Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uporedni horoskopi ~ Sinastrije (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 239858 puta)
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Ne tece to reka,nego voda!Ne prolazi vreme,već mi!

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 18761
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
Bez komentara u ovoj temi!
Za komentarisanje koristite odgovarajuću temu-imate jednu top temu i imate temu o braku i odnosima VII polje. Ovde se samo ostavljaju podaci i daju kratki odgovori-tumačenja koja rade naši poznati astrolozi kao i bilo ko želi da pomogne u tumačenju.  Smile
IP sačuvana
social share
Ako je Supermen tako pametan zašto nosi donji veš preko odela??
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 69
OS
Windows 2000
Browser
Internet Explorer 6.0
Zamolila bih ako mogu da dobijem odgovor u vezi sa sledecom sinastrijom... Da napomenem da sam pre par nedelja i nesto vise usla u ovu novu vezu brzo i iznenada .... nakon sto sam prekinula prethodnu vezu koju sam imala na daljinu. Sa ovim deckom je pocelo sve nekako brzo da se odigrava, pa me interesuje kakve perspektive u buducnosti ima nasa veza!

Ja: 11/01/1977, u Pozarevcu, 9.30
On: 22/12/1981, u Guastalla (Italija), u 10.30.

Hvala unapred!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Nokia 
u braku smo 2 ipo god. interesuje me kakav nam je uporedni horoskop da li je period neslaganja iza nas.
ja 31.07.1977-Krusevac 8.00h
on 28.05.1977.-Podgorica 14.30h
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 103
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0

Zani ma me veza sa ovom osobom

Rodjen je 04.04.1972 u Krusevcu na zalost, ne znam tacan sat rodjenja, ali mu je podznak u Biku.
Ja sam rodjena 28.10.1976 u Beogradu u 5h 25 minuta ujtru.
Evo moje natalne karte

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

anica76.gif
(27.13 KB, 670x471)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat: looda_plavusha link=topic=190306. Msg6786811#msg6786811 date=1236876721
ja sam rodjena 17.   jula 1989.   u pola 2 ujutru, a on 24.   avgusta 1984.
 nismo u vezi ali sigurna sam da mu se bar malo svidjam :d
hocemo li doci do veze, i kad, i kako, jer chini mi se nekako da je na meni da mu dokazem zashto sam bash ja za njega, ali sa druge strane ja obichno nikada ne "gnjavim" drugu stranu, ali za njega bih uradila mnogo toga shto obichno ne radim! Unapred hvala!

zdravo,  ovo  bi  bila tajna  veza  ili  ili  bi  neko  bio  protiv  nje. Poredt  toga  u vezi  bi  bilo  ogranicenja,  otezanja  i  veza  ne  bim  bila  kvalitetna.   tesko  da  vi  mozete  nekome  da  " dokazete" da  ste  bas  vi  za  njega.   decko  ima  ili  nema  simpatija  prema  vama,   i  prema  tome  se  dalje  odvijaju  dogadjaji.   u  ljubavi  nema  ubedjivanja.   vas  astro-numerologljiljana.   tel. 0900/150-316,  pa  ukucate  opciju  61.   hvala.

« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 15:14:53 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat: philomela link=topic=190306. Msg6808140#msg6808140 date=1237224839
upoznala sam jednog decka, jako je zanimljiv, ali nisam signurna da li hocu vezu, a ne umem dobro da ga sagledam, pa me intresuje misljenje. Hvala mnogo.
ja: 25. 11. 1986 u 10. 45 u beogradu
on: 15. 02. 1985 u 13. 05 u gracu

zdravo,  ovo  bi  bila  sudbinska  veza,  ali  bi  bilo  otezanja  i  ogranicenja pa  i  nervoze. Decko  je  jako  sarmantan,  ne  voli  ogranicenja  ni  uslovljavanja.   zna  da  bude  jako  tvrdoglav  a  i  s klon  je  paralelnim  vezama. Vi  bi  ovde  patili i  tolerisali,  jer  ste  jako  emotivna  i  osetljiva  osoba.   ako  zelite  mozete  me  kontaktirati  na  tel.   0900/150-316  pa  kucate  opciju  61.   ljiljana.   hvala
« Poslednja izmena: 09. Maj 2009, 15:16:50 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Žena
Poruke 54
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.59
mob
Nokia N81 8gb
Citat: looda_plavusha link=topic=190306. Msg6786811#msg6786811 date=1236876721
ja sam rodjena 17.   jula 1989.   u pola 2 ujutru, a on 24.   avgusta 1984.
 nismo u vezi ali sigurna sam da mu se bar malo svidjam :d
hocemo li doci do veze, i kad, i kako, jer chini mi se nekako da je na meni da mu dokazem zashto sam bash ja za njega, ali sa druge strane ja obichno nikada ne "gnjavim" drugu stranu, ali za njega bih uradila mnogo toga shto obichno ne radim! Unapred hvala!

zdravo,  ovo  bi  bila tajna  veza  ili  ili  bi  neko  bio  protiv  nje. Poredt  toga  u vezi  bi  bilo  ogranicenja,  otezanja  i  veza  ne  bim  bila  kvalitetna.   tesko  da  vi  mozete  nekome  da  " dokazete" da  ste  bas  vi  za  njega.   decko  ima  ili  nema  simpatija  prema  vama,   i  prema  tome  se  dalje  odvijaju  dogadjaji.   u  ljubavi  nema  ubedjivanja.   vas  astro-numerologljiljana.   tel. 0900/150-316,  pa  ukucate  opciju  61.   hvala.

Hvala Smiley. Shvatila sam i sama da tu nishta ne moze biti, jer u sushtini on nije ono shto mi treba... HVALA u svakom sluchaju!!!!

IP sačuvana
social share
Sve shto ljubimo, stvorili smo sami. . .

Fool me once, shame on you.  Fool me eight times, shame on me

Carpe Diem

-Što god vidim, sve je pesma, i čega god se taknem, sve je bol. . .
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat: mikym link=topic=190306. Msg6822403#msg6822403 date=1237448108
zamolila bih ako mogu da dobijem odgovor u vezi sa sledecom sinastrijom. . . Da napomenem da sam pre par nedelja i nesto vise usla u ovu novu vezu brzo i iznenada . . . . Nakon sto sam prekinula prethodnu vezu koju sam imala na daljinu. Sa ovim deckom je pocelo sve nekako brzo da se odigrava, pa me interesuje kakve perspektive u buducnosti ima nasa veza!

ja: 11/01/1977, u pozarevcu, 9. 30
on: 22/12/1981, u guastalla (italija), u 10. 30.

hvala unapred!

na osnovu podataka  koje  ste mi poslali , mogu vam reci da vi  niste losa partnerska kombinacija , ali mislim da ce se vama prava prava ljubav  desiti sledece kalendarske 2010 goidne , zato sto je vasa venera  u znaku riba i vi bi mogli da ocekujete  da sledece 2010 godine upoznate pravu ljubav , koja bi mogla da ima ozbiljniju bududcnost . Svako dobro . Ako zelite da detaljnije  popricamo  mozete me pozvati na ttelefon : 0900 150 316  sifra 71 , ja sam  jasminka  jandric . Pozdrav  za vas !
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 16:28:28 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Citat: jelena085 link=topic=190306. Msg6957888#msg6957888 date=1239797656
u braku smo 2 ipo god. Interesuje me kakav nam je uporedni horoskop da li je period neslaganja iza nas.
ja 31. 07. 1977-krusevac 8. 00h
on 28. 05. 1977. -podgorica 14. 30h

na osnovu  vaseg i  suprugovog datuma rodjenja ,mogu vam reci da ste vas dvoje  veoma dobra  sudbinska partnerska kombinacija sa dobrim predispozicijama za  dobar  i kvalitetan zajednicki zivot i brak . Moguca  manja  krizica u braku u periodu juna meseca . Ako zelite da vise popricamo  o vasem braku , mozete me pozvati na telefon 0900 150 316 sifra 71 , ja sam jasminka  jandric  . Svako dobro . Pozdrav  za vas !
« Poslednja izmena: 10. Maj 2009, 16:29:51 od montenegrina »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Netscape 8.1.3
mob
Apple 
Mongo se toga promenilo kod mene, sve je islo jako brzo, da ni ja to ne mogu bas da verujem.
Zapocela sam vezu s jednim divnim, osecajnim deckom.
Posle tri nedelje veze vec me je pitao da se udam za njega i ja sam pristala, sad smo vereni!
Neverovatno!!! Sad smo pet nedelja zajedno i jako smo srecni.
Ni sanjala nisam da cemo on i ja  biti ikada vereni- znamo se vec godinu dana, ali smo se tek skoro zblizili.
Vencanje ce biti iduce godine. On samo o tome prica. Ja kao da to jos nisam bas shvatila.
Mnogo se volimo. Mnogi su protiv nase veze- to su uglavnom ljubomorne osobe.
Plasim se da ce neko uspeti da nas razdvoji. Molila bih Vas za Vasu prognozu.
Ja: 25.11.1986 u 10.45 (Beograd)
On: 2.7.1985 u 11.00 (Salzburg)
« Poslednja izmena: 11. Maj 2009, 11:39:15 od philomela »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 118 119 121 122 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.133 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.