Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ultimate Survival" ~ Discovery Channel  (Pročitano 84179 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo

Jedino do sad nije naleteo na neku amazonku,pa da ima sex sa njom,ali da nam objasni kako će od kore drveta da napravi prezervativ,mada,verujem da u rancu ima i prezervative,ma šta verujem,ima sigurno,njih će u nekoj epizodi da naduva,i da na vetru odleti u civilizaciju.

Gledao sam kako je na splavu isplovio na otvoreno more,okean,i naravno,more nikad mirnije,ni talasa,,poneo čovek par kokosa,piša u flašu i to pije,ma snašao se za vodu nema šta,tako može da izdrži godinama,popiješ,pa ispišaš,pa ponovo popiješ,pa tako u krug.Ajkula pliva oko splava,on i kamerman je snimaju,ma opušteno,važi,kad sam video kadar ajkule oko onog njegovog splavčića,smrzao sam se,samo me začudilo kako nije skočio u vodu da ulovi ajkulu,tu se obrukao. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Jebote, kad god upalim Discovery on je na ekranu!!!
Ili on ili oni što prave od krntije bolid.  Smile

Lik me počeo gadno nervirati sa tim snalaženjem u idiotskim krajevima sveta, gde samo težak glupan može da dospe sam, bez opreme.
Naprimer Island.
Koji ću k.... na Islandu usred glečera???
Ili usred Stenovitih planina!
Čemu takve emisije, kad prosečan čovek niti ume da se vere uz liticu, niti bi jeo ona govna čak i po cenu života!

Dalje, nervira me taj anglosaksonski fazon - ceo svet je naše dvorište, svuda smo prisutni i krajnje neuništivi.
Gonite se u vašu blatnjavu Britaniju i ne solite pamet normalnim ljudima!!!  Smile
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 11:07:47 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 21103
Zastava Ту негде...
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.64
Citat
Čemu takve emisije, kad prosečan čovek niti ume da se vere uz liticu, niti bi jeo ona govna čak i po cenu života!

Незнам јеси ли икада гледала Ray Mears Extreme Survival, али тамо нема ствари као што овај овде ради (једење говна и верање по литицама), већ прилично корисне ствари које ти могу спасти живот ако се налазиш у таквој ситуацији.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 11:26:52 od Ghost »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 
Lik me počeo gadno nervirati sa tim snalaženjem u idiotskim krajevima sveta, gde samo težak glupan može da dospe sam, bez opreme.
Naprimer Island.
Druze,mozda nekad budes dospeo u te krajeve pa da znas da prezivis. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ja bih mnogo više volela da gledam emisiju tipa - kako se brzo snaći ako ti izbije požar u kući, poplava u kući, povreda u kući, popravka u kući.
Ta divljina mi je sasvim strana i nepotrebna.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung 
Naprimer Island.
Druze,mozda nekad budes dospeo u te krajeve pa da znas da prezivis. Smile

С његовим саветима, пре ћу заглавити у још тежем срању. Smile

Занимљивост његове емисије, тј. лепота и суровост крајева које посећује је једна ствар, а поучност посве друга.
« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 12:13:23 od DuKiM57 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Pa jedino možeš da jedeš ta govna ukoliko prethodno primiš konjsku vakcinu za vojnike i akcijaše.  Smile Smile

I zajebi me te divljine, više volim hotele i apartmane.
Mada, moram priznati, mogla bih da grizem presnog lososa.  Smile

Pazi ovo!

« Poslednja izmena: 14. Maj 2009, 12:24:42 od Теодора »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

"During your life never stop dreaming..."

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 10233
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
SonyEricsson W800i
Ja bih mnogo više volela da gledam emisiju tipa - kako se brzo snaći ako ti izbije požar u kući, poplava u kući, povreda u kući, popravka u kući.
Ta divljina mi je sasvim strana i nepotrebna.
Ovo je zanimljivije od pokvarene ves masine i poplave u stanu  Smile
IP sačuvana
social share
O Partizane,o sampione,uz Tebe uvek smo mi,zato pobedi!Pesme se ore,i baklje gore,jer mi smo tvoji GROBARI!
GNP!
2pac R.I.P.
Pile,brate,pocivaj u miru!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Ili usred Stenovitih planina!

Takve emisije se ne snimaju zbog onih koji se kreću od kuće do škole pa do diskoteke i sl (bez ljutnje). Nego zbog onih koji iz raznih razloga dospevaju u takve situacije. Nekima je poso da se nadju na jebenom glečeru ili medju planinama i ostalim vukojebinama. Neki ljudi vole planetu zemlju i njenu prirodu više od jebene civilizacije. I te vukojebine su deo nečijih svakodnevnica.
To što ti pričaš je isto kao kad bih ja rekao koji će mi qrac one emisije o kuvanju kad ja ne kuvam, bolje da puste fudbal ili korisne dokumentarce Gorana Milića. Za svakog po nešto, kome tako nešto ne treba taj ne treba ni da gleda. Ja ne branim Grylls-a nego uopšte takve emisije jer meni lično to treba. Ja idem stalno u neka planinarenja i ostale avanture u prirodi tj. vukojebinama.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Volim i ja prirodu u smislu da se kupam u nekom jezeru ili reci, a ne da se mučim i smrzavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 17 18 20 21 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 3.396 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.