Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 06:53:29
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umro Slobodan Milošević  (Pročitano 32853 puta)
Poznata licnost

Paprikas :>

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
bilo kako bilo, ipak je on bio ljudsko bice, jedan Srbin (ma kakav bio), i mi treba da ga zalimo, a ne tu da slavimo...
O mrtvima se uvek prica sve najbolje..
Vecina Vas koji ste se radovali ovde sto je umro, verovatno nikad nije postila.. niti se pricestila.. i verovatno ce Vama djavo da krcka vodicu kad dodjete gore..

BRAVO!!!  Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
DAČIĆ: MILOŠEVIĆ NIJE UMRO, VEĆ JE UBIJEN U HAGU

Predsednik Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je u Ševeningenu 'ubijen predsedsednik SPS-a, Savezne Republike Jugoslavije i Srbije Slobodan Milošević'.

'Time je završen proces višegodišnjeg sistematskog ubijanja Slobodana Miloševića koji je počeo prvog dana suđenja u Haškom tribunalu', rekao je Dačić na konferenciji za novinare i dodao da je poslednji čin procesa ubijanja Miloševića bio nepuštanje da se leči u Moskvi, što je 'direktna posledica smrtne presude'.

Dačić je istakao da je Milošević bio predsednik Srbije, Jugoslavije i SPS-a u najtežem trenutku, 'kada je Srbija bila izložena genocidu, bombardovanju i sankcijama'. On je dodao da je Milošević optužen zato što je hteo da brani slobodu, integritet i suverenitet Srbije i 'pomogne našoj braći u Republici Srpskoj i Republici Srpskoj Krajini'.

'Slobodan Milošević je svojom odbranom uspeo da odbrani nacionalne i državne interese Srbije, srpskog naroda i svih gradjana Srbije u montiranom političkom procesu i zbog toga cela naša država i čitav naš narod treba da mu budu zahvalni', naglasio je Dačić.

On je izrazio najdublje saučešvhe porodici Milošević i pozvao državne organe Srbije da zahtevaju od Haškog tribunala da u obdukciji učestvuju i naši stručnjaci za sudsku medicinu, 'zato što sumnjamo da je u pitanju prirodna smrt'.

Dačić je rekao da 'cela država treba na dostojanstven način da se oprosti od bivšeg predsednika' i dodao da bi Milošević trebalo da bude sahranjen u Beogradu, u Aleji velikana, i da bi njegova sahrana trebalo da bude manifestacija podrške njegovoj politici. Dačić je uputio zahtev vlastima da se 'prekinu politički procesi protiv članova porodice Slobodana Miloševića'.

Potpredsednik SPS-a Milorad Vučelić rekao je da je juče razgovarao s Miloševićem i istakao da je Milošević bio 'dobro raspoložen, ali bolestan'. Vučelić je istakao da se Milošević nikada nije žalio na svoje zdravlje i da je rekao da se 'oseća kako se oseća, ali da ga ne mogu uništiti' i da će 'rasturiti optužnicu'. Vučelić je dodao da je juče Milošević s Momirom Bulatovićem spremao odbranu.

'Jasno je da je reč o likvidaciji u kojoj je učestvovalo sudsko veće Haškog tribunala', rekao je Vučelić i dodao da je u prošlogodišnjoj studiji o Miloševićevom zdravlju stajalo da su njegovi rizici za smrt 20 puta veći nego kod drugih ljudi koji su u sličnoj zdravstvenoj situaciji kao Milošević. Vučelić je dodao da je Milošević rekao 'sve najgore o našoj odbrani pred Medjunarodnim sudom pravde u Hagu' po tužbi BiH za genocid.

'Ovoj vlasti treba da služi na čast što je Miloševićeva porodica razvejana po svetu i što bi Mira Marković bila uhapšena kada bi došla na sahranu [supruga]', rekao je Vučelić.

Izvor: RTS

Eto... sad sam valjda sve strane pokrila... Smile
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
I postio i pricestio.. on, negova politika, njegovi rukovodioci, i njegova zena su po meni najveci krivci za vecinu losih stvari kojih se desilo u Srbiji i nije mi ga ni trunku zao! Pa nek idem u pakao ako treba zbog toga...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
But, thats just your opinion  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 5800 XM
I postio i pricestio.. on, negova politika, njegovi rukovodioci, i njegova zena su po meni najveci krivci za vecinu losih stvari kojih se desilo u Srbiji i nije mi ga ni trunku zao! Pa nek idem u pakao ako treba zbog toga...  Smile

dzabe ti onda i sto si postio i sto si se pricestio ako si srecan zbog smrti drugog coveka.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

In the shade, therefore, we will fight!

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6523
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
mob
HTC Touch Cruise
He-he! Nisam ja rekao da sam srecan, samo sam rekao da mi ga uopste nije zao! Kao kad ti neko kaze: Dobar dan! Tako sam ja primio tu informaciju!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson k700i
 Smile  Smile
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.00
samo mi je zao sto nije docekao presudu pa neka onda do djavola.

Mada ja mislim da je tjekom svog zivota djavo cjelo vrijeme bio uz njega. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 2585
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.50
eh, i opet vas zajeb'o, zlosutnici  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 26
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.00
Dali samo nas? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 30 31 33 34 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 14. Sep 2025, 06:53:29
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.691 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.