Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uputstvo kako prepoznati potencijalnog glasaca DS ili LDP  (Pročitano 62836 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Bog je kockar, Dokaz: kvantna mehanika

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4335
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.8
mob
Nokia 
u vecini slucajeva se ne postaje peder ili lezbejka, to je odredjeno u genima Wink
da, naravno da bih ga podrzao. ti znaci ne bi podrzao svoje gay dete?

to sto u Srbiji jos dugo biti gay nece biti normalno je samo znak nase nazadnosti, a ne napretka Wink

ako moje dete bude koristilo marihuanu necu mu je zabranjivati, ali isto cu tako paziti da ga je ne koristi preterano, bas kao i alkohol.

ukoliko bude bolja skola u Pristini, i ukoliko moje dete to bude zelelo, naravno da cu ga pustiti

:chainsaw:
tisi bolesnik kome treba oduzeti pravo glasa, demokratskim putem-zakonom.

slazem se sa gambinovim postom do pola...
DS ce imati dosta vise od dvadeset odsto, to bar sad svi znaju Smile i naravno da medju njima ima i neobrazovanih, ali se zna da ih ima procentualno mnogo manje nego u drugim velikim strankama..
IP sačuvana
social share
U Srbiji 60 odsto ljudi voli Cecu Ražnatović, a više od 40 odsto ne znaju čime se bave ili ko su uopšte "Partibrejkersi". Više od trećine ne zna da navede ime omiljenog pisca, a dve trećine ne zna nijednog jedinog slikara. Čak 13,5 odsto ljudi nema nijednu knjigu u kući, dok još četvrtina ispitanih poseduje svega do 25 knjiga.
ponosni neprijatelji zapada:
Severna Koreja
Kina
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 8
OS
Windows XP
Browser
Mozilla
vanja umnobolna ustanova za tebe u krajnjem slucaju
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 318
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
mob
Nokia 
Evo kako su se nekada razlikovali glasaci na ulici:

Kasnije je razlika bila jos veca... Recimo, 24. decembra 1996. Tada je
bilo kao u "Gospodaru Prstenova".

Narednih desetak godina jedna strana se vise nije pojavljivala
na ulici u vecem broju... Uglavnom su migrirali u DSS i SRS, tako da
sada neki radikalski mitinzi (u pokusaju) izgledaju otprilike kao prve tri fotke,
samo sa drugacijim parolama, jer su vremenom po nacionalnosti od
Jugoslovena evoluirali u Velikosrbe , po ideologiji od partizana u cetnike,
a po veri od ateista u dzihad-pravoslavce...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
:chainsaw:
rezi svoju mamu.

2.и ја се слажем за аутономију, али ваш коалициони партнер у свом статуту се залаже за Републику!!!!

3.децентрализација да, али твој коалициони партнер опет тражи федерализацију....

vanja, ajde prokomentarisi boldovano..

e, necu.

ja sam clan LDPa, za ceo njihov program mogu da odgovaram, zbog njihovog programa sam pristupio, zbog tog programa sam aktivan. ako LDP misli da ce sprovesti svoju politiku ako osnuje takvu koaliciju (a ja mislim da moze i hoce), onda se sasvim slazem sa Glavnim Odborom.

aj ti mi Kraljevicu objasni program SDP (Ljajic), sta on u stvari zeli? pa cu odmah i ja da proucim cele programe svojih koalicionih partnera, pa da pricamo. ovako napamet ne zelim.
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 02:47:08 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share
Vreme je za demonstracije.
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
a mogu da pljuju koliko oce,skoro svi ljudi iz koalicije sa ldp-om su devedesetih pored djindjica bili najaktivniji na demonstracijama,dok vecina ovih iz drugih stranaka su sedeli za tvom i gledali prenos.kao i vecina onih sto ih pljuju Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
sedeli za tvom i gledali prenos

i mazili macke.
IP sačuvana
social share
- Sreda 20. Februar u 15h studentski protest na Platou kod Filozofskog fakulteta -

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
Ti si Vanja zreo kao i tvoj lider i ostatak dementne koalicije za ustanovu psihijatrijsko-rehabilitacionog karaktera.Sem Canka koji mora da stane na preki sud gradjanima Vojvodine u cije ime on propagira separatizam kvazi autonomaskog karaktera.
Djindjic bi vas se stideo.
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
hmmm, nemam pojma sta je ldp ni kakav im je program ali ako im je vanja gator reprezentativi predstavnik....   Smiley 1
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ухапсите Младића!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4971
Zastava Zemun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Motorola V3i
Djindjic bi vas se stideo.

kad mi ti to kazes, to je za mene pohvala.

hmmm, nemam pojma sta je ldp ni kakav im je program ali ako im je vanja gator reprezentativi predstavnik....   Smiley 1

nemamo mi reprezentativne predstavnike, mi podrzavamo ideju da smo svi pomalo drugaciji
« Poslednja izmena: 23. Nov 2006, 13:02:45 od vanja_gator »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
zar to treba podrzavati? tj. ima li uopste neko ko to osporava? kakav je to svijet gjde treba podrzavati ideju da su svi razliciti?
zasto ne podrzavate ideju da je voda mokra, a delfini inteligentni? 
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 5 6 8 9 ... 97
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.075 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.