Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ultimate Survival" ~ Discovery Channel  (Pročitano 84306 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9046
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Alcatel One Touch
Kako ga vise gledam,ne mogu da se otmem utisku da sva ta njegova prica  neodoljivo podseca na... Smile

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Jamie Oliver.jpg
(34.16 KB, 300x401)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ne bi me iznenadilo da su sve one bube i crvi koje je jeo napravljeni u poslastičarnici .

Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Bear Grylls je kreten jedan obični,pajac i on ako bi preživio bilo što od onoga o čemu brblja na onaj način
na koji objašnjava pojedine situacije to bi bila premija. Mislim skače u vodu sa temperaturom takvom
da bi preživjeo pola sata kada izađe iz nje,roni ispod prepreka a da pri tome uopšte nema pojma dali postoji
izlaz na drugu stranu uz koment vjerovatno da postoji prolaz.
Kičmu je slomio na skijanju zato što je debil. Iako na wikipediji piše da je bio pripadnik sas-a
u zvaničnim podatcima te jedinice ne postoji ili nikada niko nije zabilježen pod imenom
Edward Michael Grylls. . . Gledao sam jednu emisiju gdje takođe nekoliko bivših pripadnika sas-a iz njegove generacije odgovaraju na pitanje dali su služili sa Bear-om, pojma nemaju ko je on uopšte.
A samo su se odvalili smijati kada im je voditelj objasnio o kome ih pita. . .
Moj hoby je nešto kao survival pročitao sam dosta toga,a sem toga imam vojnu snajpersku obuku u koju
takođe spadaju tehnike preživljavanja u prirodi na visokim/niskim temperaturama. . .
Samo  lud čovjek bi uradio nešto što radi ova budala,tj čovjek koji nikakda nije vidjeo nikakvu vojnu obuku koja podrazumijeva preživljavanje u prirodi. . . Dok skidam kapu Ray Mears-u jer čovjek ima veliko znanje
i sigurno s njegovim savjetima neće niko da nadrlja,kao od ove budale Grylls-a. . .
Savjet za nekoga ko hoće da primi savjet,gledati njegovu emisiju čisto iz zabave jer drugo i nema ništa
sem zabave u njoj,ne pokušavati ništa što on radi jer može da dođe do trajnih posljedica uključujući i smrt.

Онда ти препоручујем да погледаш - Les Stroud - Survivorman - екстра је и доста реалније од Грилса.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.7
mob
Nokia 6300
Ma da jeste,realniji mislim ne pravi gluposti...Ma Bear-je  posle raznih tužbi morao da okarakteriše emisiju kao
šou,i da se ništa ne stavlja pod ozbiljno ono što on izvodi...Ja prvi put kada sam njega gledao,
ja nisam mogao da vjerujem svojim očima,da jedan sas-pripadnik može onako da se glupira...
Pa sam njuškao sve o njemu i došao da raznih podataka,mogu samo reći da mi se gadi.
Kao i svi ljudi koji se prave da su nešto što nisu uopšte...
A kod mene u ekipi postoji jedan običaj kad god se neko povredi ili napravi neku glupost
mora da uzvikne "bear grylls is the best",jer samo njemu priliče gluposti u prirodi...

Meni dragi su: Cody Lundin mogu reći da mi se njegov način pisanja i pristup veoma sviđa, "When All Hell Breaks Loose" je zanimljiva i na drugačiji način pisana knjiga, nisam požalio što sam kupio..
Ray Mears - ne glumi  preživljavanje ispred kamere, kad svi znaju da je oko njega ekipa ljudi. Ima smiren pristup, ne nekakvo krtensko loženje kao Bear . Predstavlja prave bushcraft majstore, a to su plemena kojima je to način života. Ne dovodi se u opasne situacije nepotrebno...
Les Stroud - preživljava i pati se s kamerama da bi sve to snimio.Poštujem ga jako zbog toga...
Ron Hood- što sve može kućna produkcija, pa nema najbolje snimke, ali stvar funkcioniše. Jednostavno pokazuje ono o čemu drugi pišu, nosi tonu noževa. On, žena i psi, to je to od ekipe.A ne kao Bear pojede balegu pa mu ispiraju želudac,
i šta znam sve ne,pogase kamere helikopter doleće i ode sas-ovac u hotel...
IP sačuvana
social share
Edit by cg_ac: Regulisana velika slova u potpisu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Неко помену реч шоу, а то је оно што је мени пало на памет након првог гледања. Да се не лажемо, његова емисија ми је занимљива за гледати, али колико то баш има везе са преживљавањем у природи, нисам сигуран.

Он као да гледа да максимално закомпликује себи ситуаицију, да би се онда из ње извукао.

Због тога ми много складније и много реалније делује, емисија Реја Мирса. Без непотребних ствари, без егзибиционизма. Човек лепо и занимљиво обичном гледаоцу приказује суштину сналажења у дивљини.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ultimate Guide to Wilderness Living by John McPherson and Geri McPherson.

Није лоша књига, јуче сам налетео на њу и скинуо је.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Serija mi se toliko smučila,a i onaj lik je počeo žešće da me nervira,svaka epizoda je ista,svodi se na zapali vatru,sklepaj neko sklonište,i jedi sve što ti se nađe pod rukom. Smile Smile Smile I scene koje snima su u najmanju ruku smešne,gledao pre neki dan naišao on na neki napušteni rudnik,i donosi odluku da uđe u rudnik,koji će bre qrac u rudniku,napravi neku baklju,naravno,uvek on nađe sav materijal i sve što mu treba,gledao sam i kako je našao čamac u nekim zabitima,pa ako si u zabitima,ko se onda tu spuštao čamcem,i naravno,na licu mesta je zakrpio čamac,ojačao,i idemo.A i tom rudniku ugasi mu se gistro baklja,znači u oknu rudnika,i on kao u mraku tumara,i odjednom,kao vid svetlo i kao našao je izlaz,da mu se stvarno baklja ugasila,nikad iz rudnika ne bi izašao,ali ne,on je opipavao zidove i našao izlaz. Smile Smile Smile

Spušta se niz neke stene,ide kamera paralelno sa njim,a on se kao muči,a šta radi kamerman,a kako  se on spušta,leti pored njega.

Naišao šmeker na glečer i donosi odluku da prođe kroz glečer Smile i ušao u glečer,malo se klizao u glečeru i izašao na kraju glečera i kao spasao se. Smile

A šta sve ima u rancu,to ni Nasa nema,uvek ima ono što mu treba,majku mu,kad bi se stvarno našao i takvoj situaciji,u rancu bi imao jedan sendvič i mp3 player. Smile

A šta može da pojede,ono fore,jede zebru na kojoj muve prave drugu generaciju potomaka,to da je stvarno pojeo,otrovao bi se momentalno,međutim,on je veselo podrignuo i idemo dalje.

Ejjj,gledao sam ,kao dobio je proliv,i setio se nekog drveta koje je prošao pre par kilometara i kao ide do tog drveta jer kora,ili list drveta leči proliv,a da bi došao do tog drveta morao je da se popne uz vodopad,niz koji je jedva sišao,a sad se sa prolivom popeo bez problema he,he,he Otrčao do drveta,popio čaj od tog drveta i izlečen.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6,
mob
Alcatel One Touch Idol X
Citat
A šta može da pojede,ono fore,jede zebru na kojoj muve prave drugu generaciju potomaka,to da je stvarno pojeo,otrovao bi se momentalno,međutim,on je veselo podrignuo i idemo dalje.

Odvalio sam se od smeha.....  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 37017
Zastava Antofagasta
OS
Windows XP
Browser
Safari 1.0.154.65
najsmesnije j ebilo kad ga navodno jurio grizli u rocky mountain pa on kao bezi ,bezi i na kraju skoci u vodu od 5stepeni celzijusa i tu se spusta 2 sata niz struju -koji folirant-kao sto rekoh jedino sto vredi su prikazi ambijenta u kojima se krece
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Ушло у крв и довиђења.... ФКЦЗ <3

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 13239
Zastava Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6,
mob
Alcatel One Touch Idol X
Dobro, mora se priznati da je emisija zanimljiva i "kupuje" gledaoce svojim sharmom, ali tesko da je sve to tako kako on prikazuje...  Smile
IP sačuvana
social share

Edit by chelavi1: Linkovi i bilo kakvi drugi reklamni elementi nisu dozvoljeni u potpisima korisnika!                                   �
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 16 17 19 20 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.