Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ultimate Survival" ~ Discovery Channel  (Pročitano 83671 puta)
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Ja ne razumem zasto ovako kakis kad pre neke od emisija ili posle (mozda je to u sklopu discovery obavestenja) lepo kaze narator (ili samo pise) da je ovo samo demonstracija prezivnjavanja i da oni imaju full opremu (sa sve helikopterom,gps i ostalim stvarima...nije navedeno konkretno ali sam mozes da zakljucis)
Da vecina epizoda ima scenario, desi se neka nezgoda ali imaju prvu pomoc i to je to.
Ako si gledao 1-2 epizode i nije ti se svidelo prvo proveri na netu pa onda kaki. Smile

Ali pazi ako si ti toliko uveren da mozes kao on da prezivnjavas, ti lepo odi u neku sumu,planinu,vukojebinu povedi nekog da te snima, naravno ponesi sve sto ti treba, mozes i nesto za rucak,dorucak,veceru da poneses i posle nam pokazi kako ti prezivnjavas.Budi siguran da ide sve po planu.Ako se izgubis imas mapu pa se lepo vrati na pravi put. Posle odradi montazu i to je to. Moze i 5min da traje ali da vidimo kako hasas crve, penjes se na drvo 10m visine,pokazujes sta ne smemo da jedemo itd.Samo pazi da ne smrsas.  Smile

PS. Sreca prati hrabre !!! 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
Lik je kreten Smile Mazohista, voli covek sto kaze diletant da se popisa po sebi i da se skida go vise nego leba, koje kurac prezivljavanje kad nindza skace na voz vere se uz najveca sranja i jede svakakva govna, 99% ljudi ne bi moglo da se popne ili sidje na mestima gde on "trazi put". Psihopata klasican Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC 
slazem se sa vandemon-om
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Lik je kreten Smile Mazohista, voli covek sto kaze diletant da se popisa po sebi i da se skida go vise nego leba, koje kurac prezivljavanje kad nindza skace na voz vere se uz najveca sranja i jede svakakva govna, 99% ljudi ne bi moglo da se popne ili sidje na mestima gde on "trazi put". Psihopata klasican Smile
He has balls.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
LG Frizider
And he eat them very often Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Ja ne razumem zasto ovako kakis kad pre neke od emisija ili posle (mozda je to u sklopu discovery obavestenja) lepo kaze narator (ili samo pise) da je ovo samo demonstracija prezivnjavanja i da oni imaju full opremu (sa sve helikopterom,gps i ostalim stvarima...nije navedeno konkretno ali sam mozes da zakljucis)
Da vecina epizoda ima scenario, desi se neka nezgoda ali imaju prvu pomoc i to je to.
Ako si gledao 1-2 epizode i nije ti se svidelo prvo proveri na netu pa onda kaki. Smile

Ali pazi ako si ti toliko uveren da mozes kao on da prezivnjavas, ti lepo odi u neku sumu,planinu,vukojebinu povedi nekog da te snima, naravno ponesi sve sto ti treba, mozes i nesto za rucak,dorucak,veceru da poneses i posle nam pokazi kako ti prezivnjavas.Budi siguran da ide sve po planu.Ako se izgubis imas mapu pa se lepo vrati na pravi put. Posle odradi montazu i to je to. Moze i 5min da traje ali da vidimo kako hasas crve, penjes se na drvo 10m visine,pokazujes sta ne smemo da jedemo itd.Samo pazi da ne smrsas.  Smile

PS. Sreca prati hrabre !!! 
Kakva demonstracija preživljavanja,njegovi saveti su beskorisni,čak nosi i kremen sa sobom,tako da ne možeš ni da naučiš kako se vatra pali,drugo,ako je demonstracija koji moj onda pravi budalu od sebe gde god može. Smile

I još nešto da ti kažem,da je demonstracija preživljavanja,ne bi radio to što radi,jer ta majmunisanja su izuzetno rizična,i ne dao bog da uganeš ,ili slomiš nogu,možeš odmah da se ubiješ,znači,kod preživljavanja nema toga što on radi,ni delić,običan cirkusant,kad preživljavaš ne izlažeš se takvom riziku da se povrediš jer povreda i nemogućnost kretanja znači kraj. Smile

I garatujem da bi on bio u debelom problemu kad bi se stvarno izgubio,sve što zna je dobrim delom beskorisno,i koja je vajda od njegovih saveta,nikakva.A ako bi probao da jedeš bar deo onoga što on jede(razne lešine,crve govna....) ja ti garantujem da bi u roku od pola sata u najboljem slučaju dobio nenormalnu dijareju i tu bi bio kraj preživljavanja,a ubeđen sam da bi se i otrovao od onih sranja koje on jede,ko još bre može da pojede leš na 40 stepeni a muve lete okolo a da se ne otruje,da se ne lažemo,to je pokvareno odavno,i kad pojedeš trovanje zagarantovano,a trovanje prati bolovi u stomaku,povišena temperatura,groznica,dijareja što znači da je preživljavanje završeno,crkao bi  negde usput. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
Citat
Kakva demonstracija preživljavanja

To i ja kažem... Realno, čovek ti demonstirira kako da pogineš...

Nema on veze sa preživljavanjem.  Smile
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
Pa dobro realano da pricamo, gde bi ja mogao u Srbiji ili Makedoniji da se izgubim na 100 kilometara od civilizacije  Smile

Znaci gledam njega cisto da mi nije dosadno, isto kao sto gledam Heroes ili Dextera  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3881
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Koliko ja znam (ali nisam siguran) bio je u Legiji Stranaca i Americkim Fokama(Navy Seal).
Siguran sam da je bio u Britanskim Specijalnim Silama (United Kingdom Special Forces).
Znam da se popeo na Everest i da zna on mnogo toga.
Ako mozes nadji neki video na yt gde ima "previse srece".
Zna on sta je otrovno, ili zna ili mu pise u scenariju. Mozes mnogo da naucis, naravno niko normalan nece da okusava srecu.
Mozda su najnovije epizode previse nasminkane ali ipak ima dosta doga da naucis.
Ali on je uspeo, njega ljudi gledaju, produkcija zaradjuje, on zaradjuje.
On sigurno ne skace u neku jamu za male pare. Velike su pare ulozene u to.Cim se i dalje emituje.
Ja mislim da si ti to pogresno shvatio.
Recimo ja nikad ne bih pojeo larvu ili izmet.I da umirem od gladi nema sanse to da pojedem.
Sama pomisao me tera da povratim.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Pa dobro realano da pricamo, gde bi ja mogao u Srbiji ili Makedoniji da se izgubim na 100 kilometara od civilizacije  Smile

Znaci gledam njega cisto da mi nije dosadno, isto kao sto gledam Heroes ili Dextera  Smile
Pa to i jeste fora,ako se izgubio na 10-15 km od nekog naselja koji će ti preživljavanje,laganim hodom 2 sata i eto te kući,a i ako si i na 100 km od nekoga mesta isto lagani hod,zanoćiš i eto te sutra kući,koga on zajebava. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 36 37 39 40 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.055 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.