Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uporedni horoskopi ~ Sinastrije (uslov min 50 poruka)  (Pročitano 240117 puta)
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Rodjena sam 19.11.1987. u 8:25 u NS a on 6.8.1981. u podne tj. 12:00h Peć

Zanima me da li vredi da se nadam i borim dalje, ili...Hvala

Da li vredi boriti se i dalje- filozofsko pitanje koje kao da ste uputili sami sebi. Da li vredi boriti se zavisi od toga za sta se borite. Ukoliko Vam je stalo do osobe ciji ste datum rodjenja naveli onda cete se sigurno boriti i dalje bez obzira na sve. Kod vas kao da je nastala neka prekretnica, kao da ne znate ni sami vise sta uraditi pa zelite da odustanete. Ali, to je samo kratka pauza koja ce proci kroz nekoliko dana a onda nastavljate po starom. Ono sto vam mogu preporuciti je da poslusate samo svoj glas razuma a nikako savete sa strane kojih ima dosta.

astrolog Ivan
         posaljite sms poruku
          IVAN_ pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Osmeh je kriva koja sve ispravlja.

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 1689
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG viewty
Evo za sestru. Smile

Ona je rodjena 27.10.1985. 19:20h Zagreb, a on 22.7.1982. 23:40h Sremska Mitrovica. Zanima je kako ce se dalje odvijati, ima li buducnosti? Hvala unapred  Smile
IP sačuvana
social share
Nemojte nikad reci da ste sreli najglupljeg čovijeka; uvijek se može desiti da ga neko pretekne!

CARPE DIEM!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Evo za sestru. Smile

Ona je rodjena 27.10.1985. 19:20h Zagreb, a on 22.7.1982. 23:40h Sremska Mitrovica. Zanima je kako ce se dalje odvijati, ima li buducnosti? Hvala unapred  Smile

Sto se Vase veze tice ona ima buducnost. Medjutim, ono sto je vrlo vazno za vezu je da budete blizu jedno drugome. Ukoliko je to vidjanje na daljinu tj. zivite u razlicitim gradovima onda tesko da veza moze opstati. U svakom slucaju oboje ste dobri i korektni kada su sentimenti u pitanju a to je najvaznije. Pricuvajte se samo saveta sa strane jer nisu svi iz Vaseg okruzenja odusevljeni ovom vezom.

astrolog Ivan
 kontaktirajte me putem sms poruke
poslaljite IVAN zatim pitanje na 1298.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 165
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Ja rodjen08.01.1977 u 5 i 25 jutro u sarajevu a ona 06.03.1988 u 3 i 50 jutro u mostaru.ima li sta od ove kombinacije?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Cao ! Upoznala sam jednog decka, ne znam sta nas ocekuje, a volela bih da zapocnemo vezu.
Vidjamo se vec neko vreme ali imam utisak da smo oboje dosta stidljivi ili se postujemo suvise.
Da li to ima buducnosti? Hvala mnogo !

Ja: 25.11.1986. u 10.45- Beograd
On: 07.08.1981. u 01.30- Salzburg [b][/b]
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Ja rodjen08.01.1977 u 5 i 25 jutro u sarajevu a ona 06.03.1988 u 3 i 50 jutro u mostaru.ima li sta od ove kombinacije?

Postovani, po podacima koje ste mi poslali koliko vidim da izmedju vas dvoje poodavno postoji velika privlacnost i jake simpatije. Do pocetka Vase emotivne veze moze doci do kraja tekuceg meseca. Aspekt izmedju Saturna i Venere daje vam trajnost i stabilnost u emotivnoj vezi ali morate znati da ce Vasa veza proci kroz par iskusenja.
Jacina koju posedujete i Vi i Vasa devojka (buduca) moze kad-tad doneti  losu komunikaciju i inacenje. Ali u tom trenutku jedno od vas dvoje mora popustiti i pronaci kompromis kako bi bolje funkconisali. Izmedju ostalog, plroblem moze nastatii uticajem drugih ljudi na koje ne bi trebalo da se obazirete. Radite na Vasoj komunikacij jer je ona osnova Vase emotivne veze.

astrolog Ana Kosnicarevic
         kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 15
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
Cao ! Upoznala sam jednog decka, ne znam sta nas ocekuje, a volela bih da zapocnemo vezu.
Vidjamo se vec neko vreme ali imam utisak da smo oboje dosta stidljivi ili se postujemo suvise.
Da li to ima buducnosti? Hvala mnogo !

Ja: 25.11.1986. u 10.45- Beograd
On: 07.08.1981. u 01.30- Salzburg [b][/b]

Postovana,
 Napisalite ste da ste oboje pomalo stidljivi, ali ipak je ono osoba koja ima Veneru u znaku Device pa ga to cini analiticnom osobom. Previse analizira, posmatra, pa cak i sitnicari u svojim stavovima i ne zeli da napravi neki pogresan korak. Dok bi vi to sve malo brze da se odvija. Ovi dani su vam jako lepi i donose Vam lepu komunikaciju, prijatan odnos. Do pocetka Vase emotivne veze moze doci na samom kraju meseca posle 28. novembra kada Mars i Venera prave harmonicne aspekte.

astrolog Ana Kosnicarevic
   kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 15)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 55
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
ovo je duga veza, 6 godina - mene brak malo plasi, moze li neka mala prognoza, koliko smo mi u stvari jedno za drugo

ja: 23.07.1981.  u 6:45h, Zvornik
on: 19.02.1977. u 10:50h, Loznica

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

astro_61at_02_01_nb_vn_n_m.54526.18199.gif
(33.99 KB, 748x1102)
« Poslednja izmena: 14. Nov 2008, 16:35:21 od Makišon »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

niente paura

Zodijak Libra
Pol Žena
Poruke 7714
Zastava Neptun
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.26
mob
Samsung Galaxy Ace Fleur
ovo je duga veza, 6 godina - mene brak malo plasi, moze li neka mala prognoza, koliko smo mi u stvari jedno za drugo

ja: 23.07.1981.  u 6:45h, Zvornik
on: 19.02.1977. u 10:50h, Loznica

Zaista mi se dopada uporedna kombinacija izmedju Vaseg partnera i Vas. Smatgram da odgovarate jedno drugom, u vezi ima dosta ljubavi, a sama forma odnosa deluje vrlo stabilno. Ne znam zbog cega niste sigurni u to koliko je on za Vas dobar izbor kad mislim da ste se do sada vec uverili u njegova osecanja. Sudbinski ste povezani, a ovakva veza moze neograniceno dugo trajati. Uzivajte u narednom periodu jer u naredne dve godione vec imate naglasen aspekt braka.

astrolog Vera Jovanovic
                  kontakt telefon 0900/150-316 (sifra 31)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Žena
Poruke 278
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Apple 
Pomirlia sam se sa bivsim deckom. Dugo sam zelela to pomirenje ali se sad osecam jako prazno i nisam sigurna da li tu vezu stvarno zelim.
Zaljubila sam se u drugog i zelela bih da pokusamo, ali me trenutna veza strasno sputava.
On je sad mnogo bolji prema meni ali moja osecanja nisu ista, tj. nema vise ljubavi.
On u to ne veruje i kaze kako smo jedno za drugo.
Interesuje me da li ta veza ima buducnost, tj. da li ce se povratiti moja osecanja. Hvala mnogo.

Ja: 25. 11.1986 u 10.45 (Beograd)
On: 12. 12. 1982 u 09.45 (Salzburg)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 113 114 116 117 ... 126
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.111 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.