Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:58:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Umro Slobodan Milošević  (Pročitano 32524 puta)
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson p900
Kao prvo---komunjare je ruzna rec.
Dalje---izbeglice...verovatno kao mod ne bih smeo ovako nesto da kazem,ali braco Vi ste dosli puni para,a recimo moja zena (fakultetski obrazovana) nije mogla naci posao jer su dosli kurta i murta iz bivsih nasih republika i dobili posao.I sad ja Vas treba da zalim,sad Vam je Sloba kriv.Da ste bili ljudi ne bi prodavali svoju zemlju "tamo" za budzasto,nego bi ostali na njoj.Kriv Vam Sloba za rat---ma dajte bre nismo deca (bar neki od nas).Razmislite malo,dok je bilo Slobe ovde,bilo je i Kosova,dosao Djiki---nema Kosova.Sta ce biti sa Sandzakom,Vojvodinom ???

Deco,nije zlato sve sto sija.

Znam da ce biti komentara na ovo,ali to je istina---prodali ste sami i Kosovo i Krajinu I sve sto ste mogli...

Sutra Djikiju 3 godine.Jebiga,jka kao njegov neistomisljenik politicki,medju prvima sam se upisao u knjigu zalosti,jer on je covek a i ja isto.Nisam kao neki ovde pljunuo na njega odma.Covek je covek,ljuidski zivot je ljudski zivot.

Zato se dajte u pamet,nije Vam Hag i ona kurva karla veci prijatelj od Slobe,Seselja,Karadzica,Sljivancanina,Mladica...

IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Poznata licnost

Moj licni tekst :-?

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 3589
Zastava Oreskovica
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.52
mob
Apple iPhone 4
SerbianFighter:
Nista lepse nego kad se o stotinama hiljada ljudi zakljucuje na osnovu iskustva sa 10ak.
IP sačuvana
social share
Pozdrav, Nenad ® !
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sta reci!!!!!!!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 18675
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
Znam da ce biti komentara na ovo,ali to je istina---prodali ste sami i Kosovo i Krajinu I sve sto ste mogli...

sebe izdvajas ?
IP sačuvana
social share
....................................
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
Reakcije na smrt Miloševića

11. mart 2006. | 15:05 -> 15:34 | Izvor: B92, Beta

Beograd -- Na smrt Slobodana Miloševića reagovali su njegovi saradnici, politički protivnici i brojni zvaničnici iz zemlje i sveta.

Funkcioner Socijalističke partije Srbije Zoran Anđelković očekuje da Tribunal objasni kako je Milošević umro i zašto nije hteo da ga pusti na lečenje u Moskvu.

"Slobodan Milošević, predsednik SPS-a i raniji predsednik Srbije i Jugoslavije, ubijen je danas u Haškom tribunalu. Odluka Sudskog veća da ga ne pusti u Moskvu na lečenje bila je potpisivanje smrtne presude Miloševiću. Istina i pravda bile su na njegovoj strani i zato su pribegli sistemu postepenog ubijanja Slobodana Miloševića. Odgovornost za smrt jasno je nad Haškim tribunalom", izjavio je Anđelković.

Ministar inostranih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković izjavio je da mu je iz ličnih razloga teško da komentariše Miloševićevu smrt. "Slobodan Milošević je lično naredio tolika ubistva pripadnika moje partije i drugih opozicionih parija u Srbiji, on je kriv i odgovoran, jer je to on naredio, za ubistvo mojih najbližih saradnika, za ubistvo članova moje porodice, a nekoliko puta je naređivao i moje ubistvo. Žao mi je što mu je suđeno u Hagu, ne u beogradu, za sve ono što je počinio našem narodu", kaže Drašković.

Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Tomislav Nikolić
kaže da je neko rešio da Srbi u Haškom tribunalu nemaju nikakva prava. "Srbi u Tribunalu nisu ljudi, negde su na nivou onih u Gvantanamu. Neko je odlučio i da Miloševića, makar i po cenu da umre, zadrži do kraja u Haškom tribunalu. To otvara mnoga pitanja, posebno pitanje dve uzastopne smrti, Milana Babića i Slobodana Miloševića, šta se to u stvari dešava u Haškom tribunalu i šta će se, ne daj bože, dešavati i sa ostalim pritvorenicima. Veoma sam zabrinut za njihovu sudbinu", kaže Nikolić. 

Predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je da mu je žao što je Milošević preminuo pre izricanja presude Tribunala zbog uloge u ratovima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. "Šteta je što Milošević nije poživeo dovoljno kako bi bio zasluženo kažnjen, saopšteno je kratko iz Mesićevog kabineta.

Evropska unija ocenjuje da smrt Miloševića ne oslobađa Srbiju obaveze da Tribunalu preda osobe optužene za ratne zločine. "Politički, smrt Miloševića ni na kakav način ne menja potrebu da se Beograd suoči s nasleđem ratova na Balkanu", izjavila je šefica diplomatije Austrije, predsedavajuće EU, Ursula Plasnik.

Advokat Branislav Tapušković, nekadašnji "prijatelj suda", kaže da se Miloševiću nije verovalo da mu je zdravstveno stanje loše. "Ishod me ne iznenađuje. Tužilaštvo je bilo uvereno da on blefira, da u stvari nije ugrožen, da nije bolestan i da odbija da pije lekove. Lekarski izveštaji su bili upozoravajući, a nije se adekvatno postupalo u odnosu na njegove ozbiljne zdravstvene probleme. Moralo mu je biti omogućeno da se svaki put oporavi i tek onda uvede u sudnicu", rekao je on. Na pitanje da li bi proces kraće trajao da je Milošević imao zastupnike, Tapušković je rekao da niko nije mogao da Miloševiću uskrati pravo da se brani sam. "To je garantovano kao osnovno pravo i tu nema diskusije. Sigurno bi se stvari bolje kristalisale i bolje izlagale da je imao pomoć. Svedoci bi bili potpunije ispitani, bilo bi mu svakako lakše. Sve to nije u granicama moći jednog čoveka, fizička moć nije dovoljna za to, bilo čija. Precenio je svoje snage na uštrb svoje odbrane", kaže Tapušković.

Advokat Toma Fila, bivši pravni savetnik Slobodana Miloševića, upitao je kako je moguće da Tribunal za pet godina nije okončao postupak protiv Miloševića. "Za pet godina nema prvostepene presude, a kad je neki sud sposoban i zna šta hoće onda nema odlaganja i skraćivanja. Suđenje je svakako moglo da se odvija brže, a ovo bi trajalo još godinu dana. Da je Milošević bio pod negom pravih lekara, a ne lekara opšte prakse, bilo bi sve u redu. Zna se kako se drži čovek kada se želi da živ sačeka kraj suđenja", kaže Fila.

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da, dan uoči 12. marta, godišnjice ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, može samo da žali sudbinu Đinđića i ocenio da bi bilo korisnije da je okončan sudski proces protiv Miloševića u tribunalu nego što se o tome izriču političke ocene. "Nemam dilemu da će Milošević i kao mrtav biti zloupotrebljavan, kao što je zlupotrebljavan u poslednjih pet godina" kaže Jovanović.

Udruženje žena i majki Srebrenice
žali zbog smrti Miloševića i navodi da to znači da se on nikada neće suočiti s pravdom zbog svojih zločina, niti će čuti presudu. "Ipak, izgleda da ga je konačno stigla božja pravda", rekla je jedna od majki Srebrenice Hajra Katić.

Predsednik Narodne stranke Crne Gore Predrag Popović izjavio je da mu je Miloševića žao kao čoveka. Popović je rekao da je njegova stranka o politici Miloševuća govorila ono što je mislila dok je bio neprikosnoveni vladar, ali da mu ga je sada žao kao čoveka.

Borislav Milošević, brat Slobodana Miloševića, izjavio je da sva odgovornost leži na Haškom tribunalu. "Ne bih to komentarisao. Sva odgovornost leži na Haškom tribunalu", rekao je on.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 5800 XM
Kao prvo---komunjare je ruzna rec.
Dalje---izbeglice...verovatno kao mod ne bih smeo ovako nesto da kazem,ali braco Vi ste dosli puni para,a recimo moja zena (fakultetski obrazovana) nije mogla naci posao jer su dosli kurta i murta iz bivsih nasih republika i dobili posao.I sad ja Vas treba da zalim,sad Vam je Sloba kriv.Da ste bili ljudi ne bi prodavali svoju zemlju "tamo" za budzasto,nego bi ostali na njoj.Kriv Vam Sloba za rat---ma dajte bre nismo deca (bar neki od nas).Razmislite malo,dok je bilo Slobe ovde,bilo je i Kosova,dosao Djiki---nema Kosova.Sta ce biti sa Sandzakom,Vojvodinom ???

bilo je ovako sa izbeglicama.. ali isto nisu svi tako prosli.. mada sad vecina ima velike kuce.. nove.. sigurne poslove..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

najveci rizik je ne rizikovati...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1907
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
mob
Samsung d 500
 Smile
IP sačuvana
social share
bolje biti jedan dan lav nego cijeli zivot ovca  [smilie=frisko82.gif] [smilie=5.gif]  [smilie=mornar.gif]
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
mob
Nokia 5800 XM
Citat
Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je da, dan uoči 12. marta, godišnjice ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića, može samo da žali sudbinu Đinđića i ocenio da bi bilo korisnije da je okončan sudski proces protiv Miloševića u tribunalu nego što se o tome izriču političke ocene. "Nemam dilemu da će Milošević i kao mrtav biti zloupotrebljavan, kao što je zlupotrebljavan u poslednjih pet godina" kaže Jovanović.

da moze samo ovaj narkic da mi padne saka...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Nista

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 82508
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.53
Evo ja se javljam kao izbjeglica i kad sam izlazio nisam pokupio ni gace da ne bi poginuo. to sto sam ja prodao kucu na kosovo je iz prostog razloga sto ono nece vise nikada biti nase. Nazalost tu frku oko poslova su donele izbeglice iz BiH jer su oni dosli nafatirani i ja se sjecam kad su u Peci "kupovali" najbolje kuce i radna mjesta. E tu je kriva nasa korumpiranost u to vrijeme. Ja sad nemam posao a moj bivsi posao sam nasao preko veze kao i svi ostali u ovom gradu gdje zivim sad. To je tuzna istina al bez para il veze tesko da se mozes zaposliti!
IP sačuvana
social share
"Narod je glup, a sad se buni zato što je glup. Pa ne možeš i biti glup i bunit' se što si glup."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.1
mob
Apple 15
ovo za izbgelice.. nemam reci...
shame on you... Smile

na kraju krajeva, mi i ne bi bili izbeglice da nije bilo vaseg Milosevica, naseg Tudjmana i njihovog Alije...

inace, moja majka je zavrsila fakultet koji nesto vredi, 15 godina radila u firmi koja nesto vredi, bila 3 osoba u ogromnoj firmi kakva nikad ne bi mogla da postoji u Srbiji, priznati strucnjak, a ovde radi u Crvenom krstu za platu od 15.000 dinara na mestu za koje se trazi nezavrsena srednja skola...
a, sto se tice nase ogromne kuce... tu je... evo je...  vec 15 godina se potucamo po podstanarskim budzacima...

ali, mi smo imali srece... hiljade izbeglica i dalje zive u govnjivim izbeglickim centrima bez struje, vode, toaleta... 

jos jednom... shame on you... Smile

IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

I kada ne budes prvi ti i kada se cuju zvizduci

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4720
Zastava yu
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
mob
SonyEricsson p900
Znaci ja i ljudi iz Srbije smo krivi sto ste Vi izbeglice.
Jebo mi pas mater kad sam primio u kucu i dao posao u vlastitoj firmi izbeglim ljudima iz Hr.i sa Kosova.
Anea ne znam bas ko treba da se stidi.
IP sačuvana
social share
Edit by SerbianFighter: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 58
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 05. Sep 2025, 21:58:01
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.39 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.