Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 21:07:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Uniforme za đake prvake  (Pročitano 9563 puta)
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Ko tebe kamenom, ti njega hlebom... starim 15 dana

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
Citat
Koliko ja vidim... razlicitost u skolama je samo dovela do opsteg raspada sistema i moralnog posrnuca...

Ok, iznela si tvrdnju... sad je obrazlozi/dokazi?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
i u SAD privatne shkole itekako imaju uniforme , kod ponashanja i sl "srednjevekovne" gluposti ,a liberalizam je najjachi u geto shkolama gde se uchenici ponashaju po modelu crnachkih gangstera i ne znaju da  pomnoze dva broja  Smile Smile ....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
I ta razlicitost ce se zaustaviti uniformama????
 Smile  Ko god je dosao do tog zakljucka je stvarno genije

Ne sumnjam da su Britanci u velikoj zabludi...
Ali.. vazno je da ti kazes da je narod koji je stvorio imepriju nad kojom sunce nikad ne zalazi - glupi...  Smile

Citat
Koliko ja vidim... razlicitost u skolama je samo dovela do opsteg raspada sistema i moralnog posrnuca...

Ti kazes da odevanje ne utice na ponasanje, ja kazem da utice... Smiley
Upravo se imovinske razlike te koje cine da siromasniji pokusavaju da imitiraju bogatije, a bogatiji se gade i ponizavaju siromasnije... E, a onda imas klince koji u os krecu sa prostitucijom i fiksanjem, jer pobogu... ako imaju za Air Max 2, imaju za dzoint ili crtu... Smiley

S druge strane, imamo i normalne direktore koji upadaju na cas i traze od devojcica od 12-13 godina da dizu ruke u vazduh... kojoj se vidi pupak, kuci na presvlacenje...
Mozda takav stav ne ostavlja mesto za upravo ono moralno posrnuce i klinke koje dolaze u skolu obucene kao kurve, a klinci sa 5-6 kajli (hint: youtube - napoleon)...  Smile

I na kraju..ja razumem vas otpor jer ne znate kako je to biti pionir... ili izvidjac... ili ucestvovati u bilo kakvim kolektivnim akcijama... to je tako glupo...  Smile
« Poslednja izmena: 12. Maj 2009, 22:08:51 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64

Dal ce se zaustaviti razlicitost, nece...ali barem necemo gledati grand paradu po skoloma!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Gom Džabar

Zodijak Cancer
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
 Smile  Ko god je dosao do tog zakljucka je stvarno genije

Dal ce se zaustaviti razlicitost, nece...ali barem necemo gledati grand paradu po skoloma!
Ja mislim da ce grand parada da se nastavi i sa uniformama.  A kako to znam? Jer sam bio ovde u  USA u jednoj takvoj skoli, i bez obzira na to da li imaju uniformu ili nemaju, postoji dupli standard i isto ponasanje.  Suknja ce biti uvek povucena vise, grudi se biti izrazenije sa ili bez uniforme.
Ali.. vazno je da ti kazes da je narod koji je stvorio imepriju nad kojom sunce nikad ne zalazi - glupi... 

Ako su nesto uradili u proslosti ne znaci da drzi vodu u danasnjosti, opet cinis logicku gresku
Drugo jedna odluka ne moze da se meri sa celokupnim ishodom stvari.  Svako od nas je uradio neku glupost, da li nas to cini idiotom?  Ne cini nas, dakle opet druga greska u logici.

Trece ucestvovanje u akcijama moze i ne mora biti glupo, zavisno od toga sta se radi.  U ovom slucaju ja mogu da izjavim da je totalno naivno.  Da bicu sa njih 50 koji ne razgovaraju samnom i koji smatraju da nisam sa njima u rangu, i pokusacemo da napravimo nesto.  To je iluzija na neki mir i zajednistvo koje ne postoji.

IP sačuvana
social share
Србочетничко комунистички фашиста.

Koљем по кућамa.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One

Ali.. vazno je da ti kazes da je narod koji je stvorio imepriju nad kojom sunce nikad ne zalazi - glupi...  Smile

Citat

Ti kazes da odevanje ne utice na ponasanje, ja kazem da utice... Smiley
Upravo se imovinske razlike te koje cine da siromasniji pokusavaju da imitiraju bogatije, a bogatiji se gade i ponizavaju siromasnije... E, a onda imas klince koji u os krecu sa prostitucijom i fiksanjem, jer pobogu... ako imaju za Air Max 2, imaju za dzoint ili crtu... Smiley

S druge strane, imamo i normalne direktore koji upadaju na cas i traze od devojcica od 12-13 godina da dizu ruke u vazduh... kojoj se vidi pupak, kuci na presvlacenje...
Mozda takav stav ne ostavlja mesto za upravo ono moralno posrnuce i klinke koje dolaze u skolu obucene kao kurve, a klinci sa 5-6 kajli (hint: youtube - napoleon)...  Smile

I na kraju..ja razumem vas otpor jer ne znate kako je to biti pionir... ili izvidjac... ili ucestvovati u bilo kakvim kolektivnim akcijama... to je tako glupo...  Smile

Za druge ne znam, moj otpor ne razumes. Bio i pionir (jbg, nisam ja kriv  Smile) i ucestvovao u kolektivnim akcijama... nema potrebe za osudama  Smile

Mi ovde pricamo o maloumnom nacinu oblacanja od devedesetih pa nadalje i roditeljima nesposobnim da vaspitaju svoju decu, ili normalnom oblacenju u skladu sa nekim pravilima a da to nisu uniforme? Rekoh, jedno je tvrdnja, drugo je dokazivanje istog.

I za kraj, razlog mog otpora je sasvim jednostavan - ja sam jedan teski individualista koji ne daje ni pet para na tudje zivote (ne u smislu nepostovanja zivota, vec nacina kakav ko zivot vodi) i niti se sazaljevan na "jadne" ljude koji nemaju nista, niti zavidim ili mrzim "trule burzuje". Na te stvari sam totalno bezosecajan i stvarno me ne zanima kako ce se neko osecati... a pritom, ako ima roditelje koji ce ga pravilno vaspitati ni njemu nece biti bitno... tu i jeste problem, u obrazovanju i vaspitanju a ne u floskulama da neki jadnicak postaje los djak ili kriminalac, ili devojka nemoralna drolja zato sto nije imala para za garderobu... takvi ce postati to i kad izadju iz uniformi.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
[
I za kraj, razlog mog otpora je sasvim jednostavan - ja sam jedan teski individualista koji ne daje ni pet para na tudje zivote

nisi ti individualista nego egoista - klasichna boljka savremenog judeo-liberalnog drushtva  Smile . razlika je mala ali znachajna : ti bi hteo da koristish prednosti drushtva - ali ne bi nishta da mu dash  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Apple 15
Meni se cini da je insistiranje na individualnosti samo posledica straha od ne-individualnosti...
Do sada... sve osobe koje su se upinjale da budu drugacije nisu imale to i da potkrepe...

S druge strane, ako nista drugo... ovo je jeftino za roditelje... ne moraju da spiskaju citavo bogatstvo na garderobu... dve kosulje, dva duksa, dva para pantalona, jedne patike i cipele... ajd' zdravo...

Problem sa Srbijom, generalno, je sto mi mislimo da mozemo da izmislimo toplu vodu i da je sistem koji funkcionise u svim drugim zemljama truo...
E, pa nije...

Citat
takvi ce postati to i kad izadju iz uniformi.

Iskreno, ja mislim da ti nista nisi pokupio od pionira... Wink
« Poslednja izmena: 12. Maj 2009, 22:28:06 od Anea »
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Citat
i u SAD privatne shkole itekako imaju uniforme , kod ponashanja i sl "srednjevekovne" gluposti ,a liberalizam je najjachi u geto shkolama gde se uchenici ponashaju po modelu crnachkih gangstera i ne znaju da  pomnoze dva broja  

Sam tvrdiš da postoje razlike među ljudima, pa je logično da su i škole različite.  Smile

Mnoge od tih privatnih škola su besplatne, samo je disciplina stroga, koje dete pravi sranja leti iz škole "Mi se nadamo da će vaše dete naći školu u kojoj će na času moći da puši i priča preko mobilnog"
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 36573
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Safari 3.0
mob
HTC One
[
I za kraj, razlog mog otpora je sasvim jednostavan - ja sam jedan teski individualista koji ne daje ni pet para na tudje zivote

nisi ti individualista nego egoista - klasichna boljka savremenog judeo-liberalnog drushtva  Smile . razlika je mala ali znachajna : ti bi hteo da koristish prednosti drushtva - ali ne bi nishta da mu dash  Smile .

Jok, ja bi da koristim svoje sposobnosti da stvorim sve sto mogu... i sto bih ista davao drustvu? Placam li porez? Placam. Poboljsavam li ekonomiju svaki put kad ostavim pare negde? Poboljsavam. Jesam odsluzio vojsku? Jesam. Sta vise drustvo ima da trazi od mene, na osnovu cega, sta mi je dalo?

I nisam egoista vec individualista, lepo rekoh, razlika je velika.  Smile

Citat
Iskreno, ja mislim da ti nista nisi pokupio od pionira...

Srecom  Smile

Inace, dozivljavati individualnost kao posebnost je pogresno, nisu isti termini. Na osnovu cega tvrdis da neko je je individualac zeli da je ustvari drugaciji/posebniji od svih? Ne slazem se sa ovom tvrdnjom, osim ako ja nemam drugaciji dozivljaj pojma individualnost.

« Poslednja izmena: 12. Maj 2009, 22:40:14 od Coolrunner »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 02. Avg 2025, 21:07:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.