Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upitnik Evropske unije - kako bi vi odgovorili na pitanja?  (Pročitano 7175 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
А замисли да је тако срочено питање Smile Клићо бре па није ти то кафана да причаш о ратовима деведесетих, већ ЕУ и тамо неке иституције где се евентуално расправља о ратовима у периоду од 1990. до 2000. године Smile

a ti znas kako je sroceno pitanje? uostalom - jesi li ti normalan? pa nisam ja sluzbenik EU pa da formulisem pitanja onako kako to oni rade. Na kraju krajeva za razliku od tebe ne volim strogo birokratski recnik  Smile

Па ја мислио ти нешто од тих институција износиш, кад оно отворио фегет прчварник да провоцира нормалан народ..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
dobro ali odgovor na to pitanje ne podrazumeva samo nas odnos prema haskom sudu, pitanje se odnosi i na procese u samoj zemlji

pa isto to samo preformulisano. Odlucno smo sproveli procese protiv svih optuzenih za zlocine za koje smo mogli naci dokaze da su te zlocine i izvrsili.
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
Nokia 
Citat
Kako je reseno pitanje zlocina koji su izvrseni tokom ratova devedesetih u vasoj zemlji?
док год се Србијом шетају тачијеви,харадинаји,осрићи,дудаковићи,васиљевићи,браћа мазреку,фљора бровина,ганић,главаш,парага,норац...НИКАКО!!!! Smile
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol
Poruke 3133
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mogu da zamislim sluzbenika EU kojem na onako postavljeno pitanje stize sledeci odgovor:

У Првом светском рату Срби десетковани:
25% Срба убијено!
У Другом светском рату Срби десетковани:
1,706.000 Срба убијено!
Због чега су то Срби побијени?
 Smile

pri tom @yetyou takvo pitanje ce sigurno biti postavljeno, mogli bi da pogledamo upitnik koji je poslat hrvatskoj, verujem da tamo tih pitanja ima

@emptyclip
Citat
Па ја мислио ти нешто од тих институција износиш, кад оно отворио фегет прчварник да провоцира нормалан народ..

pa ta pitanja nisu jos ni poslata nama, tako da niko ne zna kakva su ona, ali je sigurno da ce ta pitanja biti postavljena - to je sasvim izvesno tako da tema nikako nije provociranje odnosno provociranje je isto kao i kada bi provociranje bilo pitanje: imate li ustavni sud ili kako je zasticena zivotna sredina?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
 У Првом светском рату Срби десетковани:

25% Срба убијено!

У Другом светском рату Срби десетковани:

1,706.000 Срба убијено!

Због чега су то Срби побијени?
u pravom duhu svetkih boraca za pravdu,slobodu,demokratiju,i mir,rekli bi ti ili "kolateralna steta,i cena koja se mora platiti",ili "radi (dobre stare) stabilnosti regiona"
uostalom,ne moras njihda pitas da dobijes takav odgovor.pitaj @klikija,on ce ti isto odrecitovati.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Na pitanje se odgovara jasno i precizno. Njih ne zanima demagogija kako LDP, tako ni SRS-a. Odgovor na pitanje treba da sadrzi ono sto smo mi konkretno uradili na polju hapsenja i osude ratnih zlocinaca. Moze da se doda da se nadamo da ce i druge drzave slediti nas primer.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 17:19:50 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Na pitanje se odgovara jasno i precizno. Njih ne zanima demagogija kako LDP, tako ni SRS-a. Odgovor na pitanje treba da sadrzi ono sto smo mi konkretno uradili na polju hapsenja i osude ratnih zlocinaca. Moze da se doda da se nadamo da ce i druge drzave slediti nas primer.
evo,ja sam vec obradio moj tekst da bude u cistom administrativnom stilu.mozda samo da ponegde dodam neki detalj,neku rec,i to je to.i tako bih im odgovorio.

a,inace,kao sto rece @emtpy cip,tema je cisto podsmevanje i pljuvanje po nasem narodu,tako da preldazem 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
hkj kada budu referendum za ulazak u EU ti glasaj protiv. Stvarno ne vidim smisao o tome da jedna te ista grupa ljudi ide od teme do teme i serenda iste stvari? Smile
IP sačuvana
social share
Que me gusta lo mejor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
Citat
Kako je reseno pitanje zlocina koji su izvrseni tokom ratova devedesetih u vasoj zemlji?

одговор:
веома ефикасно

пример:погледати под "успављивање адема јашарија и дератизација доњег преказа"  Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
hkj kada budu referendum za ulazak u EU ti glasaj protiv. Stvarno ne vidim smisao o tome da jedna te ista grupa ljudi ide od teme do teme i serenda iste stvari? Smile
a sta to sto sam ja naveo nije tacno?  Smile
i koja je tvoja poenta,da Eu nema veze sa NATOom i da americki,NATO i slicni zlocinci nisu u "istoj klasi" kao nasi,sta...?
sta,zlocini koje cine EU i NATO se ne racunaju,sta...?a samo oni koje su pocinili Srbi,ti se racunaju?

ma,daj,bre,ne tupi,molim te...  Smile razmisljanje ko u amerikanca.crno-belo.
« Poslednja izmena: 31. Jan 2010, 17:26:20 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 5
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.