Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:19:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ulje za struk  (Pročitano 1985 puta)
26. Dec 2007, 06:52:21
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia the best
Riblje ulje pomaže u sagorevanju masnoća

Riblje ulje pospešuje dotok krvi u mišiće i podstiče ćelijsko sagorevanje masnoće, pokazale su studije. Eksperiment na ljudima pokazao je i da su oni koji su ga uzimali izgubili najviše masnog tkiva.

Riblje ulje koristi srcu, mozgu, koži i raspoloženju - a može pomoći i u sagorevanju telesne masnoće, posebno ako uz to i vežbate, pokazala je najnovija studija. Istraživači su grupu volontera podelili u četiri grupe s četiri različita režima ishrane. Prva grupa je uzimala šest kapsula od grama ulja tunjevine na dan, druga grupa je uz ulje i vežbala (pešačili su tri dana u nedelji po 45 minuta). Treća grupa dobijala je placebo ulje, a četvrta placebo ulje i vežbanje. Količina kalorija nije bila ograničena nijednoj grupi.

Posle 12 nedelja, grupa koja je uzimala riblje ulje izgubila je značajno više telesne masnoće nego ona grupa s placebo uljem. Grupa koja je uz riblje ulje vežbala izgubila je najviše telesne masnoće.

I drugi naučni dokazi upućuju da omega-3 masne kiseline, posebno DHA, podstiču ćelijsko sagorevanje masnoće, tvrdi jedan od koautora studije, prof. Piter Hov iz Australije. Uz to, riblje ulje pospešuje dotok krvi u mišiće, što pomaže ljudima sa slabijom cirkulacijom da imaju više koristi od vežbe.

Izvor: Press
« Poslednja izmena: 26. Dec 2007, 06:52:38 od glviki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 831
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
i posle smrdis na ribu  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

khm...wtf?!!

Zodijak Sagittarius
Pol Žena
Poruke 42
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Samsung U600
wuhu..
hvala na korisnoj informaciji...Smiley
IP sačuvana
social share
""Hollywood’s a place,where they’ll pay u a thousand dollars for a kiss,and 50cents for your soul.  "-Marylin Monroe"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol
Poruke 17257
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia the best
Ženska posla: Struk ili kilogrami?

Imati vidljiv struk važnije je nego izgubiti brdo kilograma. To je pokazalo istraživanje atraktivnosti ženskog tela pre i posle plastične operacije korigovanja trbušnog sala. Bez obzira na težinu, one sa strukom su fatalnije. Što žensku figuru čini najatraktivnijom – obim struka ili ukupna težina? Korisnici usluga plastične hirurgije dokazali su da je struk presudniji.

Devendra Singh, psiholog sa Univerziteta Teksas u Ostinu, snimio je 15 žena pre i posle operacije pri kojoj se masno tkivo sa struka ugrađuje na stražnjicu. Procedura ne utiče na težinu, već samo preraspodjeljuje masno tkivo. Zatim je zatražio od grupe muškaraca i žena da ocene fotografije. Deset pacijentkinja je tri meseca posle operacije dobilo na težini i tek su tada fotografisane, a pet ih je smršalo.

U svakom slučaju, gubitak masnog tkiva na struku doneo je dodatne bodove, bez obzira na ukupnu težinu. Relativno uzak struk signalizuje mladost i plodnost, smatra Singh.

Izvor: Dnevnik
« Poslednja izmena: 29. Jan 2008, 22:29:19 od glviki »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Regulisana ishrana, varijacija ugljenih hidrata i kardio trening, to je dobitna forumula. Sve ostalo je gubljenje vremena.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
upravo sam trazila nesto o salu oko struka ...  svuda mi se skida salo, samo na struku ostaje ...
ima da kupim riblje ulje koje ne podnosim ... ako ne bude bilo efekta ,ubicu te  Smile
IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

I am hot!

Zodijak
Pol Žena
Poruke 699
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11
mob
Nokia 5200
ma nevjerujem
IP sačuvana
social share
I m sexy
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Sa celog tela se ravnomerno sagoreva salo. ne mozes odrediti ja bi ovde ili ovde. Ali stomak, struk i zadnjica sto ipak ide na kraju. Kao i kada pocenes da se gojis krece odatle. mirjanammm, budi aktivnija sportki
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Live Long and Prosper

Zodijak Aries
Pol Žena
Poruke 11001
Zastava Austria
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
LG Google Nexus 5
vec mesec dana svako vece idem u teretanu ... radim vezbe za sve delove tela.

i svuda se primeti, malo, ali se primeti razlika, jedino na stomaku, tj struk, nista. kao da nista ne radim. sto me jako nervira.

IP sačuvana
social share
Budi jako oprezan da ne rasplaces zenu jer Bog broji njene suze. Zena je nastala od muskarcevog rebra. Ne od njegovih stopala da se po njoj gazi. Ne od njegove glave da se njome vlada, nego od boka da mu bude jednaka. Ispod ruke da bude zasticena i pokraj srca da bude voljena.

Ewig dein, Ewig mein, Ewig uns

Nicht alle sind glücklich, die glücklich scheinen. Manche lachen nur um nicht zu weinen.

U mraku vidim kako ti oči sjaju, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osetim sve godine naše ljubavi sažete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri naše duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomešani nerazdvojno, zauvek.

Look, when you love someone, it's worth fighting for, no matter what the odds.                
Why do I keep doing this to myself? I must be a masochist or something.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2260
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.24
Kilaza se ne skida vezbanjem nego kardio treningom (trcanje, trake,  bickl itd) i regulisana ishrana... Imas pravila kada je idealno raditi kardio, kada trening, kako jesti, u koje vreme izbaciti ovo uneti ono itd.
Teretanom postizes jace i zetegnutije misice, ubrzavanje metobolizma itd. Kardio i ishrana su ti sto "spiraju" salo sa celog tela.
verovatno je  pisano negde i o tome, ako te zanima posalji pm pa cu ti dati stranice gde da citas to su domaci sportksi forumi.
sry ali me mrzi sada da pisem, samo sam ti ukratko skrenuo paznju. Smiley
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 01. Sep 2025, 00:19:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.058 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.