Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:46:32
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Upis u srednje skole 2013.  (Pročitano 25603 puta)
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
А и ти што су ишли на приватне часове за пријемни ишли су и на приватне часове за редовну математику...
Само не схватам ако су 5,6,7,8 разред ишли на приватне часове, шта ће им и за пријемни када је то иста тематика...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Legenda foruma

"I'm not always right, but I'm never wrong"

Zodijak
Pol
Poruke 49711
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
Matis se ne uci.

Lazo bwe, kako sad ovo?

Uci se i vezba do duboko u noc  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Ја сам ишла на приватне часове зато што сам хтела да имам неке пристојне оцене из предмета које сам мрзела или су професори били лоши. Не разумем што је то лоше, приватни часови су супер. За завршни се све мање иде на приватне часове. Ја сам нпр. ове године спремала само једно дете, а увек их имам по петоро, шесторо, пошто више не стижем. Дакле, и то масовно срање о томе како професори профитирају приватно, а у школи децу ништа не уче, ми иде на живце. Онај који уме, он ће то урадити и у школи, али ће му свакако боље бити кући, јер му нико неће скидати гаће на часу, и псовати га, док он предаје.
IP sačuvana
social share
Ako ništa ne tražiš, ono što ne tražiš, naći će tebe.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 6000
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 21.0
Postoje losi profesori, lenji profesori, profesori kojima je predavanje u skoli hobi, ali...
I dalje tvrdim da su privatni casovi u osnovnoj skoli posast modernog doba koja je uzela nenormalno maha.
Postoje deca kojima trebaju dodatni casovi, ali 90% dece nece samo da uci, a roditelji "nemaju vremena" i onda im je najlakse da bacaju pare na profesore.
IP sačuvana
social share
Čović: "Košarkaški klub Crvena zvezda Beograd, odnosno Telekom i tako dalje..."
 Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

42

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26656
Zastava Restoran na kraju vaseljene
OS
Windows
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Nokia 6630, valjda
Chek bre, kako smo od toga da nas zahebavaju doshlo do toga da ako mu je kad je idijot i slao dete na privatne chasove...

Elem, kod mene u tehnichkoj je bilo normalno da profesor koji te obori te i sprema...
Eto tako, jedan profesor koji je predavao elektroniku i elektrichna merenja na kraju godine pri zakljuchivanju ocena dodje do toga da te lepo pita: shta hocesh da polazesh? Nije pitanje da li imash trojku ili chetvorku, pitanje je shta hocesh da polazesh, odmah zatim ti je javna tajna da ga sretnesh kasnije u gradu dok sheta dzukele i onako kao sluchajno pitash da li bi te spremao... zapravo nisi ni morao da dolazish, donesesh mu sto maraka i vozi...
IP sačuvana
social share
“The mind commands the body and it obeys. The mind orders itself and meets resistance.”
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Идиота има у свакој професији, дапаче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

I have a joke. Women's rights.

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 31126
Zastava Harare
OS
Windows XP
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Samsung GT-S7580
Matis se ne uci.

Lazo bwe, kako sad ovo?

Uci se i vezba do duboko u noc  Smile

Pa, lepo rece, sve je to vezba. Treba skapirati seme u zadacima, koje postoje, a nije ih lako provaliti dok ti neko ne pokaze kako. Skoro nema tu nista teoretski da se uci.

Ne vidim nista lose u prviatnim casovima. Niti da na privatne idu samo razmazena deca, ja sam isao takodje iz matisa i lepo sam prosao. Sa celih dvadeset, al'  necu sad da se hvalim.  Smile

I da Milane, znas sta je lenjost? Kad nekome trebaju privatni casovi iz geosa, e to je lenjost. Ovo je samo vazbanje.  Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 18:49:46 od Lazar Milic Milic »
IP sačuvana
social share
E ovaj svet je otiso u kurac cim Lazu pitaju kakva je serija  Smile
Pogledaj profil WWW Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 12623
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 28.0.1500.52
Ономе коме треба више да сконта иде на приватне онај коме добро иде не требају и готово...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
CQ Moderator
Jet set burekdzija

Ja sam zvezde.

Zodijak Scorpio
Pol Žena
Poruke 5594
Zastava ...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.116
mob
Qtek 666
Не дадох мишљење на генијално решење. Да ми је знати што су деца опет полагала математику и што су поништили регуларан тест, ... Боље је било да су поновили тест из српског, као из математике, али и ово је донекле прихватљиво решење, тј. боље од оног кад су хтели да оставе резултате оба теста. Сад смена министра, ако већ неће да да оставку, па онда свих који су састављали и штампали тестове. Или, укинути цело министарство које иначе годинама ничему не служи, осим да се бламира.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Ja sam na casove iz matisa isao preko 2 godine skoro konstantno Smile Sedmi i osmi razred su u pitanju Smile
« Poslednja izmena: 24. Jun 2013, 18:59:07 od Orfanelin »
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 44
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 29. Sep 2025, 15:46:32
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.095 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.