Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Умро ратни злочинац Расим Делић  (Pročitano 9260 puta)
Supermoderator
Legenda foruma

Always outnumbered, never outgunned.

Zodijak
Pol
Poruke 47481
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.9
Sve je to istina, ali mnogo toga treba u ovom slucaju zadrzati u sebi. Jer ako mislis za nekog da je krvnik i zlocinac, a upotrebljavas recenice neke totalno morbidne onda ispade da si maltene na tom nekom nivou, mislim ne TI kao ti, nego uopsteno..

iznad malih ljudi se treba izdici, ni ime im ne spominjati, ni lika im se secati, samo kad se setis dela a ti pomislis u sebi svasta nesto, ali si bolji, zato sto nisi rekao, ili pokazao  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Sve je to istina, ali mnogo toga treba u ovom slucaju zadrzati u sebi. Jer ako mislis za nekog da je krvnik i zlocinac, a upotrebljavas recenice neke totalno morbidne onda ispade da si maltene na tom nekom nivou, mislim ne TI kao ti, nego uopsteno..

iznad malih ljudi se treba izdici, ni ime im ne spominjati, ni lika im se secati, samo kad se setis dela a ti pomislis u sebi svasta nesto, ali si bolji, zato sto nisi rekao, ili pokazao  Smile
Те реченице излазе из дубине срца и њих не може заслужити свако.
Е сада овај други дио твога поста је поприлично са људске тачке гледишта исправан али...велико али,
ја живим у свијету гдје се од 18 узима пушка а у 29-тој оставља из руке и то само из разлога да живим
у својој кући.Та људска особина долази до изражаја када имам конфликт са особом која ми је
упутила пар ружних ријечи и то обично прешутим па и доживим да се људи након извјесног времена
извину али код особа које сам поменуо на овој теми то није случај.Много,много крви и моје и мојих
је проливено. Smile
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Da,ali u nekoj ravnopravnoj situaciji,kada se mozes delima izdici u odnosu na olos.
Ovde seradi o jednom velikom NISTA,koje se izvuklo od zasluzene kazne!Cak je olos
nagradjen za ne dela,koja je pocinio u ratu!
Obracanje na ¨ovakvom nivou¨koji ne prilici,kako ti kazes?Nije nista drugo do rec za necim
sto je gadilo ovu planetu!!!Sve sto bi jedan covek,mogao da kaze,a da to zvuci ruzno,kada je
to konvetritsko govno i govna slicna njemu u pitanju,ne dovoljno je ruzno!!!
Postoje neprijatelji,koji i posle najkrvavijih bitki,zasluze da im druga strana oda priznanje za hrabrost!A,ovaj neprijatelj,ne zasluzuje ni da se covek,zapita o zivotu,kada se smrt usunja medju ljude.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Da,ali u nekoj ravnopravnoj situaciji,kada se mozes delima izdici u odnosu na olos.
Ovde seradi o jednom velikom NISTA,koje se izvuklo od zasluzene kazne!Cak je olos
Obracanje na ¨ovakvom nivou¨koji ne prilici,kako ti kazes?Nije nista drugo do rec za necim
sto je gadilo ovu planetu!!!Sve sto bi jedan covek,mogao da kaze,a da to zvuci ruzno,kada je
Postoje neprijatelji,koji i posle najkrvavijih bitki,zasluze da im druga strana oda priznanje za hrabrost!A,ovaj neprijatelj,ne zasluzuje ni da se covek,zapita o zivotu,kada se smrt usunja medju ljude.

Kao na primer KO ?

Koji je to srpski neprijatelj sa kojim su srbi ratovali i zaslužuje da mu vi odate priznanje za hrabrost ?

Ime i prezime ?
IP sačuvana
social share
Ovde će stajati vaša reklama za samo 10 KM !
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla

Kao na primer KO ?

Koji je to srpski neprijatelj sa kojim su srbi ratovali i zaslužuje da mu vi odate priznanje za hrabrost ?

Ime i prezime ?

Decacicu,kada sam objasnjavao,da postoje neprijatelji,kojima se posle borbe ili rata
moze odati priznanje za iskazanu hrabrost,mislio sam na primere iz istorije.
A to je obicno neprijatelj,koji svoja dejstva svede na vojnu silu,a ne na civile ili zarobljenike.
A,sto se tice srpskih neprijatelja,kojima se moze priznati,da su se drzali hrabro i vojnicki
njih na zalost nema!Nas kad su napadali,nisu gledali koga ubijaju!Ubijali su sve od kolevke
pa one sto su jednom nogom u grobu.Ali najgora govna su upravo konvertiti,ili ti muslimani!
Postoje primeri,kada bi pobednicka vojska sahranila porazenu i odala pocast poginulima,
kao vojnik vojniku.Ali,to muslimani nikad nisu bili,tako da takvih primera sa njima nikad nece biti!
Imena iprezimena nemam!Postoji onaj svaba iz Kragujevca,koji je odbio da strelja decu,i bio streljan od strane svojih.Njemu je podignut spomenik i zna se za njega i njegov junacki cin.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Znao sam da nemaš odgovor.  Ništa nastavi dalje sa svojom nadasve dubokoumnom diskusijom , začinjenom izrazima " govna" i slično tome , ja doista nebih niti da ti smetam niti umem da učestvujem u ovakvim " razgovorima" .  Na koncu valjda postoji razlog zašto Bog stvara međusobno tako različite  ljude , moja je pamet slaba da da odgovor na ovakvo pitanje !
« Poslednja izmena: 18. Apr 2010, 02:55:35 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Znao sam da nemaš odgovor.  Ništa nastavi dalje sa svojom nadasve dubokoumnom diskusijom , začinjenom izrazima " govna" i slično tome , ja doista nebih niti da ti smetam niti umem da učestvujem u ovakvim " razgovorima" .  Na koncu valjda postoji razlog zašto Bog stvara međusobno tako različite  ljude , moja je pamet slaba da da odgovor na ovakvo pitanje !

Како си знао да нема одговор набуђени фрајеру када ти је написао за њемца који је одбио да стреља
дјецу у Крагујевцу.
Ево ја ћу га допунити.Чеси су били војници у првом свјетском рату којим треба стиснути руку и
одати признање јер нису убијали српску нејач већ су штитили и помагали нејач колико су смјели
и могли.Примјер:Добојски логор кроз који је прошло неких педесетак хиљада срба са подручја
херцеговине и сарајевско-романијске области. Smile
У селу Липац постоји гробље чешких војника које су њихови "саборци" стрељали јер нису
хтјели учествовати у масакрирању цивила.Одржавају га мјештани и дан данас.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2010, 11:11:54 od yetyou »
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3185
OS
Linux
Browser
Mozilla
Ne,ne smetas mi! Da li nesto umes ili ne,to je vec stvar interesovaanja.
Bog nas je stvorio,Biblija kaze po svom liku.Sta nam se desilo,pa smo postali razliciti,ne znam?
Ali,znam da onaj ko me mrzi samo zato sto sam Srbin i pravoslavac i ko mi uskracuje pravo,da
sam ravnopravan sa onima,kojima je ovo treci put,da dignu kame na nas Srbe za proteklih 100
godina,moze da ocekuje od mene samo GARD! Jer se pokazalo u opitnoj tvorevini SFRJ,da je
bezbrizan i opusten zivot pored takvih komsija i ljudi nemoguc! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 732
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 
Česi nisu bili vaši neprijatelji , njih su austrougari prisilno mobilisali u rat , oni su takođe bili dugo okupirani od strane austrougara tako da je ovakvo njihovo ponašenje normalno , ja sam pitao da navedeš NEPRIJATELJE ?

I opet ponavljam nećeš moći .

Inače u pravu ste obojica , prosvetlili ste me , hvala vam dovijeka , mnogo mi je žao ako sam vas na bilo koji način povrijedio , žao mi je i što sam se rodio ( jer vas i ta činjenica sigurno duboko vrijeđa) ali ako ikako mogu da se opravdam u tom smislu , ja nisam lično odlučio da se rodim inače bih sigurno bilo drugačije uzimajući u obzir vaše potpuno opravdane stavove i želje.
« Poslednja izmena: 18. Apr 2010, 14:55:10 od konankos »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Česi nisu bili vaši neprijatelji , njih su austrougari prisilno mobilisali u rat , oni su takođe bili dugo okupirani od strane austrougara tako da je ovakvo njihovo ponašenje normalno , ja sam pitao da navedeš NEPRIJATELJE ?

I opet ponavljam nećeš moći .

Inače u pravu ste obojica , prosvetlili ste me , hvala vam dovijeka , mnogo mi je žao ako sam vas na bilo koji način povrijedio , žao mi je i što sam se rodio ( jer vas i ta činjenica sigurno duboko vrijeđa) ali ako ikako mogu da se opravdam u tom smislu , ja nisam lično odlučio da se rodim inače bih sigurno bilo drugačije uzimajući u obzir vaše potpuno opravdane stavove i želje.

Ти рече да не желиш да расправљаш о морбидним стварима и ја сам по томе замислио да
размишљаш а богами и да знаш.
Велиш чеси били под окупацијом? Smile Па де ми реци које су то легалне границе аустро-угарске,
баш ме интересује јер авај ја сам мислио да су у Мачви клање чинили српски не пријатељи а оно
по твом високо-ученом знању у ствари то су били присилно мобилисани војници који су били под
аустро-угарском окупацијом.
Мени лично то одговара јер онда четничко иживљавање по источној босни у периоду од 41-45 нису
починили припадници мога народа већ неки војници који су били на територији своје окупиране државе.
Браво мајсторе. Smile

П.С
Акценат стављам на СВОЈЕ државе. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.