Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Умро ратни злочинац Расим Делић  (Pročitano 9250 puta)
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Česi nisu bili vaši neprijatelji , njih su austrougari prisilno mobilisali u rat , oni su takođe bili dugo okupirani od strane austrougara tako da je ovakvo njihovo ponašenje normalno , ja sam pitao da navedeš NEPRIJATELJE ?

I opet ponavljam nećeš moći .

Inače u pravu ste obojica , prosvetlili ste me , hvala vam dovijeka , mnogo mi je žao ako sam vas na bilo koji način povrijedio , žao mi je i što sam se rodio ( jer vas i ta činjenica sigurno duboko vrijeđa) ali ako ikako mogu da se opravdam u tom smislu , ja nisam lično odlučio da se rodim inače bih sigurno bilo drugačije uzimajući u obzir vaše potpuno opravdane stavove i želje.
Decak,ne ide ti taj sarkazam od ruke.Nemoj da se zahvaljujes,nije lepo kad nije iskreno.
Mene nisi ni na koji nacin povredio,a to sto si se rodio.Vidi ljudi grese,dogodi se svakom
pa tako i tvojima,ako TI tako mislis?Ja mislim,da se tvojim rodjenjem Svet samo obogatio.
Ja nemam nista protiv tebe,sto si rodjen,sto si ziv,u sta verujes,sta mislis o meni...itd.
Ti si taj koji se sluzi sarkazmom,koji osudjujes i koji ne zeli da nauci,ali to si ti.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Česi nisu bili vaši neprijatelji , njih su austrougari prisilno mobilisali u rat , oni su takođe bili dugo okupirani od strane austrougara tako da je ovakvo njihovo ponašenje normalno , ja sam pitao da navedeš NEPRIJATELJE ?

Inače u pravu ste obojica , prosvetlili ste me , hvala vam dovijeka , mnogo mi je žao ako sam vas na bilo koji način povrijedio , žao mi je i što sam se rodio ( jer vas i ta činjenica sigurno duboko vrijeđa) ali ako ikako mogu da se opravdam u tom smislu , ja nisam lično odlučio da se rodim inače bih sigurno bilo drugačije uzimajući u obzir vaše potpuno opravdane stavove i želje.

Ти рече да не желиш да расправљаш о морбидним стварима и ја сам по томе замислио да
размишљаш а богами и да знаш.
Велиш чеси били под окупацијом? Smile Па де ми реци које су то легалне границе аустро-угарске,
баш ме интересује јер авај ја сам мислио да су у Мачви клање чинили српски не пријатељи а оно
по твом високо-ученом знању у ствари то су били присилно мобилисани војници који су били под
аустро-угарском окупацијом.
Мени лично то одговара јер онда четничко иживљавање по источној босни у периоду од 41-45 нису
починили припадници мога народа већ неки војници који су били на територији своје окупиране државе.
Браво мајсторе. Smile

П.С
Акценат стављам на СВОЈЕ државе. Smile

Čak i potpuno jasne i jednostavne stvari moraju se uzimati u dnevno-političke svrhe , austrougarska je pokazivala aspiracije prema osvajanju srbije puno prije prvog svjetskog rata ( oni su između ostalog i glavni organizatori prvog i drugog srpskog ustanka ali ne zato što su patili zbog srpskog položaja pod turcima već zato što su sami hteli da budu turci tj okupatori) dočim iako veoma "zli" turci u toku 500 god vladavine nisu " uspjeli" da naprave genocid nad srbima ( iako su tu i tamo po nekog hajduka tj. razbojnika) nabili na koliac  ( a bilo je i drugih primjera " nehumanosti") koliktivni plan o istrebljenju srpskog ( kao jermenskoh npr) naroda u stambolu niti je smišljen niti sproveden , mnogo efikasniji i sistematičniji nemci su za samo 3 god vladavine nad srbijom uspjeli da ( po kazivanju obrazovnog programa na RTS) unište 9 od 10 vojno sposobnih muškaraca u srbiji ( uključujući i mog pradedu koji je i prvom ratu poginuo kao srpski vojnik) .

U Austrougarskoj vojsci je bilo nemaca , austrijanaca , mađara i slovena ( da ih ne nabrajam) koji su bili pod austorugarskoj okupaciji , normalno je da su sloveni ( pa i česi) bili drugačije raspoloženi prema srbima od nemaca mada je i ovo relativna stvar jer historijski često ni sami srbi nisu imali puno milosti prema drugim srbima ali ova priča o građanskim ratovima je za drugu temu.
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 09:52:30 od konankos »
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Ти рече да не желиш да расправљаш о морбидним стварима и ја сам по томе замислио да
размишљаш а богами и да знаш.
Велиш чеси били под окупацијом? Smile Па де ми реци које су то легалне границе аустро-угарске,
баш ме интересује јер авај ја сам мислио да су у Мачви клање чинили српски не пријатељи а оно
по твом високо-ученом знању у ствари то су били присилно мобилисани војници који су били под
аустро-угарском окупацијом.
Мени лично то одговара јер онда четничко иживљавање по источној босни у периоду од 41-45 нису
починили припадници мога народа већ неки војници који су били на територији своје окупиране државе.
Браво мајсторе. Smile

П.С
Акценат стављам на СВОЈЕ државе. Smile

Čak i potpuno jasne i jednostavne stvari moraju se uzimati u dnevno-političke svrhe , austrougarska je pokazivala aspiracije prema osvajanju srbije puno prije prvog svjetskog rata ( oni su između ostalog i glavni organizatori prvog i drugog srpskog ustanka ali ne zato što su patili zbog srpskog položaja pod turcima već zato što su sami hteli da budu turci tj okupatori) dočim iako veoma "zli" turci u toku 500 god vladavine nisu " uspjeli" da naprave genocid nad srbima ( iako su tu i tamo po nekog hajduka tj. razbojnika) nabili na koliac  ( a bilo je i drugih primjera " nehumanosti") koliktivni plan o istrebljenju srpskog ( kao jermenskoh npr) naroda u stambolu niti je smišljen niti sproveden , mnogo efikasniji i sistematičniji nemci su za samo 3 god vladavine nad srbijom uspjeli da ( po kazivanju obrazovnog programa na RTS) unište 9 od 10 vojno sposobnih muškaraca u srbiji ( uključujući i mog pradedu koji je i prvom ratu poginuo kao srpski vojnik) .

U Austrougarskoj vojsci je bilo nemaca , austrijanaca , mađara i slovena ( da ih ne nabrajam) koji su bili pod austorugarskoj okupaciji , normalno je da su sloveni ( pa i česi) bili drugačije raspoloženi prema srbima od nemaca mada je i ovo relativna stvar jer historijski često ni sami srbi nisu imali puno milosti prema drugim srbima ali ova priča o građanskim ratovima je za drugu temu.

Мислим да си питао кога то срби могу сматрати као часним војницима и ја сам одговорио на то
потпуно отворено.Мислим да срби у својој историји нису имали значајнијих војних "излета" ван
територије гдје су живјели или ван територија које су до тога тренутка сачињавале државу у којој
су живјели и срби.Аустро-угарска монархија је била међународно призната и окупираним дијеловима
се могу сматрати само територије које су заузели у периоду од 1914-1918 године.То шта ти пишеш
ствар је националног осјећања некога народа али не и чињеница.
Што се тиче турске владавине.Ствар је иста али као што ти рече ствар је за другу тему и не бих да
улазимо у методе које су довеле до преласка на ислам или методе "смиривања" устаника нити о
томе према коме су се те методе спроводиле.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Po ovoj logici i Turska Imperija je bila međunarodno priznata  a srpski ustanici nisu bili ništa drugo nego današnji čečenski ustanici recimo , inače kakav ti beše imaš stav prema čečenskim ustanicima , a kakve ono metode " smirivanja" ustanika  prema njima primenjuje demokratska rusija ?

Takođe me interesuje tvoj stav prema ratnim pohodima cara Dušana pri kojima je osvojio albaniju , makedoniju i delove grčke , smatraš li da je ovo legitimno ili je on bio poput Murata recimo ( samo što je Murat bio puno uspešniji) , i dali je onda car Dušan zločinac kao i car Murat recimo ili nije i ako nije zašto nije ? Kakav stav u narodnim pjesmama prema Dušanu , njegovoj vojsci i srbima treba recimo da imaju grci , albanci ili koji već narodi koje je on osvojio ?  Kakve bi cikluse oni trebalo da spjevaju ?

Šta misliš dali Dušanovo carstvo nije postalo kao Osmanovo zato što su njegovi naslednici bili humani i nisu voleli da osvajaju ili je u pitanju nešto drugo ?

I kakve je ono beše kazne prema razbojnicima iz " svog " naroda Dušan propisao u svom zakoniku ?

Sjećam se nekakva spaljivanja ili tako nešto ?
« Poslednja izmena: 19. Apr 2010, 22:07:21 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Po ovoj logici i Turska Imperija je bila međunarodno priznata  a srpski ustanici nisu bili ništa drugo nego današnji čečenski ustanici recimo , inače kakav ti beše imaš stav prema čečenskim ustanicima , a kakve ono metode " smirivanja" ustanika  prema njima primenjuje demokratska rusija ?

Takođe me interesuje tvoj stav prema ratnim pohodima cara Dušana pri kojima je osvojio albaniju , makedoniju i delove grčke , smatraš li da je ovo legitimno ili je on bio poput Murata recimo ( samo što je Murat bio puno uspešniji) , i dali je onda car Dušan zločinac kao i car Murat recimo ili nije i ako nije zašto nije ? Kakav stav u narodnim pjesmama prema Dušanu , njegovoj vojsci i srbima treba recimo da imaju grci , albanci ili koji već narodi koje je on osvojio ?  Kakve bi cikluse oni trebalo da spjevaju ?

Šta misliš dali Dušanovo carstvo nije postalo kao Osmanovo zato što su njegovi naslednici bili humani i nisu voleli da osvajaju ili je u pitanju nešto drugo ?

I kakve je ono beše kazne prema razbojnicima iz " svog " naroda Dušan propisao u svom zakoniku ?

Sjećam se nekakva spaljivanja ili tako nešto ?

Тежак си ти за дискусију јер очекујеш да неко размишља твојим мозгом.
Иначе за чечене ме заболи курац као и за русе само што је теби крај џамије краља Фахда то
тешко схватити.Колико знам ту чак ни полиција нема могућност да залази јер није територија
Федерације БиХ.Крешу територију и ти саудијци. Smile
Знаш има једно што си избјегао и ниси хтјео коментарисати а везано је за локације на којима
су срби водили своје ратове.Видиш,ми смо своји на своме за разлику од османског царства које
је било на српском па тако данас гледаш како оптуженог ратног злочинца сахрањују са свим
војним и државничким почастима они чије су претке османлије натјерале разним методама
да промјене вјеру али сте сада екстра муслимани "јачи" од турака слиједећи ислам. Smile
Вјероватно ниси упознат са чињеницом да се дио од мора па до ријеке Саве некада називао
Далмација и да је њиме владао српски краљ тако да паралела између Душановог царства које
се базирало на православљу и православним областима не можеш поредити са разним Бајазитима
који су дошли на православно и на том дијелу узурпацијом,отимачином,пљачком и исламизацијом
створили дио који сте уз помоћ аустро-угара па преко усташке НДХ до комуниста тек 1971 године
верификовали без обзира што сте према наводима ваших интелектуалаца били под велико-српском
доминацијом.
Ако желиш бити циничан онда требаш бити квалитетно циничан јер ти је провокација на Душанов
Законик и више него идиотска пошто је тај Законик доказ нечијег битисања на овим просторима док је
истовремено име Расим било не познато на истим тим просторима.
Надам се да си опчињен понуђеним објашњењима. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Dobro nisi dao odgovor na niti jedno pitanje , ali nema veze pitanja su tako postavljena da se u njima odgovori već nalaze , to je valjda potpuno jasno .

A to o dokazu bitisanja na ovim prostorima šta misliš o sledećoj situaciji :

Prošlo je već 700 stotina leta kako je presveta deva rodilla mesiju , uzemljama koje se zovi mezija , ilirija , trakija dolaze divljaci sa severa sa karpata ( inače kakvi su bili ti došljaci u civilizacijskom smislu pročitaj malo od nekog bizanskog istoričara a još tačnije od Ahmad ibn Fadlāna ,http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmad_ibn_Fadlan ,  arapskog kroničara koga je kalifa poslao da mu opiše  divljake sa severa , deo scenarija filma 13 Ratnik  baziran je na njegovom pisanju  ,normalno delovi sa vešticama su izmišljeni) , pazi dolaze na teritoriju koja je naseljena najmanje 2000 godina civilizovanima narodima, ilirima , tračanima , dačanima, itd .

I šta misliš dali su ti ljudi mogli da napadnu ove divljake rečima " Mi ovde živimo hiljadama godina , vratite se u vašu vukojebinu u karpate odakle ste došli , vi nemate nikakvo pravo na ovu zemlju ."

Kako su srbi ( bošnjaci , hrvati isto mu dođe)  stekli pravo na ovu zemlju  , nasiljem , ratom i prorterivanjem domicilnog stanovništa .

Zato prekini da trtomudiš o nekakvom rasimu došljaku i nekakvom dušanu starosediocu , to je argument jedino u guslarskim pesmama u nekoj crnogorskoj ili bosanskoj vukojebini.

I po stoti put niti je vaše hrićanstvo iz Leskovca niti naš Islam iz Foče , nego su obe vjere semistske iz azije , sa istog mesta ,  jedina je rezlika u par stotina godina , i polovina imena je potpuno ista Jovan-Jahja , Abraham-Ibrahim , Jakov-Jakub , Mojsije -Musa , Harun -Aron , Zaharije -Zekerijah , Isus -Isa i da ne nabrajam.

I za kraj neznalico šlag , nije Isusa Marija zvala Isuseeeeeeeeee , Isuseeeeee , to ti je helenizovana verzija tog imena , (prihvaćena za to što je danačnje jevanđelje u orginalu pisano na grčkom  Smile Smile Smile a isus siroma niti da gukne grčki ), nego Aramejskim dijalektom koji je mnogo bliži arapskom ( oba su semetski jezici) , tj zvala ga je  ISO .

Toliko o imenima za danas. Nisam nameravao ali kad si počeo.
« Poslednja izmena: 20. Apr 2010, 00:11:27 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Dobro nisi dao odgovor na niti jedno pitanje , ali nema veze pitanja su tako postavljena da se u njima odgovori već nalaze , to je valjda potpuno jasno .

A to o dokazu bitisanja na ovim prostorima šta misliš o sledećoj situaciji :

Prošlo je već 700 stotina leta kako je presveta deva rodilla mesiju , uzemljama koje se zovi mezija , ilirija , trakija dolaze divljaci sa severa sa karpata ( inače kakvi su bili ti došljaci u civilizacijskom smislu pročitaj malo od nekog bizanskog istoričara a još tačnije od Ahmad ibn Fadlāna ,http://en.wikipedia.org/wiki/Ahmad_ibn_Fadlan ,  arapskog kroničara koga je kalifa poslao da mu opiše  divljake sa severa , deo scenarija filma 13 Ratnik  baziran je na njegovom pisanju  ,normalno delovi sa vešticama su izmišljeni) , pazi dolaze na teritoriju koja je naseljena najmanje 2000 godina civilizovanima narodima, ilirima , tračanima , dačanima, itd .

I šta misliš dali su ti ljudi mogli da napadnu ove divljake rečima " Mi ovde živimo hiljadama godina , vratite se u vašu vukojebinu u karpate odakle ste došli , vi nemate nikakvo pravo na ovu zemlju ."

Kako su srbi ( bošnjaci , hrvati isto mu dođe)  stekli pravo na ovu zemlju  , nasiljem , ratom i prorterivanjem domicilnog stanovništa .

Zato prekini da trtomudiš o nekakvom rasimu došljaku i nekakvom dušanu starosediocu , to je argument jedino u guslarskim pesmama u nekoj crnogorskoj ili bosanskoj vukojebini.

I po stoti put niti je vaše hrićanstvo iz Leskovca niti naš Islam iz Foče , nego su obe vjere semistske iz azije , sa istog mesta ,  jedina je rezlika u par stotina godina , i polovina imena je potpuno ista Jovan-Jahja , Abraham-Ibrahim , Jakov-Jakub , Mojsije -Musa , Harun -Aron , Zaharije -Zekerijah , Isus -Isa i da ne nabrajam.

I za kraj neznalico šlag , nije Isusa Marija zvala Isuseeeeeeeeee , Isuseeeeee , to ti je helenizovana verzija tog imena , (prihvaćena za to što je danačnje jevanđelje u orginalu pisano na grčkom  Smile Smile Smile a isus siroma niti da gukne grčki ), nego Aramejskim dijalektom koji je mnogo bliži arapskom ( oba su semetski jezici) , tj zvala ga je  ISO .

Toliko o imenima za danas. Nisam nameravao ali kad si počeo.
Konane,
interesantan si ti delija?Moram ti priznati,da si lukav u prici i da se sluzis onim finim filozofskim
lukavstvom,kojim je islam bogat,ne u negativnom smislu,vec bas naprotiv.Seobe naroda ili sa ove
distance,sad vec rasa,na ove prostore i prostore same Evrope u celosti,su star studioznog naucnog
rada,u kojem naucnik,mora da se izdigne iznad nacionalnosti,rase,vere i da prati trag plemena
grupa,koje su pre hiljadu godina,odlazile i dolazile.Potpuno je normalno,da su dosljaci koristili
silu,kako bi zauzeli ili preoteli,zemlju,prostranstvo,vodu,nebo,bogove od onih koji su bili domaci.
Albanija nije postojala,kada je u pohode isao car Dusan,to moras malo da pretreses,sve drugo je ok.
Niko nema nista protiv islama i muslimana,cinjenice se samo konstatuju,ne namecu se.Kako ti kazes,Sloveni su Srbi,Hrvati,Bosnjaci.Razlikujemo se u verovanju i u imenu Boga u kojeg verujemo?
Dolaskom na ove prostore,prihvatanjem islama iz ovog ili onog razloga,okrenuli ste se protiv
saplemenika,protiv seljana,protiv rodjaka?Sta se moglo ocekivati od Turaka,koji su bili osvajaci
druge rase i vere,nego da nametnu sebe,svoje carstvo,svoju veru?Koliko god,da su bili surovi,pa
takvi su osvajaci,svuda na svetu,zasto bi Turci,bili drugaciji?Pitanje je,zasto ste se vasom mrznjom
isticali u odnosu na mrznju Turaka?Bez obzira,sto ste prihvatili islam,vi ste rasno i dalje Sloveni.
Muslimani su i Libijci,pa ne mrze Srbe,koliko vi mrzite,zasto?Pokret mladobosanci je bio nadnacionalni,cilj mu je bio oslobodjenje od crnozute monarhije,zar ne?Ali,pocetkom I sv.rata i
muslimani i Hrvati i Slovenci,kao pripadnici austrougarske vojske,vrse takve zlocine po Srbiji
da je nejasna tolika mrznja vas,prema Srbima?To ponovo dolazi do izrazaja za vreme II sv.rata,kada
se nad Srbima u NDH,sprovodi genocid!Vi,muslimani tih godina nemate osecaj za Bosnu ponosnu
samostalnu,vi cinite zlocine u ime i za DOM!?Zasto?Rusija je velika zemlja,Rusi veliki narod.
Kada se taj dzin namesta da mu bude udobnije,osecaju svi narodi i zemlje u njegovom susedstvu!
Cinjenica da je Rusija sila je taj,da se Amerika nemesa u ta dogadjanja oko Rusije.A,to se zove podela interesa,ili pozicioniranje za nest sto ce se desiti mnogo krupnije.Ja barem nemam nista
protiv islama kao vere,ali kao Srbin,pravoslavac branim se od vernika u Muhameda sa ovih prostora
koji su primili islam pre 6-7 vekova od ondasnjih osvajaca.Isus ili Isa,bitno je da jedno drugo ne potire,razumes?Jedno je osvajati,a drugo je kada se boris protiv asimilacije od strane asimilovanih
saplemenika!Kapiras ili?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3

Konane,
interesantan si ti delija?Moram ti priznati,da si lukav u prici i da se sluzis onim finim filozofskim
lukavstvom,kojim je islam bogat,ne u negativnom smislu,vec bas naprotiv.Seobe naroda ili sa ove
distance,sad vec rasa,na ove prostore i prostore same Evrope u celosti,su star studioznog naucnog
rada,u kojem naucnik,mora da se izdigne iznad nacionalnosti,rase,vere i da prati trag plemena
grupa,koje su pre hiljadu godina,odlazile i dolazile.Potpuno je normalno,da su dosljaci koristili
silu,kako bi zauzeli ili preoteli,zemlju,prostranstvo,vodu,nebo,bogove od onih koji su bili domaci.
Albanija nije postojala,kada je u pohode isao car Dusan,to moras malo da pretreses,sve drugo je ok.
Niko nema nista protiv islama i muslimana,cinjenice se samo konstatuju,ne namecu se.Kako ti kazes,Sloveni su Srbi,Hrvati,Bosnjaci.Razlikujemo se u verovanju i u imenu Boga u kojeg verujemo?
Dolaskom na ove prostore,prihvatanjem islama iz ovog ili onog razloga,okrenuli ste se protiv
saplemenika,protiv seljana,protiv rodjaka?Sta se moglo ocekivati od Turaka,koji su bili osvajaci
druge rase i vere,nego da nametnu sebe,svoje carstvo,svoju veru?Koliko god,da su bili surovi,pa
takvi su osvajaci,svuda na svetu,zasto bi Turci,bili drugaciji?Pitanje je,zasto ste se vasom mrznjom
isticali u odnosu na mrznju Turaka?Bez obzira,sto ste prihvatili islam,vi ste rasno i dalje Sloveni.
Muslimani su i Libijci,pa ne mrze Srbe,koliko vi mrzite,zasto?Pokret mladobosanci je bio nadnacionalni,cilj mu je bio oslobodjenje od crnozute monarhije,zar ne?Ali,pocetkom I sv.rata i
muslimani i Hrvati i Slovenci,kao pripadnici austrougarske vojske,vrse takve zlocine po Srbiji
da je nejasna tolika mrznja vas,prema Srbima?To ponovo dolazi do izrazaja za vreme II sv.rata,kada
se nad Srbima u NDH,sprovodi genocid!Vi,muslimani tih godina nemate osecaj za Bosnu ponosnu
samostalnu,vi cinite zlocine u ime i za DOM!?Zasto?Rusija je velika zemlja,Rusi veliki narod.
Kada se taj dzin namesta da mu bude udobnije,osecaju svi narodi i zemlje u njegovom susedstvu!
Cinjenica da je Rusija sila je taj,da se Amerika nemesa u ta dogadjanja oko Rusije.A,to se zove podela interesa,ili pozicioniranje za nest sto ce se desiti mnogo krupnije.Ja barem nemam nista
protiv islama kao vere,ali kao Srbin,pravoslavac branim se od vernika u Muhameda sa ovih prostora
koji su primili islam pre 6-7 vekova od ondasnjih osvajaca.Isus ili Isa,bitno je da jedno drugo ne potire,razumes?Jedno je osvajati,a drugo je kada se boris protiv asimilacije od strane asimilovanih
saplemenika!Kapiras ili?

Ма јебеш Конана он је ту да спамује тему о крмету по имену Расим.
Бленто је у свом филозофирању које иначе нема везе са животом стигао до Исуса и паламуђења
тумачења имена Исусовог.То је исто као када бих ја рекао да је Мухамед јео свињетину док се
није загрцнуо од халапљивости па забранио свињетину коју они и дан данас једу са више или мање
скривања.
Он од питања:"који су то српски не пријатељи достојни да им срби пруже руку" дошао до степена
стварања религије и насељавања на ове просторе и начина како су се формирале све државе на
свијету.
Smile
Ствар је јасна а она је да у њиховој подсвијести стоји чињеница да су се прије неких тристотињак
година звали хришћанским именима и да је Расим у ствари посљедица пи*ке из фамилије која
постоји у свакој фамилији и да се није смио сукобити у борби већ је прихватио да љуби гузицу
пет пута на дан те промјенио,име,дјецу,жену и вечеру на крају.
Мораш признати да ти и ја нисмо у ситуацији да размишљамо тако и вјероватно ни ми не бисмо
причали овако да нам сваки дан неко чињеницама може рећи да су нам преци били пи*ке да ми
нисмо оно шта су нам причали док смо били мали и да у ствари немамо појма ко су наши преци
јер је хоџа рекао да смо турци. Smile
Немој ти њега пуно нападати и тражити да капира,није он згријешио ништа јер су га други лагали као малог.Сада је порастао па има проблем са идентитетом и језиком. Smile

Него крмка Расима су затрпали уз почасти без обзира што је проглашен ратним злочинцем. Smile
« Poslednja izmena: 20. Apr 2010, 10:38:35 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Ovo o svinjetini i Muhamedu koji se zagrcnuo , aj da vidimo ko je sličniji Isusu ja ili ti :

Isus nije jeo svinjetinu -Ja ne jedem svinjetinu - Ti jedeš svinjetinu

Isus je bio obrezan -Ja sam obrezan - Ti nisi obrezan

Isus je zabranio kamatu- Meni je zabranjena kamata -Tebi je dozvoljena kamata

Isus je obavljao molitvu svakodnevno - Ja obavljam molitvu svakodnevno -Ti ne obavljaš molitvu ( verovatno nikada) kao i 99,99 % tvoje nacije.

Isus je poštovao majku- Meni je narađeno da poštujem roditelje - U istočnoj srbiji hiljadu godina narodni običaj da sin ubije oca kad ovaj ostari čekićem ili sekirom u glavu  , kao se zvaše NABAT  ili tako nekako.
itd ... itd...

A gosn Hozehombre ti znaš onu narodnu kad je krava ubola rogom drugu kravu pa seljak kod kadije , sad gledamo u čitap , sad ne gledamo po potrebi , sad je historijsko naseljavane , duboko , komleksno , neshvatljivo , pa je onda i normalno da se koristi sila da se domaćinu peotme zemlja , ali zato na kosovu polju nije normalno da se koristi sila jer sad je tvoja krava ubola moju a malo prije je moja ubola tvoju a to je vidiš velika razlika.

Pa i to kad nas okupira vizantija i mi uzmemo njihovu vjeru a ostavimo svoju , to je normalno i nije vera za večeru a vidiš Marko , Jovan, Isus , su sve čisto srpska imena sa karpata , ali zato kad vi uzmete veru drugog okupatora onda jeste vera za večeru jer je sad tvoja krava ubola moju.

Smile Smile Smile

Vaš problem je fiziološke prirode , naime jedan ruski neuropsihijatar je proučavajući ruske vojnike koji su u drugom ratu imali teška oštećenja glave došto do nepobitnih zaključaka koji važe i danas , mozak se sastoji od dvije polovine tj hemisfere desne i leve koje su samo naizgled morfološki iste , u funkcionalnom smislu one se potpuno razlikuju , jedna služi za logičke operacije dok druga za osećanja , emocije itd , nažalost protok imformacija prije obrade je takav da ona prvo prolazi kroz emotivnu a potom kroz logičku polovinu i vrlo često se taj protok blokira u ovoj emotivnoj sferi. Uopše je logika ne obradi.

Vi još uvjek imate metalne blokade koji su vam habzburgovci instruirali kroz propagandnu guslarsko-epsko  tzv. poeziju a u stvari se radi o čistoj propagandi.

Da ne počinjem  sada o problemu Istočnog greha kojim Pavlovi tj tačnije Savlovi popovi ( Jer Isusova crkva ne postoji od Nikejskog sabora ) drže u mentalnoj blokadi milione ili bolje rečeno stotine miliona.

« Poslednja izmena: 20. Apr 2010, 13:00:21 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Ovo o svinjetini i Muhamedu koji se zagrcnuo , aj da vidimo ko je sličniji Isusu ja ili ti :

Isus nije jeo svinjetinu -Ja ne jedem svinjetinu - Ti jedeš svinjetinu

Isus je bio obrezan -Ja sam obrezan - Ti nisi obrezan

Isus je zabranio kamatu- Meni je zabranjena kamata -Tebi je dozvoljena kamata

Isus je obavljao molitvu svakodnevno - Ja obavljam molitvu svakodnevno -Ti ne obavljaš molitvu ( verovatno nikada) kao i 99,99 % tvoje nacije.
Пошто си упућен о свему што је српски обичај (дебео комплекс) и знаш све о Исусу (још већи
комплекс) зашто изневјери Исуса упркос сличностима које написа да посједујете? Smile

Иначе,тема је закопано крме а не Конанкос-Исус алиас Мухамед.

Јеси ли био на џенази ратном злочинцу и да ли је било лијепо? Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.