Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uprava Partizana i navijači planiraju neredima da prekinu derbi  (Pročitano 10851 puta)
Svedok stvaranja istorije

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Kazem ja da te utakmice treba ukinuti, i te klubove razmontirati.  Nema nikakve koristi od njih, samo ludost i steta. 
IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Pa bolje da ljudi idu na utakmice nego po belom svetu da se mesaju sa crncima! Smile
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Pa bolje da ljudi idu na utakmice nego po belom svetu da se mesaju sa crncima! Smile
Poredjenje nije na mestu, ali se slazem da ne trebaju belci da se meshaju sa chamugama.  Moj predlog je bio jasan, ili se ponasajte pametno, razumno i dostojno, ili nema utakmice.  Ili nek otvore Koloseum, pa nek bude klanica.
Treca solucija ne postoji.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 34.0.1847.116
mob
Samsung SGH-E590
Ma ne znam ja, ti si otisao u tu Ameriku da se mesas sa crncima...
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Kazem ja da te utakmice treba ukinuti, i te klubove razmontirati.  Nema nikakve koristi od njih, samo ludost i steta. 
Bezveze se ide iz krajnosti u krajnost, i razne gluposti su ovde postavljane, a cinjenica je da je tema i vest koja se proturala po novinama obicna glupost, i obicno senzacionalisticko novinarsko govno.
Nema na ovoj temi vise sta da se prica, lazna uzbuna, sve je proslo i to je to.
« Poslednja izmena: 29. Apr 2014, 17:45:05 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Bezveze se ide iz krajnosti u krajnost, i razne gluposti su ovde postavljane, a cinjenica je da je tema i vest koja se proturala po novinama obicna glupost, i obicno senzacionalisticko novinarsko govno.
Nema na ovoj temi vise sta da se prica, lazna uzbuna, sve je proslo i to je to.
Do sledeceg izliva debilizma i mentalne retardacije mislis?  Ide se u krajnost jer imamo napacenu stoku od navijaca, koji idu u te jebene klubove ne zarad zabave, druzenja i relaksacije, vec zarad kurcenja i mlacenja.  Jebala vas i Zvezda i Partizan i Obilic.  Od tih pedera nemate nista, ali zbog njihove lose ili dobre igre ce te danas sutra nekom rebra da polomite i da zavrsite u cuzi.

Objasni ti meni zasto u Americi navijaci Ragbija ili Hokeja ne prave pizdarije kao nasi navijaci, a to je mnogo nasilniji sport. Za kosarku vec znam, jer imamo dosta chamuga sto igraju i sto navijaju za druge chamuge.  Sada, jel su Srpski navijaci postali vece chamuge od chamuga ili je ovo sve cista slucajnost. 
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Do sledeceg izliva debilizma i mentalne retardacije mislis?
Sto se ovog derbija tice, jedini debilizam i izliv mentalne retardacije je bio od strane novinara koji su na osnovu nekih gluposti i lazi navukli malo tiraza, i nalozili sve vas da se javljate na tu temu.
Citat
Od tih pedera nemate nista
Svako ima svoja interesovanja, svoju strast, i nesto ( ili vise stvari ) sto ga ispunjava i nesto sto voli. Ali ne mogu ja  tebi da objasnim konkretno oko navijanja kada verovatno nisi imao prilike da iskusis tako nesto, niti te je zanimalo, i ja to postujem, tvoja licna stvar, a iz tog razloga smatram da bi tako trebalo da bude i sa druge strane.
Citat
Sada, jel su Srpski navijaci postali vece chamuge od chamuga ili je ovo sve cista slucajnost. 
To nije slucaj samo u Srbiji vec u celom svetu, sto se fudbala tice. Za Amere, njihove sokere, americke fudbale, debele semenkare i hot-dog navijace me iskreno zaboli uvo.  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Do sledeceg izliva debilizma i mentalne retardacije mislis?
Sto se ovog derbija tice, jedini debilizam i izliv mentalne retardacije je bio od strane novinara koji su na osnovu nekih gluposti i lazi navukli malo tiraza, i nalozili sve vas da se javljate na tu temu.
Citat
Od tih pedera nemate nista
Svako ima svoja interesovanja, svoju strast, i nesto ( ili vise stvari ) sto ga ispunjava i nesto sto voli. Ali ne mogu ja  tebi da objasnim konkretno oko navijanja kada verovatno nisi imao prilike da iskusis tako nesto, niti te je zanimalo, i ja to postujem, tvoja licna stvar, a iz tog razloga smatram da bi tako trebalo da bude i sa druge strane.
Citat
Sada, jel su Srpski navijaci postali vece chamuge od chamuga ili je ovo sve cista slucajnost. 
To nije slucaj samo u Srbiji vec u celom svetu, sto se fudbala tice. Za Amere, njihove sokere, americke fudbale, debele semenkare i hot-dog navijace me iskreno zaboli uvo.  Smile
Dakle svi oni izgredi, sukobi sa murijom, sve one vesti da su navijaci nekog prebili, rasporili, polomili itd, to je sve laz? 
Ja postujem vase da navijate i da volite taj sport, ali ne postujem kada se neko ponasa kao sto se navijaci ponasaju.  Bio sam na par utakmica i to nije meni bilo nista posebno.  Kada sam bio na poslednjoj utakmici pre i ha ha godina, Zvezda-Partizan, bilo je tuce na tribinama, pre utakmice a i posle. Zasto?
To sto ostale budale po svetu prave pizdarije nije odgovor da mi radimo to isto. Mi bi trebali da se ponasamo bolje. Jer moramo da uzimamo sve najgore od ljudi?  Jel mozemo nesto dobro da uzmemo neki put.
Pa dobro, ne mora da te briga sta oni rade, ali je stvarno jadno to kada se Srbi pokazuju kao kompletni retardi svuda u svetu i jos to zbog fudbala, dok najvece mentolcine ovde u USA su mirni ko bubice. Stvarno ne ide.  Vi ste trebali sve te kretene koji hoce da prave pizdarije prevaspitate, a ne da podrzavate njihov debilizam, koji ne steti samo gradu, stadionu, klubu i navijacima, vec i ugledu Srbije. Nemojte da mislite da izgredi prolaze bez icije paznje, i da to stranci ne koriste protiv nas.  Samo stetite sebi i svom narodu.  Koga boli tuki za tamo ENglesku i Manchester, njih ne mrze kao nas. Oni mogu i da spale svoj stadion i nikome nista, mi napravimo i najmanju gresku ima da non stop vicu, "eto vidite genocidne i lude Srbe."  Malo zdravog razuma nije na odmet.
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 28.0
mob
SonyEricsson W800i
Citat
Dakle svi oni izgredi, sukobi sa murijom, sve one vesti da su navijaci nekog prebili, rasporili, polomili itd, to je sve laz? 
Ja pricam o ovome zbog cega se otvorila tema, a ne o globalnim problemima u navijackom svetu. Postoji tema koliko se secam "tamna strana bla bla bla" i tamo se milion puta diskutovalo o tome, cenim da tamo mozes da nadjes odgovore na svoja pitanja, posto ako nastavimo ovako, ici ce u nedogled, a ja za to nemam vremena sad jbg.
Konkretno, sto se ove teme tice i vesti zbog koje je otvorena, mogu da kazem da je obicna glupost, senzacionalisticko govno, i da treba ovde metnuti katance.  Smile

« Poslednja izmena: 29. Apr 2014, 18:32:25 od boki_grobar »
IP sačuvana
social share
GNP!
2pac R.I.P.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 28.0
Citat
Ja pricam o ovome zbog cega se otvorila tema, a ne o globalnim problemima u navijackom svetu. Postoji tema koliko se secam "tamna strana bla bla bla" i tamo se milion puta diskutovalo o tome, cenim da tamo mozes da nadjes odgovore na svoja pitanja, posto ako nastavimo ovako, ici ce u nedogled, a ja za to nemam vremena sad jbg.
Konkretno, sto se ove teme tice i vesti zbog koje je otvorena, mogu da kazem da je obicna gluost, senzacionalisticko govno, i da treba ovde metnuti katance.  Smile

Ok, nema problema.  Naci cu tu temu i ostavicu pitanje, pa ti kada stignes komentarisi, ili dovuci jos ortaka na forum, pa neka bude zabavno za sve. Sve najbolje.  Smile
IP sačuvana
social share

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.