Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upitnik Evropske unije - kako bi vi odgovorili na pitanja?  (Pročitano 7176 puta)
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Jesam ja rekao da je nesto u tojoj prici netacno? Sve ja to znam ako ne bolje onda bar jednako kao ti....

Samo ne vidim svrhu da na SVAKOJ temi ide ista grupa ljudi i prica ISTE stvari non stop. Zar vi mislite da ce idiotima poput coveka koji se potpisuje kao klitoris to ikad uci u glavu? Zasto o tome pricate ovde kad to uopste nije tema? Koja je poenta te vase price uopste?
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.17
Na pitanje se odgovara jasno i precizno. Njih ne zanima demagogija kako LDP, tako ni SRS-a. Odgovor na pitanje treba da sadrzi ono sto smo mi konkretno uradili na polju hapsenja i osude ratnih zlocinaca. Moze da se doda da se nadamo da ce i druge drzave slediti nas primer.

Па ништа се не може урадити поводом хапшења лица која су починила злочин на територији државе
Србије јер је тужба против тих лица повучена ради евроинтеграција и ширења аналног отвора како би
се појединци лакше завукли у тој намјери.
Једна реченица и одговор какав бих ја напримјер дао,а судијама наредио (ил их послао на биро рада)
да тужбу у року 1 минута морају активирати како се гамад не би шетала Србијом.

Да те не цитирам:Поента је да са стоком не треба правити никакав савез ни политички нити војни.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Samo ne vidim svrhu da na SVAKOJ temi ide ista grupa ljudi i prica ISTE stvari non stop.
pa,sta da radim kada to ima veze i sa EU...
EU,NATO,Haski tribunal,ameri,ovaj,onaj...sve su to ista govna,samo s drugacijim zvanjima na kancelarijskim vratima...
Zar vi mislite da ce idiotima poput coveka koji se potpisuje kao klitoris to ikad uci u glavu?
e,za to si u pravu.zato i predlazem lock.
Zasto o tome pricate ovde kad to uopste nije tema? Koja je poenta te vase price uopste?
jeste tema.
poenta je da kada oni priznaju sve svoje zlocine,i izruce sve pocinioce istih,onda mogu nama da seru o nasim zlocinima.
ispade da je sva poenta i razlog postojanja Srbije i Srba i njene vojske traganje za Haskim beguncima i njihovim kazanjavanjem,dok drugi svetski zlocinci,deset puta gori i zlobniji,sada uzivaju zvanja predsednika,politicara,boraca za pravdu,biznismena,heroja...

pa,kao sto rekoh vec na jednoj temi-ko ih oce,neka ide pa nek ih trazi!
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 17:34:29 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Prvo: EU je mocnija od nas, cilj nase drzave je da udjemo u EU pa samim tim moramo da odgovaramo na njihova pitanja. Ako ne zelimo da odgovaramo na njihova pitanja necemo uci u EU. EU ne mora nama da se pravda jer se jaci nikad nije pravdao slabijem.

Drugo: tema nije o tome koliko su razni narodi pobili Srba nego je tema o tome sta mi treba da odgovorimo EU u slucaju da nam postavi ovo pitanje, a hoce.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
evo,ja sam vec obradio moj tekst da bude u cistom administrativnom stilu.mozda samo da ponegde dodam neki detalj,neku rec,i to je to.i tako bih im odgovorio.

a,inace,kao sto rece @emtpy cip,tema je cisto podsmevanje i pljuvanje po nasem narodu,tako da preldazem  

takvo pitanje ce EU da postavi i nemoj vise da se time bavimo, pitace i mnogo banalnija pitanja a ne ono sto je najvaznije pitanje danas u srbiji

sto se tice samog pitanja ti im moras nesto odgovoriti i cak mislim da to nece biti formulisano kao jedno pitanje nego da ce mnogo vise o tome da bude u samom upitniku
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ako ne zelimo da odgovaramo na njihova pitanja
mislis-da lazemo?
necemo uci u EU.
srce mi je prepuklo...

Drugo: tema nije o tome koliko su razni narodi pobili Srba nego je tema o tome sta mi treba da odgovorimo
evo,ovo...
Citat
odgovor:isto kako je reseno pitanje
ratnih zlocina,pljackanja i trovanja drugih nacija od strane zapadnih saveznika u drugom svetskom ratu,
ratnih zlocina amerikanaca u Koreji,
ratnih zlocina,genocida, i trovanja nacije u Vijetnamu od strane americkih trupa,
ratnih zlocina i pljacki u Panami od strane americkih trupa,
ratnih zlocina i pljacki u Zalivskom ratu od strane americkih trupa,
ratnih zlocina,pljackanja,trovanja i genocida nad Egipatskim narodom od strane Izraelske vojske tokom svih sukoba,
ratnih zlocina,pljackanja,trovanja i genocida nad Palestinskim narodom od strane Izraelske vojske u zadnjih 60 godina,
ratnih zlocina,genocida,pljacki i trovanja nacija u Jugoslovenskim ratovima od strane SFOR i americkih trupa,
ratnih zlocina,pljackanja i genocida nad ostatkom stanovnistva od strane  americkih placenika i cecenskih teorirsta u Ceceniji u toku Prvog Cecenskog rata,
ratnih zlocina,pljackanja i genocida nad ostatkom stanovnistva od strane americkih placenika i cecenskih teroista u toku Drugog Cecenskog rata,
ratnih zlocina NATO pakta tokom bombardovanja,genocida,pljackanja i trovanja drzave i nacije Srbije 99te,
ratnih zlocina,pljackanja i trovanja Irackog naroda od strane koalicije u "Operaciji Iracka Sloboda" 2003.-pa nadalje,
ratnih zlocina americkih placenika i Gruzijskih vojnika u Juznoj osetiji i Abhaziji,
ratnih zlocina i pljackanja naroda Afganistana od strane koalicije u "ratu protiv terora" 2001.-pa nadalje,itd,itd...
takvo pitanje ce EU da postavi i nemoj vise da se time bavimo, pitace i mnogo banalnija pitanja a ne ono sto je najvaznije pitanje danas u srbiji
neka postave sta oce.ta pitanja su,kao i sve tvoje teme,obicna sprdnja,pljuvanje i podsmevanje narodu,koje treba ignorisati ili,jos bolje,ukloniti.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 17:38:48 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
hkj ti nisi za ulazak u EU samim tim nemas sta da trazis na temi koja je posvecena odgovaranju na pitanja evropske unije u cilju pridruzivanja istoj. Rekao sam ti vec kada bude referendum glasaj NE ja cu glasati DA pa ako ima vise tvojih istomisljenika mozemo slobodno da im sve to sto si ti rekao saspemo u lice. Imajuci u vidu da je ogromna vecina populacije ZA EU moramo naci najbolji nacin da odgovirmo na pitanja pa makar to znacilo da lepo lazemo. Cilj opravdava sredstvo.
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Citat
neka postave sta oce.ta pitanja su,kao i sve tvoje teme,obicna sprdnja,pljuvanje i podsmevanje narodu,koje treba ignorisati ili,jos bolje,ukloniti.

dobro ti ih ignorisi i idi sa ove teme, nisi obavezan da budes ovde

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
hkj ti nisi za ulazak u EU samim tim nemas sta da trazis na temi koja je posvecena odgovaranju na pitanja evropske unije u cilju pridruzivanja istoj.
ja nisam ni za sta.jer,i ovako,i onako-mi smo najebali.ko sto i u domacoj politici nisam ni za koga.jer,niko nista ne vredi,a u bilo kom slucaju,narod je taj koji ce da najebe.
ovde je potpuno isto.tako da nemam jasan stav o tome,jos.sto ne znaci da tolerisem njihovo izdrkavanje i otvoreno podsmevanje.
Citat
Imajuci u vidu da je ogromna vecina populacije ZA EU moramo naci najbolji nacin da odgovirmo na pitanja pa makar to znacilo da lepo lazemo. Cilj opravdava sredstvo.
nek se obrate ovom coveku

on ce im najbolje ukazati na sta da obratite paznju,sta da ubace,sta da izbace,kolko cvetica da stave,i slicno...

dobro ti ih ignorisi i idi sa ove teme, nisi obavezan da budes ovde
ili ti otidi sa foruma sa kog te ionako banuju vec 3 puta...
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 17:50:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Covece procitaj ponovo to sto pises i videces i sam koliko je nebulozno Smile Ja ne mislim da smo najebali u svakom slucaju, ja zelim da pokusam da napravim nesto i mislim da mozemo da idemo napred. To sto ti radis je najlakse podsmevas se svemu i svacemu a nemas odgovor na bilo koje pitanje Smile Ne ulazimo mi u EU zato sto nas tamo svi vole i zato sto su nam ceo zivot pomagali nego zato sto ce nam tamo mozda biti bolje.

Zasto bi mi dozvolili tom pokusaju coveka da on odgovara na pitanja kad moze neki normalan covek ili zasto bi dopustili nekom smrdikalu kad moze neki normalan covek?

Citat
ja nisam ni za sta.jer,i ovako,i onako-mi smo najebali.
jel shvatas koliko ovo glupo zvuci Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.054 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.