Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 09:38:43
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: update - windows 7  (Pročitano 1705 puta)
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Imas ovde uputstvo.
http://forum.burek.com/windows-7-instalacija-t516820.html

Jedino posle za drajvere da vidis. mozda imas na disku vec za 7-icu ili Vistu. Ako nemas, skini prvo sa net-a, baci na d particiju pa onda reinstaliraj.

prvo srecna nova godina svima na forumu !!!da ste mi zivi i zdravi i da vas kompjuteri slusaju !!! Smiley))
odlucio sam da reinstaliram windows i skinuo sam ovaj file da proucim kako to da odradim , ALI ne uspjevam da otvorim ovaj file ! extraktuje ga i pojavi se samo jedan file sa "slikom" ! nije text ! kada kliknem na sliku ne otvori je ! pise da neki photo viewer nije u mogucnosti da otvori sliku ili je u pitanju to jer nemam poslednji update tog programa(photo viewer-a)! ! ! znate da je ova tema sa naslovom UPDATE win 7 i da imam problema sa update-om ! ako je neko u situaciji da mi postavi text,video ili neki link gde mogu direktno uci da bih izucio reinstaliranje windows-a , bio bih mnogo zahvalan !
ps. - treba mi nesto detaljno jer  bas nista ne znam sto se tice instaliranja ili reinstaliranja ! kod mene postoji samo jedna particija C i na njoj se sve nalazi ! kako da napravim tu drugu particiju koja se nece izbrisati kada reinstaliram windows ? kako da dodjem do najbitnijih driver- zvuk , video itd... dali mogu vec sa postojeceg windowsa da prebacim drivere u tu drugu particiju ? - ako ne mogu neka mi neko napise direktan sajt gde mogu da skinem drivere za win 7 ! uhhhhh sta jos ... ! dali mogu slike i muziku i bitne fajlove prebaciti na tu novu particiju? ne bih zelio da mi se to izbrise !!! jos nesto bitno da vas pitam! - narode ja nisam dobio nikakav disk za ovaj kompjuter ! kad sam kupio i ukljucio sve se samo instaliralo"ja sam samo klikao da zavrsi instalaciju" !!! jedino sta sam dobio - to je nalepnica na komp-u na kojoj stoji serial broj za windows koji sam ukucao kada je u instalaciji trazeno ! moje pitanje je sada dali sam ja uopste u mogucnosti da reinstaliram windows ,jer nemam disk, uopste? oprostite na ovolikim pitanjima,ali se nadam da ce neko biti u mogucnosti da cita redom moja pitanja i da odgovara na njih! - meni ce biti lakse da se snadjem ako neko bude odgovorio na ova sva pitanja !
Malo je reci hvala za ovo !! ali opet hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 9.0.1
па то ти обичан пдф фајл Smile 
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Instaliraj PDF reader. Mozes Adobe Reader ili Foxit reader npr.

Sto se instalacije tice, ne bi trebalo sam to da radis. S' obzirom na brojna pocetnicka pitanja, nikako ne preporucujem.
« Poslednja izmena: 01. Jan 2012, 14:52:34 od savage »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
vi sve nesto na brzaka ljudi !!!!! razumijem ja da je ovo obican pdf - file !!! pa zadnje 1 godinu ih otvaram !!! ali preko ovog ZÏP file-a ne mogu da otvorim !!!!!
za instalaciju mislim da je ovaj momak u pravu ! ne bih trebao sam da zavrsavam to ! ali !!!! prijatelju ja sam na zapadu i ovde kosta mnogo servis za kompjutere!!!!
volio bih da sam to odradim ! opet trazim pomoc ovde ! nebih se uclanio-registrovao da mi ne treba pomoc !!!!
ako neko imaodgovore na ova pitanja gore navedena neka ih postavi !
hvala i sretna N.G. !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1718
Zastava Vršac
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50
mob
HTC Sensation
Evo ja sam sada skinuo to uputstvo i radi uredno sve. Radi se o rar arhivi. Moguce da ti se nije dobro ni skinula. Pokusaj ponovo da je downloadujes, skini novi Winrar program i pokusaj onda da raspakujes. Koliko vidim tamo je detaljno opisana procedura instalacije.
Pokusaj opet da skines i otvoris. Ili, evo i ovako Smiley
Prelistaj, pa ako imas jos pitanja, javi se.

EDIT:
Sada citam redom tvoj prvi post... PDF nije tekstualni dokument, niti slika. Znaci taj photo viewer ti nije od pomoci. Moras da skines PDF reader. Postavio sam ti dva najbolja, rekao bih. Posto si vec raspakovao rar, mislim da ti je download protekao ok. Oba ona readera su freeware, samo skini bilo koji i instaliraj, i moci ces da otvoris uputstvo. Nisam ga citao i ne znam sta tamo pise, ali cu ti ja dati neke svoje odgovore na neka od pitanja...

1) Jako je lose da imas samo jednu particiju. Sada, kada si vec u toj situaciji, imas dve opcije. a) da sacuvas podatke na DVD-e, da pozajmis HDD od nekoga, mozda neki veci USB flash drive, ako imas brz net mozda da stavis negde na net... b) da pokusas programom da napravis dve particije od jedne. Ova operacija traje i vrlo je nezgodna ako ti se komp restartuje prilikom njenog rada. Znaci ne postoji 100% siguran program za ovo. Ne kazem da ce ti se nesto lose dogoditi, ali kazem da bi moglo... Ako zelis da pokusas, ovaj program ti je ok. Mali je i free... http://www.partition-tool.com/download.htm. U zavisnosti od toga koliki ti je HDD (mada zavisi dosta i od namene), bilo bi dobro da napravis C mozda oko 50 GB, a ostatak D (moze biti i E, G, H...). Kada se particionisanje zavrsi, vratis se u Win i prebacis na D sta ti je potrebno da sacuvas. Mozda ce biti potrebno da formatiras particiju pre upotrebe. Ako je potrebno, sam ce ti se wizard pokrenuti.

Windows 7 ima dobro implementiran Windows update. Kroz njega ces dobiti verovatno vecinu potrebnih drajvera. Inace, ako ne dobijes, drajvera se skidaju sa sajtova proizvodjaca. Proizvodjac maticne ti pribavlja drajvere za chipset, zvuk (ako je integrisana zvucna), mreznu (ako je integrisana), grafiku (ako je integrisana)... Ako imas diskretnu grafiku, drajver skidas sa sajtova nVidie ili AMD/Ati.

Ne mozes bez diska da instaliras. Ne znam mozes li skinuti iso image odavde, pa narezati. Ako ne moze, skines sa thepiratebay.org i instaliras. Posto imas licencu, to se ne racuna kao piraterija. Samo ne smes da instaliras bolji (npr. Ultimate) ako imas licencu za home. Onda je protivzakonito.
« Poslednja izmena: 01. Jan 2012, 18:31:32 od savage »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 14
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
ne znam sta da vam napisem ! Ojoooooojjjjjjjjj       hmmmmmm ! uglavnom ja sam presrecan !!!
moj problem je rjesen na potpuno neocekivan nacin!!!!!!!!!!!!!!!!

meni je mnogo,mnogo glupo i stvarno ne znam kako da opisem sve ovo sto se desavalo kod mene zadnje 2 dana ! ali rekao sam da cu da vam se javim kada budem sredio moj problem sa brzinom i update kod mog kompjutera !

kako da pocnem ! brbrbrrbrbb.................itd !

Sve sto sam vam pisao tako se kod mene desavalo na kompjuteru !!!!

Zelio bih da zapamtite dobro ovo desavanje kao moguci problem za slicne stvari !!! - vi ste doktori(hirurzi) i to morate da imate u vidu !!

a sada ono glavno !!!

hmmmm : ljudi moji - juce sam ostao bez interneta totalno ! i pozvao sam agenciju i pricao sa operatorom dugo ! operator je uz razgovor provjeravao moj modem ili router ! kada je zavrsio provjeru samo mi je rekao da ce da posalje tehnicara kod mene da to sredi ! ja sam i onako vec popizde... zbog brzine kompa i pogotovo jer sam izgubio internet !
posle 40-ak minuta je stigao tehnicar! lepo!
momak je radio neke djavole na njegovom malom kompjuteru (lap-top-u) i nakon nekoliko minuta mi je rekao da je modem u nekom kvaru-problemu! i otisao je do svog kombija i doneo novi modem-router ! skinuo je stari,stavio novi(noviji model) i onda je trebalo skoro 30 minuta da se instalira taj novi modem ! kako je taj modem-router instaliran od juce u 16h ja vise nikakvih problema nemam sa brzinom moga kompjutera !!!!!! ja stvarno ne znam sta da vam vise kazem !! Uspjeo sam da updejtujem moj komp od juce! brzina kompa nikako nije padala !
ja stvarno ne znam sta da vam vise objasnim i sta da vam pisem ! to se desilo da je modem u pitanju bio ! to je pravilo moj problem ! ZASTo ili KAKO stvarno ne znam  i  ne razumijem ! vidjeli ste odavno da ne znam nesto oko ovih stvari ! ako nesto nekoga interesuje u vezi ovih desavanja mogu da pisem, ali sve ce biti napisano mnogo prosto jer ja ne znam nista strasno-mnogo oko kompjutera!!! znam neke normalne stvari! - normalne stvari za normalan narod! - za vas su mozda normalne stvari da se zna mnogo toga,ali vi ste hirurzi i nemojte ocekivati da standardan narod zna hmmmm vise stvari od mene! to je to od mene za sada ! obicicu vas i kasnije ako neko ostavi komentar na ovaj moj text ! ako ne onda za neki dan ce sigurno neko imati nesto da prokomentarise.
hvala vam nenormalno na svakoj pomoci ! i znajte da ste vi hirurzi a ne doktori !
ako se ne cujemo do bozica - zelim svima sretan badnji dan,vece i sretan bozic ! a do nase nove godine cemo se cuti sigurno ! sve najbolje !
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

necu da ti kazem, chelavi...

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 22022
Zastava La45.2590  Lo19.8330
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 10.0
mob
Apple iPhone 12, S21
Svaka cast  Smile

Sretni praznici  Smile

[lock]
IP sačuvana
social share
- A robot may not injure a human being or, through inaction, allow a human being to come to harm
- A robot must obey the orders given to it by human beings, except where such orders would conflict with the First Law
- A robot must protect its own existence as long as such protection does not conflict with the First or Second Laws
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 25. Avg 2025, 09:38:43
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.041 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.