Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 20:33:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umro Slobodan Milošević  (Pročitano 32833 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Žena
Poruke 628
Zastava Daleko sam
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Nokia 
Pričajte šta hoćete i slavite koliko hoćete, ali ja s ponosom kažem da mi je žao tog čovjeka. Pogledaj Hrvata kad su im zarobli Gotovinu, protestvovali su (iako znaju da je zločinac i ubica) i slavili ga kao sveca. A Srbi su Miloševića izdali i predali ga Hagu. Što ga prije niste skinuli sa vlasti ako vam nije odgovarao? I zašto ste ga predali kad više i nije bio na vlasti? Po mom mišljenju, trebalo mu je suditi u Srbiji (ako je i bio kriv, nešto mi se čini da ne može jedan čovjek biti kriv za toliko stvari, on je postao simbol "zločinačkog srpskog naroda" u svim medijima i na Zapadu). A predali smo ga kao najjadniji izdajnici. I šta? Naravno da su ga ubili. Šta ste očekivali-da će živjeti tamo, u tom zatvoru, među ljudima koji nisu dozvolili ni bolničko liječenje? I gdje su sad ta "ljudska prava i demokratija"? Zar nije sve to prekršeno? I onda će mi doći neka Karla del Ponte i sve ostale ledene kreature sa Zapada da mene i moj "necivilizovani" narod uče nečemu?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
upravo traje konferencija za stampu u Haskom tribunalu...

samo da se zavrsi, pa da postavim zvanicnu izjavu...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
Obdukcija tela Miloševića

12. mart 2006. | 10:25 | Izvor: B92

Hag -- Danas se u Hagu sprovedi obdukcija i toksikološka analiza tela Slobodana Miloševića.

Obdukciji u Holandskom institutu za sudsku medicinu će prisustvovati i patolozi Vojno-medicinske akademije, a u Hag je stigao i predsednik Nacionalnog saveta za saradnju sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić, koji će razgovarati sa predstavnicima Tribunala o svim detaljima vezanim za smrt Slobodana Miloševića.

Iako su prethodno pravni savetnici, kao i članovi porodice i Socijalističke partije Srbije, tražili da se obdukcija obavi u Rusiji, taj zahtev je odbijen. Pravni savetnik odbrane Miloševića Zdenko Tomanović je, nakon odbijenog zahteva, podneo dodatni zahtev da moskovski lekar prisustvuje obdukciji, što je prihvaćeno.

Portparolka Tužilaštva Florans Artman ocenila je "apsurdnim" tvrdnje da su Miloševića u pritvoru trovali, o čemu je ranije tokom dana govorio Zdenko Tomanović. Artmanova je, međutim, naglasila da to pitanje nije u nadležnosti Tužilaštva jer je pritvorska jedinica u Sheveningenu u nedlažnosti sekretarijata Suda.

Zdenko Tomanović prethodno je za B92 rekao da mu se u poslednjem razgovoru Slobodan Milošević, dan pre smrti, žalio da ne prima adekvatne lekove i da misli da ga truju. Tomanović je naveo da za to ima i svedoka, čije ime nije želeo da navede.

Za danas je u Hagu najavljena konferencija za novinare Karle del Ponte, koja je juče saopštila da je smrt Slobodana Miloševića nekoliko nedelja pre kraja suđenja sprečila da pravda bude zadovoljena. "Ipak, zločini za koje je on bio optužen, uključujući genocid, ne mogu ostati nekažnjeni. Postoje drugi lideri koji su optuženi za ove zločine, od kojih su šestorica još na slobodi", navela  je Del Ponteova. Ona je u intervjuu italijanskoj Republici na pitanje novinara navela da je možda moguće i da je Milošević izvršio samoubistvo.

Pitanje sahrane

Iz Socijalističke partije Srbije navaljuju da će o vremenu i mestu sahrane Miloševića odlučivati njegova porodica.

Generalni sekretar SPS-a Zoran Anđelković rekao je za B92 da su socijalisti bili u kontaktu sa porodicom i da će se dogovoriti o vremenu i mestu komemoracije i sahrane.Prethodno je iznet i zahtev iz SPS-a da se Slobodan Milošević sahrani u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu.

Zamenica gradonačelnika Radmila Hrustanović kaže da se radi o osetljivoj političkoj odluci, koja će zavisiti od dogovora sa predsednikom i premijerom Srbije.

Pored zahteva da bude sahranjen u Aliji velikana, iz Srpske radikalne stranke stigao je predlog i da se aboliraju članovi porodice Milošević kako bi mogli da se vrate u Srbiju i prisustvuju sahrani. Tomislav Nikolić rekao je da su krivična dela za koja se oni terete minorna i da su optužnice služile da ih spreče da se vrate u Srbiju.

Međutim, kako B92 saznaje u Interpolu Srbije, prema zakonu, zahtev za ukidanje međunarodne poternice za Mirajnom Marković može da da sud, koji je na osnovu krivičnog dela za koje je optužuje za njom raspisao poternicu. Poternica može biti ukinuta i ukoliko predsednik države na osnovu svojih ustavnih ovlašćenja izvrši aboliciju supruge Slobodana Miloševića.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Vratio sam se sa puta.. ja sam juce pisao sa naloga mog kuma Nenada.. anyway... moje misljenje na ovu temu...

Zao mi je sto je umro, ali realno mislim da je to za njega najbolje.. a da ma sta se desilo situacija u kojoj smo ne bi bila bolja.. samo gora je biti mogla...
Zao mi je sto je otisao tamo da mu sude jer ga za ono ni po kom pravu ne bi osuditi mogli.. a trebalo ga ja za nesto osuditi...
Sa druge strane zao mi je sto ako je vec umro nije bio sa porodicom i najblizima, u svojoj kuci ili bolnici jer su to i tudjman i alija mogli...

Naj zalije mi je to sto me je za poslednjih par godina koliko to sudjenje traje, ubedio da nije nista gori od onih koji su tu danas..
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

~ Shabaniqus Vulgaris ~

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 12758
Zastava Sabac
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 6120c
Citat
Pored zahteva da bude sahranjen u Aliji velikana, iz Srpske radikalne stranke stigao je predlog i da se aboliraju članovi porodice Milošević kako bi mogli da se vrate u Srbiju i prisustvuju sahrani. Tomislav Nikolić rekao je da su krivična dela za koja se oni terete minorna i da su optužnice služile da ih spreče da se vrate u Srbiju.
ovo ako se desi, ja sam stvarno zavrsio sa ovom zemljom... to ce biti to...
IP sačuvana
social share

You know what? Screw you guys I'm going home... Wait, I am home... Screw you guys I'm getting off line...
Najbolji imperator na svetu
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Zasto postajemo meki prema onima koje smo mrzeli koliko pre 7 godina i protiv kojih smo se borili kao protiv crnog djavola?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Focus...

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 667
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Samsung SGH-D500
Jedina zivotinja na planeti koja poseduje osobinu apstraktnog misljenja je covek. Ali da li je to bas tako??? Pogledajmo neke vrste ugrozenih orlova. Njihovi ptici se i dalje medjusobno cukaju u glavu, svaki u ubedjenju da ce bas on preziveti. Verovatno je to za svakog od njih veoma bitna stvar, ali generalno gledano orlova je sve manje ako shvatate sta hocu da kazem. Mislim da smo se i mi Srbi medjusobno sasvim dovoljno cukali u glavu. Hajde da se za promenu malo okrenemo zajednistvu. Covek se ne udara kada je na kolenima, a kamo li kada ispusti dusu. To nije moralno. Kakav god da je bio za vreme svoje vladavine ipak je bio u nasem jatu.
Da li zajednistvo podrzaumeva jednoumlje, ili medjusobnu toleranciju i postovanje odluka vecine cak i kada se ne slazemo sa njima?
« Poslednja izmena: 12. Mar 2006, 13:32:00 od mikelandjelo80 »
IP sačuvana
social share
Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe... A. Einstein
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

You Scream,I Scream,We all scream for Morphine

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 12305
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Samsung Neki shit
Zao mi je sto je umro

Iz razloga sto je trebao skot da bude u hagu jos par godina pa tek onda da umre od neke bolne bolesti
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Zasto postajemo meki prema onima koje smo mrzeli koliko pre 7 godina i protiv kojih smo se borili kao protiv crnog djavola?
Zato sto su oni za koje smo se borili ispali jos gori...
Zato sto se medjusobno mrze vise nego sto smo mi njega mrzeli i nego su ga oni mrzeli...
Zato sto je on jedini predsednik koji je izrucen drugoj zemlji...
Zato sto ono za sta ga terete nikad i ni pod kojim uslovima i ni na kojim drogama nisu mogli dokazati...
Zato sto je on trebao da visi.. ali ne tamo.. i ne tako....
Ima tu razloga...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 327
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Zao mi je sto je umro

Iz razloga sto je trebao skot da bude u hagu jos par godina pa tek onda da umre od neke bolne bolesti

... хришћански нема шта .............. ооооооооооо СРБИЈО какве људе мораш да трпиш !!!! Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Да се не заборави !

Edit by canelane: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 32 33 35 36 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 13. Sep 2025, 20:33:59
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.208 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.