Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:44:39
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umro Slobodan Milošević  (Pročitano 32709 puta)
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9
Citat
Logicno bi bilo da se proces u Hagu prekine, sto bi za nas bilo odlicno, ali dok to ne cujem od Amera nisam siguran u to...

Koliko sam ja razumeo,proces se sigurno prekida.. Smile
Ja jos nisam nigde cuo takvu preciznu izjavu, samo sam cuo izjave da je steta sto nece docekati svoju presudu, a to ne znaci da ce taj proces biti prekinut, daj Boze da je tako, al ni iz Haga ni od Amera to jos nisam cuo? I na tom procesu Milosava se ne utvrdjuje Istina, pa je to itekako bitno za Srbiju da se takav proces nedovrsi, jer je politicka presuda za genocid bila sasvim izvesna!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

all you need is my uhn tiss uhn tiss uhn tiss

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 3008
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
SonyEricsson k700i
jedna kap u moru manje
IP sačuvana
social share
zzzzz Ladies and gentlemen,Butthead has left the building..HEH heh HEH heh, Beavis :No he hasn't. He's in the toilet! heh HEH heh HEH! Ladies and gentlemen,Butthead is in the toilet yea that was cool..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
Ljudi.. vodite se prostom logikom...

covek je mrtav... a proces ne moze da se vodi posthumno ili protiv mrtvog lica... bar kad je krivicno pravo u pitanju..
gradjansko je nesto drugo..

samo je pitanje ko ce podneti zahtev za prekid postupka...

sto je odlicno.. s obzirom da se sve tuzbe protiv SRJ vecinom baziraju na njegovoj optuznici..
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Logicno bi bilo da se proces u Hagu prekine, sto bi za nas bilo odlicno, ali dok to ne cujem od Amera nisam siguran u to...

Koliko sam ja razumeo,proces se sigurno prekida.. Smile
Ja jos nisam nigde cuo takvu preciznu izjavu, samo sam cuo izjave da je steta sto nece docekati svoju presudu, a to ne znaci da ce taj proces biti prekinut, daj Boze da je tako, al ni iz Haga ni od Amera to jos nisam cuo? I na tom procesu Milosava se ne utvrdjuje Istina, pa je to itekako bitno za Srbiju da se takav proces nedovrsi, jer je politicka presuda za genocid bila sasvim izvesna!

Rekao je jedan od advokata koji je bio gost na B92..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ne čini nikom ono što nebi volio da tebi čine

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson K-700

covek je mrtav... a proces ne moze da se vodi posthumno ili protiv mrtvog lica... bar kad je krivicno pravo u pitanju..

sto je odlicno.. s obzirom da se sve tuzbe protiv SRJ vecinom baziraju na njegovoj optuznici..

Ako je to tako, jeste li sigurni da je prirodna smrt Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
S a r a j e v o je opstalo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

'OĆEŠ DA TI OPEREM ŠAJBU?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 864
Zastava vazduh-zemlja-voda
OS
Windows XP
Browser
Mozilla K-Meleon 0.9

Ja se sa tobom slazem, ali u tom tribunalu je vec gomila odluka i postupaka koji nemaju veze sa pravom, a s obzirom na te tuzbe koje spominjes protiv SRJ i na interes nasih neprijatelja, dok ne cujem Amere sa takvom konstatacijom suzdrzacu se od radosti zbog prekida procesa, advokati sa B92 ne vode svetsku politiku...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

主天下

Zodijak
Pol
Poruke 2225
Zastava in the back of your mind ;-)
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.51
Proces ce se -- naravno -- prekinuti, jer mrtvaci ne mogu da budu osudjeni u krivicnom postupku, pa ni u jednom kvazikrivicnom kvazipostupku kao sto je ovaj.

U istoriji je zabelezano da je jedan papa izvadio les svog prethodnika, obukao ga, stavio u stolicu i "sudio mu" usred smrada truljenja.

Posle toga osobe za koje se pouzdano zna da su mrtve nisu osudjivane u krivicnom procesu (parnice su, naravno, nesto sasvim drugo), izuzev kad se vrsi revizija procesa, a tad se ljudi obicno oslobadjaju prethodnih optuzbi.

S druge strane, moguce je da i Babic i Milosevic imaju dil i da ih samo uklanjanju po dogovoru (Milosevic je bio americki covek od 1974, a Babic se prodao da bi mu smanjili kaznu).

Milosevic je bio baraba prema Srbima i steta je da za to nije odgovarao, a tribunal u Haagu je, naravno, budalastina.

Medjutim, onaj drugi proces, koji se vodi pred Medjunarodnim sudom pravde UN (takodje u Haagu) treba da se prekine iz drugih razloga: jer tuzbu nije nikad podnela Bosna i Hercegovina nego samo jedna etnicka grupa unutar iste.
« Poslednja izmena: 11. Mar 2006, 18:03:32 od Tralalalala »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
@Anea
Nice objasnjenje. U krivicnom pravu tako stoje stvari, tako da optuznice padaju. Mislim da je sud u Hagu sad u zajebanoj situaciji s obzirom da su sve na njega svalili. Cekamo izjavu da vidimo sta kazu i oni. A sta Seki ga ubio daj ne lupetaj gluposti!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
hm... covek je 10 godina tezak srcani bolesnik..
morao je da se bakce sa pravom...
meni je to buduce zanimanje, pa znam koliki je to stres... mislim.. samo uciti o pravu... a tek kako je traziti rupe, ispitivati svedoke, etc..

i na kraju.. to je covek od 65 godina...

danas na precac umiru ljudi od 20 godina... zar je tako cudno da bolestan covek od skoro 70 godina umre prirodnom smrcu u snu...

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Ne čini nikom ono što nebi volio da tebi čine

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
mob
Ericsson K-700
Pa čemu tolika galama... Umro je Tuđman i Alija, pa sada Milošević i to svi prirodnom smrću. Kamo sreće da nisu ni živjeli ni jedan, sada bi bila Yugoslavija i ja bih imao djevojku Jelenu možda Smile Smile
IP sačuvana
social share
S a r a j e v o je opstalo
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 23 24 26 27 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 11. Sep 2025, 22:44:39
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.