Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: "Ultimate Survival" ~ Discovery Channel  (Pročitano 85203 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.78
mob
HTC 
ili kad je jeo testise

haha kako je bio smesan
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

high prudence

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9110
Zastava Amber
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
mob
Nokia 1800
Мораћу поново да вам предложим да погледате и Леса Строуда (Les Stroud, Survovrman)... мени се више свиђа од Бера, лик сам вуче камере и снима се како преживљава 7 дана, без вратоломија, скокова, пентрања...

Остин Стивенс је такође ликчина!

Smile Odličan je Les Stroud, evo danas sam ga odgledao na youtube-u kad je bio zimi na Ontariu, i upravo gledam Stranded Summer... Ništa glamurozno, samo suvo preživljavanje. A ne ko ovaj Grils  Smile

Citat
ja bih voleo tu larvu da probam... Kad vidim one crnce kako slatko jedu te crve, dođe i meni da probam... Al stvarno ih jedu baš onako kako bi mi ostali jeli čokoladu ili neku drugu poslasticu...

Bila je na Exploreru emisija u kojoj neki lik ide u neku juznoamericku dzunglu i tamo se srece sa divljim plemenom, sa kojim onda zivi nedelju dana i upoznaje njihov zivot, obicaje, kulturu bla bla bla.....I tako odlaze u lov, gde nailaze na neko trulo drvo iz koga vade iste ovakve debele, masne, odvratne crve, koje ovi sa odusevljenjem trpaju u usta i jedu, jer je to za njih vrhunska poslastica. Onda im ovaj daje da probaju cokoladu i vide sta je prava poslastica - kako su stavili cokoladu u usta, tako su je ispljunuli sa gadjenjem i konstatacijom da nista odvratnije nisu u usta stavili  Smile

Tako da.....niti su crvi tolko odvratni, niti je cokolada tako slatka...sve je stvar ukusa i mesta prebivalista  Smile

a i to što kažeš... mada, možda su se crnci ugrizli za prst slučajno dok su hasali čokoladu... Za njih je to opasna rabota  Smile
« Poslednja izmena: 11. Feb 2010, 22:34:33 od qcko »
IP sačuvana
social share
                                Someone stole my donuts, and now you're all gonna pay!                               
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 4859
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.78
Citat
  Odličan je Les Stroud, evo danas sam ga odgledao na youtube-u kad je bio zimi na Ontariu, i upravo gledam Stranded Summer... Ništa glamurozno, samo suvo preživljavanje. A ne ko ovaj Grils 

Штета само што је снимио свега 3 сезоне...

Snowshoes and Solitude - сам са женом је годину дана живео као у палеолиту, тако каже википедија, још ово нисам гледао...

Off the Grid with Les Stroud - Ваљда он, жена и двоје деце се усељавају у и адаптирају кућу да "ради" на соларну енергију, праве ветрењаче, бунар...

Survive This - учи тинејџере да преживљавају...

Сем Сурвивормена ништа више нисам гледао од њега, па ако неко погледа или је већ гледао нека јави утиске.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Odlican je, gledao sam ga na Discovery-u.Citao sam u "TV novosti" dodatku da sam ide tamo gde "prezivljava" ali da mu ekipa dodje nekoliko nedelja pre da "pripremi teren" pa on kasnije ode. Inace nikad ne bih pojeo larvu ili jos gore izmet od jelena kao on ali mu se divim zato sto on pokazuje da mozes preziveti svugde samo ako se adaptiras na uslove u prirodi
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Gledao pre neke dan neku epizodu na discovery-ju i dalje je u svom stilu,luta bespućem zavejao sneg i opa,nalete na kolibu i to solidnu,ne neku trščanu,uđe unutra,opala,unutra cepanice nasečene,veselje,malo se po kolibi pretraži i gle čuda,našao je skije,mada je imao zamerku da su stare,jebiga,retro je u fazonu,i tako on okrepljen nastavi putešestvije.

Da da,skidao se go,prelazio neku reku na minus i ko zna koliko,stavio ranac sa skijama na parče leda a on gologuz,pa je pišao po skijama,da bolje prijanjaju. Smile

Ide kroz mećavu i vuče zaleđen but,gde ga je našao nemam pojma,nisam gledao baš od početka,ali ne bi me čudilo da je naleteo na mesaru usput. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supermoderator
Legenda foruma

Zodijak Aries
Pol
Poruke 42393
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
On je svoj cilj ispunio, da ga ti gledas  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
On je svoj cilj ispunio, da ga ti gledas  Smile
Morao sam jednu da pogledam iz novog serijala,čisto me intereovalo da li je i dalje u istom stilu,tj. da li ga i dalje prati neverovatna "sreća" pa da uvek naleti na ono što mu je najkorisnije,baš je snalažlliv. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17645
Zastava Крагујевац
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.0.249.89
mob
HTC 
pa ti ne bi mogao ni 2h sata da prezivis
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Очистимо Србију !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42084
Zastava †  Србија 011
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5,
Citat
uvek naleti na ono što mu je najkorisnije,baš je snalažlliv.
rodjen je pod srecnom zvezdom    Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
pa ti ne bi mogao ni 2h sata da prezivis
Sa njegovom "srećom" bi sigurno preživeo,još bi se podgojio. Smile Sve je to zajebancija,da idemo pod predpostavkom da te neko baci u sibiru,i da je najbliže naselje na par stotina kilometara od tebe,koju ti šansu imaš da naiđeš na bilo kakav trag civilizaqcije,a on je nalazio i olupine auotmobila hehheheheee

Od njega ništa pametno ne možeš da saznaš samo ide na senzaciju,dođe pred najdublji ponor i kao mora da se spusti unutra,idi bre,ko bi se normalan spustio unutra,nego voli da se majmuniše,a kad treba da se spusti,eto i nekog jakog kanapa pri ruci,i baš dovoljne dužine da se spusti,koga bre on zajebava,da stvarno nekim čudom ostaneš u takvoj vukojebini,imao bi u džepu orbit žvake i mobilni telefon.E,da ga vidim šta bi sa tim radio,ali verovatno bi on našao drvo gde telefon ima domet,a od žvaka bi napravio balon i na njemu odleteo u civilizaciju. al prvo mora da se popiša na žvake pa da onda sažvaće da dobiju na čvrstini da balon ne pukne,male tajne velikih majstora. Smile

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 35 36 38 39 ... 45
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.