Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uporedni horoskopi ~ Sinastrije (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 240154 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Pomirlia sam se sa bivsim deckom. Dugo sam zelela to pomirenje ali se sad osecam jako prazno i nisam sigurna da li tu vezu stvarno zelim.
Zaljubila sam se u drugog i zelela bih da pokusamo, ali me trenutna veza strasno sputava.
On je sad mnogo bolji prema meni ali moja osecanja nisu ista, tj. nema vise ljubavi.
On u to ne veruje i kaze kako smo jedno za drugo.
Interesuje me da li ta veza ima buducnost, tj. da li ce se povratiti moja osecanja. Hvala mnogo.

Ja: 25. 11.1986 u 10.45 (Beograd)
On: 12. 12. 1982 u 09.45 (Salzburg)

Na Vama je da donesete odluku, a sto se tice astrologije Vasa sinastrija, uporedna analiza Vasih horoskopa, govori o jednom jako dobrom i vrlo kvalitetnom emotivnom odnosu. Cinjenica je da se Vas decko promenio i da je spreman da se zrtvuje pa cak razmislja o ozbiljnijim koracima u narednoj godini kao sto je zajednicki zivot ili brak. Tako da je potrebno da to Vi sada cenite i pruzite oboma priliku da stabilizujete Vasu vezu.

astrolog Ana Kosnicarevic
  kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 15)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Capricorn
Pol Žena
Poruke 170
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
ja sam rodjena 18.01.1985 18.25h Novi Sad
on je rodjen 06.01.1984 03.30h Novi Sad
pitanje je da li ova veza ima buducnosti, da li ce mi ljubav biti uzvracena?
hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
ja sam rodjena 18.01.1985 18.25h Novi Sad
on je rodjen 06.01.1984 03.30h Novi Sad
pitanje je da li ova veza ima buducnosti, da li ce mi ljubav biti uzvracena?
hvala

U drugoj polovini ove godine i jednom delu sledeće godine postoji period kada mogu biti aktivirani odredjeni problemi na polju ljubavi. Kod Vas je naglašena ljubomora, ili ste Vi ljubomorni ili je partner ljubomoran. Možete imati nekoliko bitnih ljubavi. Skloni ste idealizaciji što Vas nekad vodi u razočaranje. Krajem prošle godine i u ovom periodu prolazite kroz period velikih promena i transformacija u svom životu, ali mogu biti aktivirani i strahovi. U decembru mesecu je za Vas generalno povoljan period. Neke Vaše veze mogu biti nestabilne, odnosno čim poželite stabilnost u vezi i čim se budete pitali koliko će to da traje dolazi do neočekivanih neprijatnih dešavanja.

Slična situacija je i kod njega. Kod njega je teži period bio naglašen poslednjih godinu dana. Naročito krajem prošle godine, početkom ove i tokom letnjeg perioda. U tom periodu je bila naglašena ljubavna samoća, ako je imao neku vezu moglo je doći do problema i raskida. Pojavljuju se osobe iz prošlosti neko koga on već zna. U tom periodu je kod njega bio naglašen period kada može da ostvari sudbinsku, karmičku vezu, u tim vezama postoje određeni problemi. To sam detaljno opisala zato što Vi sada prolazite kroz taj period koji sam Već pomenula.

U Vašem odnosu morate da vodite računa da se problemi u odnosu mogu pojaviti čim se suprotna strana postavi kao autoritet jer onda dolazi do sukoba.

astrolog Karolina Markovic na broju 0900 150 316 opcija 78
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 77
OS
Windows 98
Browser
Mozilla
Zanima me da li postoje sanse da ponovo budem u vezi sa osobom rodjenom 06.08.1981. u Peci u 12:00, a ja sam rodjena 19.11.1987. u 8:25 u Novom Sadu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

da, to sam ja, malo sam posrnula...

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke 307
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E72
Da li je moguca ljubav izmedju mene i njega?? Ili sve ostaje na drugarstvu?

Ja 07.03.1983 u 18,50h Jagodina, on 02.11.1980 u 23.00h u Cupriji.
IP sačuvana
social share
Moja Virtuelna Galerija
~~Best times are yet to come~~
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Zanima me da li postoje sanse da ponovo budem u vezi sa osobom rodjenom 06.08.1981. u Peci u 12:00, a ja sam rodjena 19.11.1987. u 8:25 u Novom Sadu

Izmedju vas stvari nisu definisane niti gotove. Bice zanimljvih desavanja vec tokom decembra kada oboje dolazite u fazu ponovnog zaljubljivanja - obostranog ali bicete malo uzdrzani i nepoverljivi. Pocetak nove godine ce vas definitivno ponovo uvesti u ovu vezu ali vam savetujem da pokusate da kontrolisete svoju ljubomoru i posesivnost koje vam ponovo mogu sve pokvariti.

astrolog Danica Cvetkovic-Obradovic
  kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 11)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Da li je moguca ljubav izmedju mene i njega?? Ili sve ostaje na drugarstvu?

Ja 07.03.1983 u 18,50h Jagodina, on 02.11.1980 u 23.00h u Cupriji.

Ljubav izmedju vas vec postoji mada jedno od vas to ne priznaje. Ova veza ce se tokom naredna tri meseca biti produbljena i ocekujemd a cete se okrenuti jedno drugome. Ocekujte harmonicnu i mirnu vezu koja ce vas oboje ispuniti i naucite i da vise razgovarate. Moglo bi vam biti od pomoci da se zblizite.

astrolog Danica Cvektovic-Obradovic
          kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 11)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1739
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
Kada cu naci ljubav svog zivota?Rodjen sam 19.5.1981 u 17 i 15 u Beogradu.Blagodarim
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Kada cu naci ljubav svog zivota?Rodjen sam 19.5.1981 u 17 i 15 u Beogradu.Blagodarim

Venera, planeta koja je vladar Vaseg polja braka, pod dobrim je uticajem Jupitera, vec pocetkom sledece godine. Oko februara meseca vec mozete ocekivati jedno interesantno novo ploznanstvo koje ce verovatno biti sudbinsko za Vas. U pitanju ce biti devojka koja je mladja od Vas, koja je veoma privlacnog fizickog izgleda, vrlo je komunikativna i popularna u svom okruzenju. Konkretna realizacija braka u Vasem zivotu trebalo bi da se desi na jesen 2010. godine.

astrolog Vera Jovanovic
     kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 413
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.4
on   05.04.1975    03:45    nuernberg

ona29.05.1970  23:55    nuernberg

jel ima nesto u toj veze srece,ljubavi,buducnosti itd????
« Poslednja izmena: 14. Dec 2008, 11:39:19 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 114 115 117 118 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.