluposti, upoznao sam toliko DS-ovaca koji su neotesane seljacine, koje slusaju turbo-folk i grand, vise po splavovima, a kad progovore zanose na "juzna pruga" manje ili vise.
Prljaju moj rodni grad Bg u svakom smislu te reci ...
Pa zar vi mislite da DS sa tih 20-ak nemalih procenata (druga najveca stranka) okuplja srpsku elitu ?
Pa Srbija bi bila Svajcarska da imamo toliko obrazovanih i uspesnih ljudi (i kriminalaca).
Nazalost, svi znamo da nije tako, DS je uspela da privuce i onaj musavi i guravi narod, inace bi vecno ostali "kombi" stranka kao za vreme "neprezaljenog" Djikija.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.6
Sve  stranke vole da misle da su oni koji su za njih  sve sami univerzitetski profesori, a u suštini...budi bog s nama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.043 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.