Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 01:22:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
- Pre postavljanja pitanja, pročitajte "Najčešća pitanja korisnika" i ConQUIZtador Help!
- Prijave nedoličnog ponašanja igrača možete obavljati na način opisan ovde. Samo i jedino tako.
- Pregledajte forum, pročitajte top teme i tek nakon toga, ukoliko ne pronađete traženo - otvorite novu temu.
- Pročitajte pravilnik foruma, jer svaka kuća ima kućni red, a grubi prekršaji se ne tolerišu.
Idi dole
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Unazadjuje igru!  (Pročitano 5353 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 10.63
mob
Apple iPhone 6s
Bas tako...
Em je limitirano, em je skupo i svakako ne moze da se koristi non stop...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Mozda uopste nije losa ideja da pomoci budu skuplje.Zar ta opcija nije uvedena kasnije?Ne znam mnogo u vezi programiranja,pa pitam. Sto se tice strateskih pomoci ok, ali evo primer u prosecnoj partiji sa negde ukupno 16 pitanaja sa upotrebljenih 4 pomoci na odgovore to je tacno 25% od ukupnog broja pitanaja,sto uopste nije malo.Najbolje da se stavi na glasanje,pa nek vecina odluci.E sad ako ne moze nista da se menja OK,ovo je samo predlog...
« Poslednja izmena: 02. Mar 2011, 16:43:15 od bonnyy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.80
mob
Apple iPhone 6s
Ta opcija jeste uvedena kasnije, ali je uvedena svuda, nije bila nesto sto je "fakultativno".

Da bi neko mogao da odigra igru sa 4 pomoci, mora odigrati 4 ili vise igara bez pomoci...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
ali evo primer u prosecnoj partiji sa negde ukupno 16 pitanaja sa upotrebljenih 4 pomoci na odgovore to je tacno 25% od ukupnog broja pitanaja,sto uopste nije malo.
Pa ne bas svih 25%, srednja i okvirno ipak malo odstupaju od tacnog odgovora, a pola-pola - i kad se skrati na 2 odgovora opet neko moze da promasi, a sta tek reci za glas naroda, nije uvek u pravu.
I prosecna partija mozda ima 18 ili 20 odgovora, jer nekad ako je tesna borba moze biti i 27-28 odgovorenih pitanja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Pa ne bas svih 25%, srednja i okvirno ipak malo odstupaju od tacnog odgovora, a pola-pola - i kad se skrati na 2 odgovora opet neko moze da promasi, a sta tek reci za glas naroda, nije uvek u pravu.I prosecna partija mozda ima 18 ili 20 odgovora, jer nekad ako je tesna borba moze biti i 27-28 odgovorenih pitanja.

Propustih,pa da odgovorim sad.Ok,to je tvoja racunica.U mom slucaju-16 odgovora za prosecnu partiju,posto ne racunam prva 4 pitanaja prilikom osvajanja teritorija.Koliko znam i ta pitanja pripadaju ukupnom broju pitanja na kraju partije,ako gresim slobodno me ispravi.Valjad se pomoc cuva za pri kraj partije,ali dobro to je vec strategija kad i u kom trenutku da se pomoc upotrebi.Tako da je mozda vise od tih 25% pomoci na odgovore,posmatrano na ovaj moj naci,ako se pametno koristi,pa na koliko pitanja u partiji je potrebna pomoc,da li je iskoriscena u pravom trenutku itd..I pomoc je pomoc,srednja i okvirna za brzinu,pola-pola kad se dvoumis,jedino glas naroda ume da bude problematican.

Ta opcija jeste uvedena kasnije, ali je uvedena svuda, nije bila nesto sto je "fakultativno".

Da bi neko mogao da odigra igru sa 4 pomoci, mora odigrati 4 ili vise igara bez pomoci...

Sad kada je omogucena kupovina zlata, pomoc jos vise dolazi do izrzaja.Nekad se nema,nekad se cuva pa se ne iskoristi.Naravno ti si odgovorio pre nego sto je uvedena ova mogucnost.I svako ima pravo svoje misljenje,gde ne mislim da je moje bolje od tvog,samo ga iznosim.Pitanje je pre svega da li moze da se menja cena pomci? Ako ne moze, lepo se kaze.Ne i tacka, i nema sta vise da se prica o tome.E sad ako moze,to je druga stvar.
« Poslednja izmena: 04. Mar 2011, 15:59:38 od bonnyy »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
U mom slucaju-16 odgovora za prosecnu partiju,posto ne racunam prva 4 pitanaja prilikom osvajanja teritorija.Koliko znam i ta pitanja pripadaju ukupnom broju pitanja na kraju partije,ako gresim slobodno me ispravi.Valjad se pomoc cuva za pri kraj partije,ali dobro to je vec strategija kad i u kom trenutku da se pomoc upotrebi.
Ja racunam i prva 4. Svakako pripadaju ukupnom broju pitanja. Tacno, to zavisi od strategije igraca. Po meni zavisi koja pitanja dolaze. Ako je nesto tesko, ako mogu da promasim za nekoliko hiljada ili stotina, normalno da cu je iskoristiti, makar to bilo prvo pitanje u partiji. Sta vredi cuvati za kraj, davati extra odgovore, ako je bila jedna kardinalna greska sve ono dobro pada u vodu.
I otvaranje je dosta bitno. Bitno je ograditi se, to je moje misljenje.

Sad kada je omogucena kupovina zlata, pomoc jos vise dolazi do izrazaja.
Sigurno nije svako u prilici da kupi zlato. Oni koji nisu, ipak mogu da imaju zlato igrajuci prijateljske, pa mogu biti u istoj poziciji. Isti broj pomoci ima svaki igrac, po jednu u svakoj partiji. Ko nema zlata - sam je kriv, mislim to je do njegove strategije. Moze se igrati i bez zlata, ali ce svakako PO biti za oko 2-3% slabiji.
Nisi mene pitao, ali ako smem da kazem, sasvim je dobro rasporedjena cena zlata i dobijanje zlata po partiji. Mislim da se u svim zemljama isto dobija i isto pomoci kostaju, tako da izgleda nema menjanja i mislim da nema ni potrebe, a svakako svi bi bili srecniji da pomoci manje kostaju... ili da nas caste po 100 000 mesecno, lupam. Smiley
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Sta mi gledas profil? Ako ti trebam, javi se

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 496
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Chrome 9.0.597.107
onog ko pojma nema, mozes odrati pa da ima i milijardu zlatnika, onaj koji zna ce te pokidati i bez zlata. sta da mrsimo muda ovde, nece se promeniti ovo  sa zlatnicima, a ko ima para za bacanje, neka baci za 200 000, ja cu bolje 3 piva popiti
IP sačuvana
social share
Hvala svim mojim bivsim, jer da nije bilo njih, ne bih znao da postoje bolje...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 2959
Zastava Pancevo
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
HTC Wildfire S
onog ko pojma nema, mozes odrati pa da ima i milijardu zlatnika, onaj koji zna ce te pokidati i bez zlata. sta da mrsimo muda ovde, nece se promeniti ovo  sa zlatnicima, a ko ima para za bacanje, neka baci za 200 000, ja cu bolje 3 piva popiti
narodski receno  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.12

Molim objasnjenje kako to moderatori guraju svoje sajber drugare.
Nije prozivka, zanima me...
Занима и мене како то да се на турнирима редовно по неколико пута избацују учесници на почетку или у сред партије?!
Модератори на Конквизтадору једино служе да свирају кyрцу и да оправдано џабалебаре по цео дан. Ако ништа, можете макар проверавати питања која се шаљу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0b13pre
mob
Nokia C5-00
Модератори на Конквизтадору једино служе да свирају кyрцу и да оправдано џабалебаре по цео дан. Ако ништа, можете макар проверавати питања која се шаљу.

А ви јадни, учесници у квизу, такмичари, , који дајете толико новца месечно за одржавање квиза, и толико улажете у развој квиза, и сате проводите унапређујући га, сваклог дана.. ту много испаштате... Што би реко калимеро :-"Неправда, па то ти је.." Smiley
Критиковање нечега што се добија бесплатно, а тога је све мање, јер ће ускоро и ваздух да нам наплаћују, уместо макар тишине, ако не неке лепе речи за труд.. уопште ми није јасно то, без љутње  Smile

А колико модератори раде, у то не улазим, то они најбоље знају, али знам да бити надзорни орган негде, па чак и у виду модераторског посла на форуму, квизу, није лак.. и изискује труд, а на крају крајева време, време које неко троши, да би се неко други забављао, и то треба ценити...  Smile
« Poslednja izmena: 04. Mar 2011, 21:30:07 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Jul 2025, 01:22:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.087 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.