Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ultimate Tips&Tricks collection for Windows  (Pročitano 57888 puta)
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Citat
NOD nije jedan od najkvalitetnijih antivirusa zbog kvalitetnog marketinga, vec iz razloga sto ima odlican odnos kvalitet - zauzece memorije
Nije to kvalitetan marketing, to je teza da ako nesto ponovis dovoljno puta to postaje istina.

Citat
KAV jeste najkvalitetniji AV i jedina mu je mana sto zauzima malo vecu kolicinu rezistentne memorije ima najvecu bazu definicija virusa i najbolju detekciju istih. NOD je odmah za KAV-om ( ima za nijansu slabiju detekciju virusa, ali zbog svog jedinstvenog engine-a jedan od najbrzih antivirusa).
Koliko para / resursa / toliko muzike.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
Ok, ovde je vasa rec protiv moje. Ali ja jos nisam video pravi argument koji bi me ubedio da je NAV bolji od NOD-a. Al ajde samo pogledajte velike testove antivirusa i nadjite na kome je NAV ispred NOD-a. Tacno je da takvim testovima ne mozemo 100% verovati, ali zapitajte se malo, zar bi neko namestao NOD-a ispred NAV-a samo zato sto ima bolji marketing ili zbog svoje popularnosti...Pa Symantec je sto puta jaci (materjalno i po ugledu) od Eseta, tako da testovi gde je NOD ispred NAV-a (a vecina je takvih) nisu namesteni, vec su realnost.
Ali ako necete, necemo ni strane testove pogledati. Pogledajmo test koji je svez, i koji su nasi ljudi radili http://av-test.mycity.co.yu/
I sta kazete, kako se pokazao vas lepi i najbolji NAV  Smile Toliko o njegovom kvalitetu. Smile
« Poslednja izmena: 05. Avg 2005, 15:14:53 od m4rk0_ »
IP sačuvana
social share
phearles eZine - mislite o tome...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Na tom testu imas vrlo jasno pokazano da kav zauzima svega 8 rama vise a to je u danasnje vreme smesno Wink
A u odnosu prepoznatih virusa se vide ostali argumenti Wink
Sto se tice zauzete memorije podatak koji je naveden nije tacan.
On zauzima vise memorije, ali ni priblizno koliko je navedeno.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2005, 15:26:41 od SerbianFighter »
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
Ne ne, ja ovde govorim o odnosu NAV-a i NOD-a...Ostavimo mi KAV po strani Wink Znaci moj post se odnosio na NAV ( Norton)...Ciji je jedini "adut" kicerasti GUI, a sto se tice njegove brzine i kvaliteta, pogledajte njegovu detekciju na testu..mislim NO comment. I ajd na pr uzmemo u obzir da je NAV kao najbolji, pa i da je tako, dovoljna bi mi bila cinjenica da je njegoo uklanjanje toliko tesko( da ne kazem nemoguce ) da ga vise nikad ne vratim na komp Wink Neoprostiv propust su napravili ljudi iz Symanteca, ali Distro za nasu zemlju je rekao da kada NAV '06 predje u final verziju te greske ce biti otklonjene...Zivi bili pa videli, ali do tad NAV zaobilazim u sirokom luku. Smile  Smile
POz.
« Poslednja izmena: 05. Avg 2005, 23:13:08 od m4rk0_ »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
mob
Apple iPhone 6s
Nisam rekao da je najbolji, ali da jeste idiot friendly i da sasvim lepo radi uprkos testovima.

p.s. NOD zaobilazis kazes? Smiley)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
Citat
p.s. NOD zaobilazis kazes? Smiley
Mislio sam na NAV Wink...My bad ...Ispravio sam sad.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Ja jos uvijek koristim NAV 2004.A mislim da nema veceg argumenta od toga da nikada nisam "progutao" virus (dok koristim NAV).Nemoj me pogresno shvatiti da ja imam nesto protiv NOD-a (jer ga nisam ni probao a mozda cu posto si me zaintrigirao) ali tvoja opaska da NAV ne valja jednostavno ne stoji jer ti ja kazem iz svog iskustva da je dobar jer jednostavno radi svoj posao (poboljsava moju zastitu pored jos nekih "programa" i hardvera) i to ti ne mozes osporiti jer ga jednostavno ne koristis i nisi kompetentan s te strane da tvrdis tako nesto (na osnovu necega sto si procitao ili cuo).Ja nista ne uzimam zdravo za gotovo dok se "licno" ne uvjerim u "kvalitet" necega.

PS.Koristio sam PS-Cilin prije 6-7 godina i s njim sam bio extremno nezadovoljan.Kakav je danas ne znem jer ga nisam koristio 6-7 godina.IT,telekomunikacije su toliko dinamicne da jednostavno i bukvalno ako nisi u toku par godina ne znas "nista".
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20
Citat
Ja jos uvijek koristim NAV 2004.A mislim da nema veceg argumenta od toga da nikada nisam "progutao" virus
Kako znas ? Da li si uradio skeniranje i nekim drugim AV-om da bi se uverio da NAV nije nista "propustio".
Citat
to ti ne mozes osporiti jer ga jednostavno ne koristis i nisi kompetentan s te strane da tvrdis tako nesto
Ja svoje tvrdnje jedino iznosim iz iskustva i one su proverene. Upravo verziju 2004 sam testirao na mojoj masini. Ima dobru detekciju virusa ali je uzasno spor, isuvise gusi sitem, i sto je najgore pravi ogromne probleme prilikom uninstala ( obavezno je dodatno brisanje odredjenih registry kljuceva da bi se uklonio). Za mene je to dovoljan razlog da ga ne koristim.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 2178
mob
Nokia N85
Kako znam da li imam virusa na masini?Ti to mene zezas?Saznacu ako "skeniram" masinu drugim AV-om  Smile.Pa kakav je to virus da godinama ne znas da ga imas  Smile?Spy  Smile?Benigni?Nezaposleni virus?Nisam ja od juce da ne znam da sam "zarazen".Ne koristim ja samo AV za sopstvenu zastitu.Malo se salim.Kako si testirao NAV 2004 na svojoj masini?Uzasno je spor?Pa zato i "radi" posao?To sam i rekao.Nisam rekao da nije spor (ali na mojim masinama se ne primijeti da je toliko spor kao sto rekoh), naprotiv obrazlozio sam zasto je spor.Problemi s deinstalacijom NAV 2004?Ja licno nisam imao nikakvih problema s deinstalacijom.

PS.Evo npr. na ovoj masini s koje ovo sada pisem imam instaliran KAV.
« Poslednja izmena: 04. Okt 2005, 10:46:57 od djwhite »
IP sačuvana
social share

Ne koristi "kaps".Koristi "bold" kada hoćes nešto da naglasis.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

od juče mi se život promenio za 360 stepeni

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 10121
mob
Samsung 
Ok ima ovde dobrih stvari!
IP sačuvana
social share
Ne radim brzo, al' zato radim nekvalitetno                         
Život nas uči su ljudi mnogo manje rđavi nego što se misli, ali i da su mnogo gluplji nego što je moguće i uobraziti.
Pravopis srpskog jezika
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.09 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.